Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar fiyatlarınıda söyleseniz.Ben şu an araştırmadayım.Fiyatta uygun olsun istiyorum.Bir doktor ile görüştüm 3300 dedi.nasıl sizce fiyat

merhaba ben de 28 ocakta ameliyat oldum. Ameliyatın 1 hafta öncesine kadar kalbim çok hızlı çarpıyodu. Üstelik final sınavları dönemimdi odaklanamıyordum çok heycanlıydım ve sürekli kötü rüyalar görüyordum. Doktoru aradım çok heyecanlıyım diye, rahatlatıcı bir şurup önerdi. İşe yaradı. Antidepresana pek gerek olacağını sanmıyorum ama yine de doktorunuz daha iyisini bilir tabiki.

ya sorma gerçekten bende öyleyim.. senin nasıl geçti ameliyat anlatırmısın biraz... var mı sonrasında bir sorun? oldumu istediğin gibi. senin doktorun kimdi...

Benimde hayatımı felç etti habire burun muhabbeti yapıorum yoldan geçen herkesin burnuna bakıorum bu estetikli kesin filan diorum televizyondakilerin burnunda hep gözüm. aslında hiç bahsetmemek gerekio insan kendi kendini daha çok korkutuo . hiç böle bişii olmııcakmış gibi davranmak gerekio tabi ama insanın elinde diil. ama yinede tavsiyem bahsetme burundan. ameliyat öncesi ilaç kullanımı çok önemli bi nokta bildiim kadrıyla onun için doktorun bişiii demeden dayanamayıp ilaç alma derim. Doktoruna güveniosan sorun yok hep pozitif düşün. Umarım rahat geçer ameliyatın ve çok güzel bi burnun olur

canım çok saol sen ne yaptın doktora karar verebildin mi pekiii... Bu arad sende olanların hepsi bende de o bahsettiğin burun incelemeleri falan... ayrıca rüyamda ucundan dumanlar çıkan sosis şeklinde burunlar görüyorum

ya sorma gerçekten bende öyleyim.. senin nasıl geçti ameliyat anlatırmısın biraz... var mı sonrasında bir sorun? oldumu istediğin gibi. senin doktorun kimdi...

Benim aslında başlangıça estetik olmak gibi bir niyetim yoktu. Nefes alamıyordum. deviasyon vardı ve sağ tarafımda da et vardı. Nefes sorunum olduğu için ben kbb doktoruna gittim. Doktorum kbb doktoru Yusuf Can ve gezdiğim 4. doktordu.Ameliyata bir türlü karar veremiyordum. Bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim. doktoru görüp tanıdığım anda neredeyse ameliyat olmaya karar vermiştim. Ameliyatım zor olmasına rağmen(hem kemik hem et) olduğu için çok rahat geçti. Doktor zaten narkoz alacaksın dışında da değişiklikler yapalım dedi. Yani estetiğe karar verme sürem çok kısa oldu ama doktora güvendiğim için karar verdim. Bana çok kötü anlatmışlardı ama inanki ameliyat sonrası ağır bir grip geçiriyo gibiydim ki o tıkanıklığı ben zaten hep yaşıyordum.4. günümde hemen hemen morluklarım kayboldu. Zaten çok morarmadı. Morlukalrı gideren bir krem önermişti doktor. Zaten 3. gün tamponlarım alındı ve tampon alındığı zaman çok rahat nefes aldım. zaten tamponlarım delikliydi ve ameliyat sonrasında bile nefes alıyordum. Şekil olarak da 8. gün atel alındı ve çok doğal ve güzel bir burunla karşılaştım. Şu an ucu şiş ama şekli yine de güzel ve çok iyi nefes alıyorum. Umarım siz de rahat bir ameliyat geçirirsiniz.

bende burda önerilen yabancı bi sitedeki burun ameliyatlarına bakmıştım bi de ameliat sorası memnun olmayanları okumuştum ikisi karışınca rüyamda burnumun yarısı normale yakın dier yarısı bi hayvan burnuna benziodu okadar şiştiki aaalamak istedim ama uyandım. off neise en azından sen doktor seçme aşamasını atlatmışsın bu çok önemli bence

bende burda önerilen yabancı bi sitedeki burun ameliyatlarına bakmıştım bi de ameliat sorası memnun olmayanları okumuştum ikisi karışınca rüyamda burnumun yarısı normale yakın dier yarısı bi hayvan burnuna benziodu okadar şiştiki aaalamak istedim ama uyandım. off neise en azından sen doktor seçme aşamasını atlatmışsın bu çok önemli bence ben onu bile halledemedim :çok üzgünüm:

sen ankaradasın değil mii canım?

canım çok saol ya birnebzede olsa içime su serptin. inşallah bende iyi geçiririm ve doğal olur...

canım çok saol ya birnebzede olsa içime su serptin. inşallah bende iyi geçiririm ve doğal olur...

Birşey değil, yardımcı olabildiysem sevindim.Umarım herşey çok güzel olur. Hiç endişelenmeyin. ben keşke ameliyattan önce bu kadar endişelenmeseymişim diyorum. Bir de sürekli düşünmemeye çalışın. Çünkü insanın psikolojisi bozuluyor. benim doktorum hastalarına psikolog gibi yaklaşan bir doktor olduğu için onun etkisi de çok oldu. Mesela ameliyathanede geldi üzerime eğildi sakın korkma herşey çok güzel olacak falan dedi. Bunlar gerçekten çok önemli ayrıntılar. Çünkü ameliyathaneye giderken herşeyin sonuymuş gibi geliyo insana. burun ameliyatı gerçekten birçok ameliyata göre çok kolay artık. O yüzden anlatılan negatif şeyleri duymamaya çalışın. iyi düşününce sonuçta güzel oluyor. Eminimki 7 marttan sonra buraya çok iyi olduğunuza dair şeyler yazacaksınız. çünkü ameliyattan sonra her geçen gün insan daha iyi hissediyor...

kızlar merhaba :) tüm ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. olmak isteyenlerin de allah yardımcısı olsun.güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

noloafclover85 çok geçmiş olsun canım. ameliyatın açık mı oldu?

Çok saol canım ya inan olumlu şeyler duymak öyle iyi geliyor ki anlatamam . Umarım herşey senin dediğin gibi olur ve bende ameliyat sonrası böyle şeyler yazarak , ameliyat öncesi sıkıntı yaşayan başka arkadaşlara moral verebilirim... Bir fotoğrafını atarmısın seni görmeyi çok isterim...

Evet sen istanbulda ameliat olacaksın diiimiii?

Evet canım ben istanbulda olacağım Allah nasip ederse. Biraz önce Ankaralı bir bayan müşterim geldi senin için ona da doktor sordum. Tanıdığınız bildiğiniz sonuçları iyi bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz diye. o da bir araştırırım dedi. İnşallah döner cenım..

Aaaa çok sevindim teşekkr ederim

herkese merhaba .. bu konuda arastirmedigim doktor kalmadi nerdeyse ama hala bir karar veremedim ben de .. bazi doktorlarin sonuclari cok iyi fakat operasyon esnasinda gercekten fena bir hal aliyorsunuz videolardan inceledigimiz ve doktorlarin da solyediklerine gore.. ve bunun kacinilmaz oldugunu soluyor bazilari .. ( 1 i haric ) sislik ve morluk olması ve ameliyat sonrası hissedilen agri beni cok dusunduruyor.. caninim acimasini istemiyorum cunki artik .. neye kime inanip nasil karar vercegimi ben de bilmiyorum

merhaba kızlar,deviasyon ameliyatı olalı 17 gün oldu ama hala göz kapaklarımda şişlik(ödem) var..burnumda ve özellikle ucunda şişlik,hissizlik,sertlik var bunlar çok uzun zaman sonra geçicek biliyorum ama en azından göz kapaklarımdaki şişlik ne kadar sürede geçer bilen var mı?Lütfen yardım edin..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…