Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım bende ameliyat oldum gazide ama doc.dr reha yavuzere oldum.ameliyat hiç de korkulacak bir ameliyat degıl bu konuda içini rahat tut.biraz şans birazda iyi bir doktor gerekli güzel bir sonuç için.doktorunu mutlaka çok iyiy arstır.acele karar vermeyin arkadaslar ben tam 4.5 ay arstırma yaptım .doktor gercekten çok önemli. sende tuba hanıma ameliyat olmuş birileriyle konuşursan belki daha rahat karar verebilirisn.umarım her sey istediğin gibi olur.

arkadaslar ya ben belki daa onceden de cok sordm ama hic internetten fln ayhan numanogluna da baktınız mı bence bi arastırın derim. ben kendisiyle konustum gorustum adam kendine acaip guveniyor. burunlarını yaptıı insanların fotograflarını fln da gordum beni ucretsiz muayene fln da etti.ama siz boyle seler soliince tabi insan korkuyor. ucreti de 4 bin tl bu arada hic bileniniz ya da bakıpta bence ii dieniniz fln varsa cvp yazabilr mi

bu arada bende yaklasık 2 senedir fln cok arastırıorm bu fiyatları fln da benim doktorum dediim gibi 4 bin ytl dedi belki sizinkilere gore de cok gelmis olabilir kendisi bagdat caddesinde mangonun ustundeki apartmanda ofisi. ama 600 tl de cok ucuz cnku baska arkadaslarımda yaptırdılar en ucuzu 2.500 tl flndı bence ii dusun cnku ucuz yaptırcam die de ikinciyi yaptıranlar var yani oyle olcaına bi kere olsn tam olsn:1hug:

Cnm bende tanımıorum ama estetisyen diil mi? bu doktor her 2 tip sorununu da mı halledicek?

cnm kendisi plastik cerrah arastırma görevlisi doktor hem içteki sorunu halledelim hemde dıstan sekil verelim dedi aslında daha önce teyzem ona gögüs ameliyatı olmustu gayet iyi oldu ama burun gögüs gibi kapalı alanda degil ikinci ameliyat riskini almak istemiyorum karada veremiyorum

evet burdaki fiyatları duyunca bu fiyat devede kulak oldu komik yani ama bana ameliyata doktorun kendisi girerse 2000 ila 3000 para verirsin demişti yani parasındanda degilim ama ne yapsam acaba???? mirmirmirmir

cnm kuzenimin halası gazide bi dr.a 600 e yaptrdı ama adını hatırlamıyorum...ama burnu çok çok kötü rezalet diyebilirim...
iyi düşün derim...

revizyon daha zor bi ameliyat bunun içinde çok becerikli olmalı doktor. Eğer çok revizyon ameliatı yapmışsa doktor bu konuda daha becerikli olur die düşünüorum. Birde kesin revizyon öncesi sonrası resimlerine bak derim hangi doktorları düşünüyorsan. ben bi sitede görmüştüm yakup avşarındı galiba tabi ordaki burunlar mahfolmuş burunlardı bayaaa düzeltmişti. onun sitesine girer resim gönderilmesini istersen gönderirler en son bölümde revizyon resimleri vardı. Tabi sen araştırmışsındır iyice ama bu da bi fikir olur belki.

layyza,
Bu konuda oldukça tecrübe kazandım.Yüz yüze görüşmelerde yaşadıklarımı,beklentilerimi,kafamdaki soru işaretlerini hepsini soracağım.Revizyon yaptığı hastaların hem resimlerini görmek isteyeceğim hem de eğer mümkünse görüşmek isteyeceğim.Sütten ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğim.

En iyisini yapıosun. Umarım herşey yolunda gider. doğru seçimler ve birazda şansla herşey güzel olur. bi de bişii sorabilir miyim? ilk ameliatının yarattıı sorunlar neydi? nefes problemin ilk ameliat öncesi de var mıydı?

Benim nefes problemim hep vardı.Burnumun dış görüntüsünde abartı birşey yoktu.Hatta arkadaşlarım senin burnunda ne var falan derlerdi.Hafif kemer vardı o da profilden bakıldığında, ucunun kaldırılması gerekiyordu, burun delikleri de hafif küçültülebilirdi.Benim ameliyatıma 2 doktor girdi, biri sırf nedes problemim için girdi.Ameliyattan sonra ne estetik açıdan ne de nefes açısından bir değişme olmadı.Ben 2,5 saat süren ameliyatta bunlar sadece açıp kapattı mı diye düşündüm.Bir de maliyeti fazlaydı.Bunlar beni iyice gerdi doğrusu.Burnumdaki kemer yine var profilden bakınca.Ucunu kaldıracaktı ama ucu kalkık durmuyor.Durum bunlardan ibaret.

e naapmışlar 2 doktor oturup pişti mi oynamışlar ameliyatta aaa. sormadın mı peki hadi estetiği geç ama nefes problemimi halledemediniz diye. allah allah ya çok şaşırdım. Dava açsaydın keşke. Ben estetik oldun ama güzel yapamadı die düşünmüştüm. İyi tarafından bak ozaman en azından kötü bi burunla çıkmadın. o çok daha kötü çünkü düzgün bi buruna çevirmek zor oluyo. Busefer umarım herşey yolunda gider. ne doktorlar var ya...

layyza,
Sormaz mıyım? Aradım, görüşmeye gittim ama bana burnun daha iyi olacak denildi.Ben kontrollere bile çağrılmadım.Olayı çözdüm, doktor başarısızlığını gördü ama kabul etmedi işte.Ztaen revizyon yapmak isteseydi de artık ona yaptıramazdım.Haklısın sonuç çok kötü olabilirdi.Şimdi düzelme şansı var.Teşekkür ederim.

Ameliyat stresi, korkusu derken birde başıma grip ve farenjit çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktor Antibiyotik v.s birdürü ilaç verdi. Amaliyat 7 Mart ama o güne kadar iyileşebilirmiyim bilmiyorum hadi İyileştim desem onca antibiyotik kullandıktan sonra vücudum böle yorulmuş ve g:uhm::uhm::uhm:ripten yeni çıkmışken ameliyat olmak doğru olur mu bilmiyorum. Doktorumu aradım ameliyattan bir gün önce gelirsin anestezi doktoru bir muayene eder ona göre bakarız olmazsa erteleriz dedi. Ama şimdi nasıl güvenirim sorun yok derse onuda bilmiyorum.. Biraz fikir verirseniz sevinirim.. Off offff...:uhm:kafamçokkarıştı

layzza bu doktorun adını söyleyebilirmisin burdan olmasa bile özelden übenim ankarada düşündüğüm doktorlardan birde hacetttepede prof. tunç şafak o olup olmadığını söylersen çok sevinirim

çok geçmiş olsun canım. Ama daha 9 gün var. Bence atlatırsın ameliyata kadar. En kötü ihtimalle 2-3 gün ertelerler.. Bu kadar heyecanla bekledin inşallah 7 marta kadar iyileşirsin...

layzza bu doktorun adını söyleyebilirmisin burdan olmasa bile özelden übenim ankarada düşündüğüm doktorlardan birde hacetttepede prof. tunç şafak o olup olmadığını söylersen çok sevinirim

cnm keşşke bilseydim açık açık yazardım zaten. şuan ben o arkdaşımı göremiorum ama belki o telini bulup sorabilirim ama nası sorucam bilemiorum işin aslı neise deniicem senin için. Her hocanın güzel olmayan ameliatları olabiliomuş ama olsun bilelim içimiz rahat ameliata girelim

hiç merak etme cnm bende aynı senin gibi ameliyata 10 gün kala grip olmuştum aksilik ya ama 10 gün sora gripim geçti burun akıntım devam ediyodu doktora sordum önemli değil dedi ve amelyatımı oldım gerçektende sorun olmadı canını sıkma zaten daha 9 gnün var atlatırsın canını sıkmana değmmez ginede doktoruna herşeyi sor

canım çokk saol.... evet her hocanın başarısız ameliyatı olabiliyo bu genel bir başarısızlık değil tabikide.. pisikolojik olarak hiç bir başarısızlık öyküsü duymadan ameliyat olmak daha iyi olur heralde:) tunç şafak ve reha yavuzer ankarada en çok önerilen doktorlar sen ameliyat için tunç şafak ı düşünüyomusun...

Şimdi dooru mu hatırlıorum bilmiorum ama tunç şafağın stili kapalı ameliattı galiba bende öle istemiorum çünkü bende içtede sorun var ve açılıp rahat rahat yapılsın istiorum ve her doktor en rahat nası yapıosa öle stilini belirlio bende rahat olmııca stilde bi ameliat yapmasını istemem hoş zaten aa sen açık mı istiosun tamam öle yapalım diiceini de zannetmiorum ama..

Valla hiç bi fikrim yok ama pozitif düşün gerçekten zaten antibiyotkte alıosun 3 günde geçer hastalığın olumlu düşün gerçekten bi de şöle düşün ameliat sorası verilen ilaçlar koskoca ameliattan çıkmış vücudu toparlıo grip nedir ki ama tabi ilaçların etkisini bilemem ama doktorlar artık çok dikkatli her ihtimali düşünüolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…