çok büyük sorun değil ama doktorunuzla açıkça konuşun o sizi bu konularda doğru bi şekilde yönlendirir.. zuzincecanan şapka kafanı çok sıkacak bişey olmasın ilk günden kullanman iyi değil çünkü evde ya da hastanede yatarken takman ister istemez başındaki sıcaklığı da artıracak ve ameliyat sonrası ilk bi kaç gün aşırı sıcak dost değil düşman unutma..sen bilirsin ama bence ilk ve ikinci gün vücudunda herhangi biyeri sıkmayacak rahat şeyler al yanına çok aşırı bir şey alma gerek olmayacak sürekli yüzüne buz uygulayacak birileri olsun yanında yeterli canım... doktoruna alçıyı ve bantları kaç gün sonunda alacağını da sor.. büyük ihtimal seninkini 5 - 6 gün alçıyı alırsa 10. gün falan sonunda da bantları çıkarmış olur... ameliyattan hiç korkma bi kaç gün hafif sıkıntın olacak tabi ama merak etme kolayca geçecek hepsi...
gcmis olsun esmeralda..mahsuru yoksa resim de koyabilcekmisn :)
birde kime ameliyat oldun[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım... Bende Fotoğraf koymak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum bu konuda da siz bana yardımcı olur ve nasıl koyacağımı yazarsanız hallederiz.. Benim doktıorum Op.Dr Akın Demiralay....
a.s.
Benim burnumda et ve kemik eğriliği var,ameliyat deniliyor.Slikon tamponlar ile kolay nefes alınabiliyormu,benim tek korkum bu,birde ızmir de tavsiye edeceğiniz iyi bir dr var mı?
kptays geçmiş olsun... eski halini bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki kemer giderilmiş ve ucu hafif kaldırılmış.. anlın ve çenen yuvarlak hatlı olduğu için çok yakışacak kendini belli edecek mükemmel olacaktır yeni burnun a.s tekrar geçmiş olsun şimdiden harika duruyor şişlikler inince de fotolarını koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?