mrb arkadaslar öncelikle ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun bende estetik olmak istiyorum ama 3 senedir karar veremedim bende kemikle ilgili bi sorun yok burun ucu sarkık ve top gibi :) ve sol iç kısımda nefes almamı engelleyen bi kıkırdak var ben gazi hastanesinde Araşt. Görevlisi bi dr görüştüm burda sizin verdiginiz fiyatlarla dr un söyledigi fiyat baya farklı bana 600 tl dedi cokmu ucuz ? gazide dr tuba hanıma ameliyat olan varmı kafayı yicem ben bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum
mrb arkadaslar öncelikle ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun bende estetik olmak istiyorum ama 3 senedir karar veremedim bende kemikle ilgili bi sorun yok burun ucu sarkık ve top gibi :) ve sol iç kısımda nefes almamı engelleyen bi kıkırdak var ben gazi hastanesinde Araşt. Görevlisi bi dr görüştüm burda sizin verdiginiz fiyatlarla dr un söyledigi fiyat baya farklı bana 600 tl dedi cokmu ucuz ? gazide dr tuba hanıma ameliyat olan varmı kafayı yicem ben bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum
Cnm bende tanımıorum ama estetisyen diil mi? bu doktor her 2 tip sorununu da mı halledicek?
bu arada bende yaklasık 2 senedir fln cok arastırıorm bu fiyatları fln da benim doktorum dediim gibi 4 bin ytl dedi belki sizinkilere gore de cok gelmis olabilir kendisi bagdat caddesinde mangonun ustundeki apartmanda ofisi. ama 600 tl de cok ucuz cnku baska arkadaslarımda yaptırdılar en ucuzu 2.500 tl flndı bence ii dusun cnku ucuz yaptırcam die de ikinciyi yaptıranlar var yani oyle olcaına bi kere olsn tam olsn:1hug:
Emre İlhan,Barış Çakır ve Serhat Tuncer seçeneklerimin arasında yer alıyor.Ama en baskını Emre Bey , benim fonksiyonel açıdan da sorunum var ve Emre Bey attığım maillerde çok açıklayıcı bilgiler verdi, işini çok iyi biliyor diye düşünüyorum.Henüz yüz yüze görüşme imkanım olmadı ama yazın tatilde İstanbul'a gidip görüşmeyi düşünüyorum.
layyza,
Bu konuda oldukça tecrübe kazandım.Yüz yüze görüşmelerde yaşadıklarımı,beklentilerimi,kafamdaki soru işaretlerini hepsini soracağım.Revizyon yaptığı hastaların hem resimlerini görmek isteyeceğim hem de eğer mümkünse görüşmek isteyeceğim.Sütten ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğim.
Benim nefes problemim hep vardı.Burnumun dış görüntüsünde abartı birşey yoktu.Hatta arkadaşlarım senin burnunda ne var falan derlerdi.Hafif kemer vardı o da profilden bakıldığında, ucunun kaldırılması gerekiyordu, burun delikleri de hafif küçültülebilirdi.Benim ameliyatıma 2 doktor girdi, biri sırf nedes problemim için girdi.Ameliyattan sonra ne estetik açıdan ne de nefes açısından bir değişme olmadı.Ben 2,5 saat süren ameliyatta bunlar sadece açıp kapattı mı diye düşündüm.Bir de maliyeti fazlaydı.Bunlar beni iyice gerdi doğrusu.Burnumdaki kemer yine var profilden bakınca.Ucunu kaldıracaktı ama ucu kalkık durmuyor.Durum bunlardan ibaret.
Buarada benimde bi arkadaşımın burnunu hacettepe de bi prof yapmıştı ama ismini gerçekten hatırlamıorum. Hiç yapamamıştı ben de çok üzülmüştüm eski burnunu 10 kere tercih ederdim zaten burnunda bişiii de yoktu. Beni estetikten en çok korkutan da bu durum oldu. babamda bana ameliatını gazide yaptırmam hacettepede en iyi prof kimse ona yaptırırrım diodu çünkü o hacettepe doktorları dışındakilere pek güvenmez neise ben arkdaşıma doktorun kim die sorunca ve cevabı da alınca yaptırmamaya karar vermiştim ama sağlıım gereği elbet olucam şuan boşum en uygun bu sıralar. Buranın en güzel tarafı da bu memnun olanları olmayanları görebiliosun bu çok önemli .
Ameliyat stresi, korkusu derken birde başıma grip ve farenjit çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktor Antibiyotik v.s birdürü ilaç verdi. Amaliyat 7 Mart ama o güne kadar iyileşebilirmiyim bilmiyorum hadi İyileştim desem onca antibiyotik kullandıktan sonra vücudum böle yorulmuş ve g:uhm::uhm::uhm:ripten yeni çıkmışken ameliyat olmak doğru olur mu bilmiyorum. Doktorumu aradım ameliyattan bir gün önce gelirsin anestezi doktoru bir muayene eder ona göre bakarız olmazsa erteleriz dedi. Ama şimdi nasıl güvenirim sorun yok derse onuda bilmiyorum.. Biraz fikir verirseniz sevinirim.. Off offff...:uhm:kafamçokkarıştı
layzza bu doktorun adını söyleyebilirmisin burdan olmasa bile özelden übenim ankarada düşündüğüm doktorlardan birde hacetttepede prof. tunç şafak o olup olmadığını söylersen çok sevinirim
Ameliyat stresi, korkusu derken birde başıma grip ve farenjit çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktor Antibiyotik v.s birdürü ilaç verdi. Amaliyat 7 Mart ama o güne kadar iyileşebilirmiyim bilmiyorum hadi İyileştim desem onca antibiyotik kullandıktan sonra vücudum böle yorulmuş ve g:uhm::uhm::uhm:ripten yeni çıkmışken ameliyat olmak doğru olur mu bilmiyorum. Doktorumu aradım ameliyattan bir gün önce gelirsin anestezi doktoru bir muayene eder ona göre bakarız olmazsa erteleriz dedi. Ama şimdi nasıl güvenirim sorun yok derse onuda bilmiyorum.. Biraz fikir verirseniz sevinirim.. Off offff...:uhm:kafamçokkarıştı
cnm keşşke bilseydim açık açık yazardım zaten. şuan ben o arkdaşımı göremiorum ama belki o telini bulup sorabilirim ama nası sorucam bilemiorum işin aslı neise deniicem senin için. Her hocanın güzel olmayan ameliatları olabiliomuş ama olsun bilelim içimiz rahat ameliata girelim
canım çokk saol.... evet her hocanın başarısız ameliyatı olabiliyo bu genel bir başarısızlık değil tabikide.. pisikolojik olarak hiç bir başarısızlık öyküsü duymadan ameliyat olmak daha iyi olur heralde:) tunç şafak ve reha yavuzer ankarada en çok önerilen doktorlar sen ameliyat için tunç şafak ı düşünüyomusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?