mrb kızlar , bende burnumdan ameliyat oldum 20 gün geçti daha bugün badajlarımı çıkardım sonuç güzel gözüküyodu fakat burnumun önü ve buru deliklerin yanlarında şişlik var özellikle sağ ratafım daha şiş bu yüzdende biraz yamuk gözüküyo ayrıca hisislikde devam ediyo acaba bunlar ne kadar zamanda gecer bilgisi olan bana benim durumumda olanlara yardımcı olabilirmi?[/QUOTE
Merhaba Peerles ben henüz amaliyat olmadım ama bu formdaki nerdeyse tüm sayfaları okudum. Bu ameliyatı olan herkesin ilk başta senin gibi şikayetleri olmuş ama zamanla düzelmiş. Sanırım gerçekten oluşan şişliklerden dolayı bu tür farklar oluyor.. Bence hemen milimetrik incelemeye başlamamalı gibi geliyor bana çünkü sürekli incelendiğindiğinde sanırım bu tür sorunlar daha da büyüyor insanın gözünde. Tabi ben ameliyatı daha olmadığım için böyle konuşuyo da olabilirim. Bende görücem daha neticedeBence herşeyi iyi düşünelim iyi olsun değil mi?
fiyat bence makul gibi.. senin doktorunun adı ne?
burun estetiği olanlar birde önden öncesi ve sorası fotolarını koysalar çok sevinirim çünkü yandan öle ya da böle zaten eski haline göre daha gzel yapıolar ama burun ucu görünümü çok önemli bence özellikle de önden insanlara yana dönerek konuşmuoruz sonuçta .benim çok çok hafif bi kemerim var benim korkum orayı dzeltememeleri diiil burun deliklerimin karşıdan gözkmesi çünkü doktorum 1 , 2 mm kaldırıcam dedi istemezsen kaldırmam dedi karar veremiorum.Offfffffffffffffff çok bunaldım çooooooooooooookkkkkkkkk.
canım ilk ameliyatı ne zaman olmustun kaç geçti. drlar ne zaman yapalım dior?İlk ameliyatımı Y.Erk yaptı ve benim revizyon ameliyatı olmam gerekiyor.İlk deneyim kötü olduğu için güvenebileceğim bir doktor arayışındayım.
Kızlar lütfen çok iyi araştırın, birden fazla doktorla görüşüp en sonunda karar verin.Yoksa benim gibi revizyon için kara kara düşünürsünüz.
bence burnunu kaldırmasına izin ver,çünkü ameliyattan kısa bir süre sonra burnun zaten birazda olsa düşecek,benimde kemerli ve yüzüme göre uzun bir burnum vardı,2 kez ameliyat oldum,ilki yalnızca sağlık pboblemimden dolayı idi,2.sinde doktorumdan burun ucumu kaldırmasını istemiştim fakat o profile önem vermiş,yandan güzel ama,önden beyenmiyorum,pek kaldımadıgı için yine uzun görünüyor,bence kaldırırsa daha hoş olur,ama yinede sen bilirsin canım,ayrıca ameliyattan korkma,inan hiç acı çekmiyorsun,sadece biraz sıkıntılı geçiyor,eeee olacak o kadarda dimi....))))
mrb arkadaslar öncelikle ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun bende estetik olmak istiyorum ama 3 senedir karar veremedim bende kemikle ilgili bi sorun yok burun ucu sarkık ve top gibi :) ve sol iç kısımda nefes almamı engelleyen bi kıkırdak var ben gazi hastanesinde Araşt. Görevlisi bi dr görüştüm burda sizin verdiginiz fiyatlarla dr un söyledigi fiyat baya farklı bana 600 tl dedi cokmu ucuz ? gazide dr tuba hanıma ameliyat olan varmı kafayı yicem ben bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum
Ben ameliyat olalı 1,5 yılı geçmek üzere.Benim araştırma fırsatım olmamıştı.Bu siteden haberim olsaydı keşke.Ameliyatımdan çok sonra bu siteyi keşfettim.Ben de Hacettepe yılların hastahanesi diye ve ordaki doktorlar tecrübelidir diye bahsetmiş olduğum profa olayım dedim.Keşke bu siteden haberim olsaydı, o zaman doktor tercihim kesinlikle farklı biri olurdu.Kızlar burda doktorların hastalarıyla birebir iletişim kurabiliyoruz.Arkadaşlar çok yardımcı oluyor.İlk ameliyatım için bu şansım olmadı ama revizyon için kafamda bazı doktor seçenekleri oluştu.Burda bizimle paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?