Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet canım tunç şafak kapalı teknikle yapıyomuş bende öle biliyorum benim içte bi sorun yok sadece estetik yapılcak oyüzden kapalı daha uygun olur dye düşünüyorum ama doktora bağlı güvendiğim doktor hangi tekniği uyguluyosa bana uyar:)

Evet her doktorun kendi tekniği var ve demekki o şekil başarılı yapıolar ondan alışık olmadıı bi teknikle yapmasını istemem birde sanırm kapalı teknikle daha sorunsuz oluo galiba gözlerde morarma filan pek olmuo die biliorum ben

kapalı teknikle daha az morarma olduğunu daha önce duymamıştım bu şişme morarma olayı biraz doktorun kullandığı tekniğe birazda yapıya bağlı galiba hayırlısyla bi doktor olayına karar verip olsak şu ameliyatı benzer burunlarda farklı doktorların yaptığı burunları karşılaştırıyorum hangisi daha doğal duruyo diye bakıyorum off kafayı yiycem

Arkadaşlar
burnumu ikinci defa ameliyat yaptırmak istiyorum
onur eroldan son zamanlarda ameliyat olmuş arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.

arkdaşlar ben iki ay önce ameliyat olmak için gittim..korkumdan yaptıramadım..şimdii yaptırmak istiyorum.ama o ameliyathaneee o giyilen kıyafet bana çok soguk korkutucu geliyor..narkozu damardan verirken agrıyormu..ay çok korkuyorummmmm

sende benim gibisin canım bende burnum kırıldığında ameliyat masasından kalktın dr sinir olmuştu...ama şimdi yaptırmaya karar verdim nefes alamıyom çünkü katlanmam lazım hem güzelleşcem hemde nefes almam düzelcek...güvenebileceğimiz bi dr bulursak bence yaptırabiliriz...bide ben rica edicem odada iyne yapıp beni yarı uyku halinde amelithaneye alsınlar ayıkken dayanamam ameliyhaneye...

Merhaba aynı şeyler bende de vardı. Üstelik ben birde ameliyat esnasında, narkozun etkisi geçip uyanmaktan korkuyodum. Ameliyathaneye girdiğimde hemşirelere ameliyat esnasında uyanmam değilmi diye soruyordum:) Ama ameliyathaneye girmenle uyuman arasındaki süre 10 dk bile değil. Hazırlıklar yapılıyor hemen uyutuyorlar zaten. narkozun kolundan verilme hissi kesinlikle acı değil ama sadece kolunun çok ağırlaştığını hissediyosun. Ben en son onu hatırlıyorum o ağırlaşmayı da zaten ancak 5 saniye hissettim. 10 dakikalık bir korku için tüm hayatın boyunca nefes almamaya değmez.

teşekkürler cnm.a.s..gerçekten bu forumda bii çok arkadaşım korkulcak bşy yok diyorlarr..çok cesaret verdiler.a.s...zatenn tek korktugum şey hastaneye ameliyat için gitmek o önlügü giymek narkoz kısmı sinirlerimi bozuyor:bbo:benim akrabam bu hafta olcak estetik,,bakcam onaa her anında yanında durcam.belki görünce anlarım abartcak bşyin olmadıgını.kaydirigubbakcemile3.bu forumda bi arkadaş demiştiki burun estetiginden korkann dogum yapmasın..dogum yapmadaki acının 1000 de birini bile hissetmiyorsun demişti..çok mantıklı geldii..hihoyyyt:enbuyukkk:

yaa ben ondan bundan degil dee, eski burnumu aramaktan ve cirkin olmaktan korkuyorum yaaa ((

cnm inan korkulacak bişey yok,ben ameliyahaneye girdiğimi bile hatırlamıyorum,odamda hazırlandıktan sonra en son damar yolu açtılar,sonra hemşire sana şimdi cesaret iğnesi vericem dedi,2-3 dakika sonrayı hayal meyal hatırlıyorum,kendime geldiğimde yine aynı yerdeydim kaydirigubbakcemile2

sağol canım... dr söylerim banada odada cesaret iynesi vursunlar yoksa kaçabilirm...ya bide olan parana oluyo burnum kırıldığın çok vermedik ama dr parasını ödemiştik o para hastanede kaldı suç bende olduğu için istemedimde gitti yani (

slm kızlar bende burun estetiği düşünüorum sizin bildiiniz ii doktorlar varmı.naci celik için ii dediler kuzenimde ona yaptırdı herkes begendi ama ben pek begenmedim:dilcikar:

merhaba arkadaşlar;
Birkaç gündür yazmadım pisikolojim berbattı çünkü... İşten cuma itibariyle patronlar dahil herkes hüngür kıyamet ağlayarak ayrıldım...kriz dolayısı ile zorunluluktan işten çıkarıldım. şirket küçülüyor sanırım durum çok kötü... fsrenjitim geçti gibi sanırım ameliyat ertelenmeyecek ve bu cumartesi ameliyat olucam. hala çok ama çok tedirginim ve korkuyorum...dün ortaköye gittim yolda burnu sargılı bir bayan görünce yanına gittim ameliyat mı oldunuz v.s sohbet ettim. o da korkulacak bişey yok bak 10 gün oldu daha ve ben dışarıdayım dedi. gerçektende ne bir morluk ne de şişlik vardı... xsten beni şişlik, morluk değil narkoz olayı morkutuyor offff offfffffffff.... geçtiğimiz hafta sonu az daha vazgeçiyordum bu korkular yüzünden.. ay iyice hasta oldum düşünmekten....:çok üzgünüm:

ya burnunun yanları şişik ucu sivriydi ama o şişlik yerler sonradan iner dedi.sonra 5 6 ay gecti hala da öle gorunuyo.aslında şöl bişey var biraz da senin burun şeklinle ilgili eger normalde sivri bi burnun varsa netice de öyle oluyo.ama daha yuvarlak burunlar sanırım o kuş gibi dediğimiz süper burunları yapmaya daha musait.tabi sen nasıl istiosun bilememde.baya memnun kalmıştı kuzenim cok rahat sanada tavsiye ederim dedi.ama ben fiyatını merak edioırum 4 mü 6 mı öle bişeydi neydi hatırlamıorum

eft 4-5 arası fiyatı,canım inan naci çeliğe gözüm kapalı güvenip ameliyat olacağım bende çalıştığım için zaman kolluyorum...şişlik sonuçta herkeste oluyor ve dediğin gibi burun yapısıda önemli,kuzenin memnunsa sorun yok sonuçta senin beğeninle onunki farklıdır, merakım tam çizdii profil gibi mi oldu?bir de naci çeliğin ameliyatlarının iyileşme süresi çok kısa sürüyor bunuda elinin marifetliğine bağlıyorum:)

bende naci çelik ve serhat tunceri düşünüyorum.Ama sanırım Serhat Tuncere olucam.Yaptığı burunlar tam benim istediğim gibi yuvarlak burunlar yapıyor

merhaba arkadaşlar.. narkozla ilgili korkularınızdan bahsetmişsiniz; ben tecrübelerime istinaden konuşuyorum; nazkoz, uzman kişilerce verildiği sürece hiç korkmanıza gerek yok..

bu arada, izmir'de burun estetiği konusunda tavsiye edeceğiniz bi isim varsa ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum.. kimseye güvenemediğim için sizlerden yardım isteyeyim dedim.. izmirde kim bu işin ustası?

aslında maddi durumum el verse şuan bende burnumu yaptırırım ama inşallah ileride.şekli bozuk da birazcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…