Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mrb kızlar , bende burnumdan ameliyat oldum 20 gün geçti daha bugün badajlarımı çıkardım sonuç güzel gözüküyodu fakat burnumun önü ve buru deliklerin yanlarında şişlik var özellikle sağ ratafım daha şiş bu yüzdende biraz yamuk gözüküyo ayrıca hisislikde devam ediyo acaba bunlar ne kadar zamanda gecer bilgisi olan bana benim durumumda olanlara yardımcı olabilirmi?

meraba.. 1 ay oldu ameliyat olalı ve az once yuzume dogru gelen bi sivrisinegı kovarken burnuma carptım acıdı bıraz bısey olur mu ya cok sınırım bozuldu!!!

Merhaba Peerles ben henüz amaliyat olmadım ama bu formdaki nerdeyse tüm sayfaları okudum. Bu ameliyatı olan herkesin ilk başta senin gibi şikayetleri olmuş ama zamanla düzelmiş. Sanırım gerçekten oluşan şişliklerden dolayı bu tür farklar oluyor.. Bence hemen milimetrik incelemeye başlamamalı gibi geliyor bana çünkü sürekli incelendiğindiğinde sanırım bu tür sorunlar daha da büyüyor insanın gözünde. Tabi ben ameliyatı daha olmadığım için böyle konuşuyo da olabilirim. Bende görücem daha neticede Bence herşeyi iyi düşünelim iyi olsun değil mi?[/QUOTE]

doğru söylüyosun çok fazla incelememek gerek ama insan dayanamıyor işte ameliyattan sonra aynayla çok fazla ilişki kuruyo:)) bende bekliyecem herkez gibi a.sbu iş sabır istiyor gerçekten seninde şimdiden allah yardımcın olsunşutarafagitti

canım fotolarına baktım şuan şişlik devam ediyo sanırım...ama alçı çıkalı 1 gün olmasına rağmen gayet şekilli ve hoş görünüyo şişlerin inince yeni fotolar eklersen daha net yorumlar yapabiliriz....

bence burnunu kaldırmasına izin ver,çünkü ameliyattan kısa bir süre sonra burnun zaten birazda olsa düşecek,benimde kemerli ve yüzüme göre uzun bir burnum vardı,2 kez ameliyat oldum,ilki yalnızca sağlık pboblemimden dolayı idi,2.sinde doktorumdan burun ucumu kaldırmasını istemiştim fakat o profile önem vermiş,yandan güzel ama,önden beyenmiyorum,pek kaldımadıgı için yine uzun görünüyor,bence kaldırırsa daha hoş olur,ama yinede sen bilirsin canım,ayrıca ameliyattan korkma,inan hiç acı çekmiyorsun,sadece biraz sıkıntılı geçiyor,eeee olacak o kadarda dimi....))))

mrb arkadaslar öncelikle ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun bende estetik olmak istiyorum ama 3 senedir karar veremedim bende kemikle ilgili bi sorun yok burun ucu sarkık ve top gibi :) ve sol iç kısımda nefes almamı engelleyen bi kıkırdak var ben gazi hastanesinde Araşt. Görevlisi bi dr görüştüm burda sizin verdiginiz fiyatlarla dr un söyledigi fiyat baya farklı bana 600 tl dedi cokmu ucuz ? gazide dr tuba hanıma ameliyat olan varmı kafayı yicem ben bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum

papatyasli,
Söylediğin doktoru daha önce hiç duymadım.Bence ameliyat için birden fazla doktorla görüşüp sana en güven vereni tercih etmelisin.Şimdiden geçmiş olsun.

ankara olucaklara yücel erk önerebilirim,nişanlımın annesi ona yaptırmıştı ve gayet güzel.hacettepede prof kendisi.
birde hıfzı velidedeoğlunada yaptıran 2 arkadaşım var onlarınkide gayet güzel ama yücel erkin yaptığı daha güzel.
ankarada yaptırıcaklar onlara bi baksınlar derim ben

İlk ameliyatımı Y.Erk yaptı ve benim revizyon ameliyatı olmam gerekiyor.İlk deneyim kötü olduğu için güvenebileceğim bir doktor arayışındayım.
Kızlar lütfen çok iyi araştırın, birden fazla doktorla görüşüp en sonunda karar verin.Yoksa benim gibi revizyon için kara kara düşünürsünüz.

canım ilk ameliyatı ne zaman olmustun kaç geçti. drlar ne zaman yapalım dior?

Evet haklısın burnun görüntüsü ilk açıldıındaki gibi olmuyor. benimde kafama yatmaya başladı önerilerin için çok teşekkür ederim.

Cnm bende tanımıorum ama estetisyen diil mi? bu doktor her 2 tip sorununu da mı halledicek?

Buarada benimde bi arkadaşımın burnunu hacettepe de bi prof yapmıştı ama ismini gerçekten hatırlamıorum. Hiç yapamamıştı ben de çok üzülmüştüm eski burnunu 10 kere tercih ederdim zaten burnunda bişiii de yoktu. Beni estetikten en çok korkutan da bu durum oldu. babamda bana ameliatını gazide yaptırmam hacettepede en iyi prof kimse ona yaptırırrım diodu çünkü o hacettepe doktorları dışındakilere pek güvenmez neise ben arkdaşıma doktorun kim die sorunca ve cevabı da alınca yaptırmamaya karar vermiştim ama sağlıım gereği elbet olucam şuan boşum en uygun bu sıralar. Buranın en güzel tarafı da bu memnun olanları olmayanları görebiliosun bu çok önemli .

Ben ameliyat olalı 1,5 yılı geçmek üzere.Benim araştırma fırsatım olmamıştı.Bu siteden haberim olsaydı keşke.Ameliyatımdan çok sonra bu siteyi keşfettim.Ben de Hacettepe yılların hastahanesi diye ve ordaki doktorlar tecrübelidir diye bahsetmiş olduğum profa olayım dedim.Keşke bu siteden haberim olsaydı, o zaman doktor tercihim kesinlikle farklı biri olurdu.Kızlar burda doktorların hastalarıyla birebir iletişim kurabiliyoruz.Arkadaşlar çok yardımcı oluyor.İlk ameliyatım için bu şansım olmadı ama revizyon için kafamda bazı doktor seçenekleri oluştu.Burda bizimle paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.

cnm sen revizyon için hangi doktoru ve ya doktorları düşünüosun?

Emre İlhan,Barış Çakır ve Serhat Tuncer seçeneklerimin arasında yer alıyor.Ama en baskını Emre Bey , benim fonksiyonel açıdan da sorunum var ve Emre Bey attığım maillerde çok açıklayıcı bilgiler verdi, işini çok iyi biliyor diye düşünüyorum.Henüz yüz yüze görüşme imkanım olmadı ama yazın tatilde İstanbul'a gidip görüşmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar 25 gün önce burun estetiği oldum burnum sağ tarafa doğru eğik duruyo sanki sol taraf şiş yardımcı olursanız sevinirim masaj falan vermedi doktorum .....yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…