Şimdi dooru mu hatırlıorum bilmiorum ama tunç şafağın stili kapalı ameliattı galiba bende öle istemiorum çünkü bende içtede sorun var ve açılıp rahat rahat yapılsın istiorum ve her doktor en rahat nası yapıosa öle stilini belirlio bende rahat olmııca stilde bi ameliat yapmasını istemem hoş zaten aa sen açık mı istiosun tamam öle yapalım diiceini de zannetmiorum ama..
arkdaşlar ben iki ay önce ameliyat olmak için gittim..korkumdan yaptıramadım..şimdii yaptırmak istiyorum.ama o ameliyathaneee o giyilen kıyafet bana çok soguk korkutucu geliyor..narkozu damardan verirken agrıyormu..ay çok korkuyorummmmm
Merhaba aynı şeyler bende de vardı. Üstelik ben birde ameliyat esnasında, narkozun etkisi geçip uyanmaktan korkuyodum. Ameliyathaneye girdiğimde hemşirelere ameliyat esnasında uyanmam değilmi diye soruyordum:) Ama ameliyathaneye girmenle uyuman arasındaki süre 10 dk bile değil. Hazırlıklar yapılıyor hemen uyutuyorlar zaten. narkozun kolundan verilme hissi kesinlikle acı değil ama sadece kolunun çok ağırlaştığını hissediyosun. Ben en son onu hatırlıyorum o ağırlaşmayı da zaten ancak 5 saniye hissettim. 10 dakikalık bir korku için tüm hayatın boyunca nefes almamaya değmez.
sende benim gibisin canım bende burnum kırıldığında ameliyat masasından kalktın dr sinir olmuştu...ama şimdi yaptırmaya karar verdim nefes alamıyom çünkü katlanmam lazım hem güzelleşcem hemde nefes almam düzelcek...güvenebileceğimiz bi dr bulursak bence yaptırabiliriz...bide ben rica edicem odada iyne yapıp beni yarı uyku halinde amelithaneye alsınlar ayıkken dayanamam ameliyhaneye...
slm kızlar bende burun estetiği düşünüorum sizin bildiiniz ii doktorlar varmı.naci celik için ii dediler kuzenimde ona yaptırdı herkes begendi ama ben pek begenmedim:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?