Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Mart ayı içerisinde bende ameliyat olucam yakın zmanda kendisine ameliyat olmuş bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir dotorla görüştüm konuşmaları ve bilgisayarda yaptığı şekli beğendim, doğallıktan yana çok uzman görüşlü bir doktordu ismi Akın Demiralay. Ama yine de sizlerinde bilgisi varsa doktor ve yaptıkları ile ilgili duymak isterim.. Neticede çok zor verilen ve geri dönüşü olmayan bir karar hepinize şimdiden çok çok teşekkür ederim...

merhaba Akın Demiralay ın ismini sağlık sektöründe çalıştığım için çok duydum iyi bir plasik cerrahisi olduğunu duydum.senin için herşey hayırlısı olur

merhaba Akın Demiralay ın ismini sağlık sektöründe çalıştığım için çok duydum iyi bir plasik cerrahisi olduğunu duydum.senin için herşey hayırlısı olur

çok teşekkür ederim sağlık sektöründen birisinden bunu duymak iyi geldi doğrusu....a.s.

burun estetiği olanlar birde önden öncesi ve sorası fotolarını koysalar çok sevinirim çünkü yandan öle ya da böle zaten eski haline göre daha gzel yapıolar ama burun ucu görünümü çok önemli bence özellikle de önden insanlara yana dönerek konuşmuoruz sonuçta .benim çok çok hafif bi kemerim var benim korkum orayı dzeltememeleri diiil burun deliklerimin karşıdan gözkmesi çünkü doktorum 1 , 2 mm kaldırıcam dedi istemezsen kaldırmam dedi karar veremiorum.Offfffffffffffffff çok bunaldım çooooooooooooookkkkkkkkk.

cnm doktorun kim acaba?

:çok üzgünüm:Arkadaşlar pisikolojim altüst 7 Marta çok az kaldı iyice korku sardı geceleri uyuyuamıyorum.. offfff neden böle oluyor öncesinde sizlere de böyle oldumu... Sonradan kötü bişeyolur diye çok korkuyorum. resmen depresyona girmek üzereyim...

Arkadaşlar dijital ortamda yapılan hazırlık aşamasında doktorun çalıştığı şekil bu nasıl buldunuz...

Eklentiler

• $before-after.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar dijital ortamda yapılan hazırlık aşamasında doktorun çalıştığı şekil bu nasıl buldunuz...

slm canım. Burun sırtı güzel ama ucunu çok sivri yapmış gibi geldi bana. Sen mi öyle istedin bilmiyorum ama burun ucunu biraz yuvarlak-topik yapabilir. Ama benim görüşüm tabi ki, sen daha iyi bilirsin.
Ayrıca hiç stres yapma,doktorunla iyi konuş, aklında hiçbir endişe bırakmadan. Burnunda çok fazla sorunun yok,eminim çok güzel bir sonuç alacaksın.Kolaylıklar diliyorum sana, darısı başıma senağlama

çok teşekkür ederim canım inan bunları duymak bir nebzede olsa içimi rahatlattı ucunda ufak bir değişiklik olacak tabii ama çok fazlada oynatmak istemiyorum. Biliyorsunuz çok doku çıkarma ve oynamalar özellikle uç kısımlarda sonradan sorun yaratabiliyormuş... Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekler... öyle heyecanlı ve kotkuiçindeyim ki bunları yazarken bile mideme kramplar giriyor... :-((( Sen karar verdin mi peki tarih falan alındımı.. senin doktorun kim...

mrb cnm, bana da burun ucu biraz sivri gibi geldi ama tabii sen begendiysen eger böyle de güzel yanii, bence de korkma bak bir sürü arkadas burada tecrübelerini paylasmıs genel olarak herkes daha önce neden yaptırmadım cok kolaymıs diyor, bence sen de öyle diyeceksin...insallah ameliyatın mükemmel gecer ...

Çok teşekkür ederim Ebru umarım herşey dediğimiz gibi olur ve bunu da atlatırım...

Selamlar, öncesi sonrasi fotona baktim gayet güzel duruyor ama ucunu yaptirmak yani en azindan toparlatmak istemedigine eminmisin canim?

cnm doktorunu bilmiyorum ama bir iki milim kaldıracagım dedi demissin, bir iki milim cok da kötü durmaz sanırım, öyle cok göze batmaz gibi... bende KK da gördüklerim dısında hic yapılmıs burun görmedim ama ben yarın reha yavuzerle görüsmeye gidecegim. görüsmeden sonra reha yavuzer bölümünde görüsmemi paylasacagım cnm. ama eger kafan cok karısıksa istersen bir estetik doktoruyla da görüs hazır vaktin varken, en azından belki kafan rahatlar...

canım bende başta kkb mi estetik doktorumu çok ikilemde kaldım çünkü bende de semptum deviasyonu vardı ama ben kkb ye cesaret edemedim. Çünkü tüm dinlediğim estetikçiler şöle diyordu. biz senerce bunun eğitimini aldık eğitimimizde,:çok üzgünüm: sonrasıda estetik üzerine ama kkb ciler daha sonradan yapa yapa pekiştiriyorlar. Bu demek değilki kkb kötü yapar bildiğimiz bir sürü iyi yapan kkb ci var ama Bana sorsalar sen kime olursun ben bie estetik cerraha olurum diyorlar... O nedenle bende estetik uzmanına yaptırmaya karar verdim. Bİr arkadaşım yeni amaliyat olmuştu ve memnundu doğal görüntüsü benimde hoşuma gitti... o nedenle bende o doktora gittim. şuan bekliyorum ameliyat gününü. ama bu birazda şans işi galiba dua etmekten başka yapacak bişey yok bende ç.ok ama çok endişeleniyorm:-((((

Ben çok korkuorum çünkü azmış gibi gelio ama farkedio bence. Pek fazla önden resim görmedim şimdie kadar. Ama gördükleriminde burun delikleri kaşımdaydı yandan hoş gözüksn die önden kötü gözükmeyi göze alamam ama aksi takdirde acaba öbrtürlü burnum çok mu düz durur bilemiorum kendi doktorumdan vaz geçtim çok iyi bi kbbci ama estetik çok tehlikeli riske atamam hoş hastalarının resimlerini gördüm son derece doğal ama.... Korktum işte elimde diil. ben senin bölümünü okurum artık. en iyi o gibi geldi banada okuduum kadarıyla. ama elde somut delil yok kimsenin resmi yok bende onu anlamadım

Bende deli korkuorum uyuyamıorum 2 haftadır önceleri sdc acaba kötümü olur die korkuodum oysa şimdi hem ameliattan hemde sonucundan korkuorum gece yarılarına kadar uyuyamıorum . Kötü rüyalar görüorum. normalde bu hafta olucaktım ama kafam netleşmemişti çok korkmuştum vaz geçtim. Senin doktorun kim?

Benim doktorum Akın Demiralay benimde rüyalarım hep aynı evdeki konu da hep aynı eşimde çok sıkıldı artık. az önce doktora mail attım ben çok korkuyorum bu endişler yüzünden uyku kalmadı diye antidepresan kullanıyımmı dedim. ancak yarın cevap verir herhalde... off ne zormuş yaaa...ne olacak bizim bu halimiz. ameliyata kadar kalpten gitmezsem iyidir. aslında daha erken olacaktım ama regl dönemime gelebilir diye 7 marta erteledim... offff ki ne offfffffffff.... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…