Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim zorluktan kastım onlar değil hani yemek yiyememek nefes alamak gibi şeyler değil acı çekmek istemem ben açıkçası ben onu diyorum acı çekiliyor mu?

merhaba,
fatih bey'in zaten görüşmeleri ücretsiz diye biliyorum. ben barış çakır'a yada fatih dağdelen'e yaptırmayı düşünüyorum ikisinide bu sitede çok övüyorlar ama bilemiyorum. ama fatih bey benim bütçeme daha uygun geldi. peki fatih bey hangi hastanede gerçekleştiriyor ameliyatı

sırnaşık şey
kuşum sen güsel oldu bitti kızam sence fatih dağdelen mi yoksa barış çakır mı?
burada yazanları sende okumuşsundur herkes övüo kararsız kaldım benim en iyi arkadaş varya sen biliosun onu oda ben yaptırmaya karar veridm die oda bir hevesli bir hevesli görmen lazım

benim zorluktan kastım onlar değil hani yemek yiyememek nefes alamak gibi şeyler değil acı çekmek istemem ben açıkçası ben onu diyorum acı çekiliyor mu?

Leylaa aynı sınıfta olduğumuz için yakınındaydım.. beni biliyosun ameliyat zamanımı.. ben hiç acı çekmemiştim.. korkmayın yaa hiç bişey olmuyo vallaa.. ben herkese tavsiye ederim..

arkadaşlar burun estetiği olalı 1 ay oldu.şişliklerim az da olsa hala var.ama yeni görüntümden çok memnunum.darısı başınıza...

selam benim süreçlen aynı benimde burun şekli gayet iyi duruyor biraz hala şiş sana sormak istediğim bir kaç soru olacak
nefes olman nasıl
göz altı morluk tamamı geçtimi
ameliyattan sonra cildinde bir farklılık oldumu ( sivilcelenme , renk , leke vb.)

Leylaa aynı sınıfta olduğumuz için yakınındaydım.. beni biliyosun ameliyat zamanımı.. ben hiç acı çekmemiştim.. korkmayın yaa hiç bişey olmuyo vallaa.. ben herkese tavsiye ederim..

kuşum sana bişe sorayım ben
şunda burnun kendi burnun gibi mi yani rahatça silebilio musun yani yüzünün tam ortasında sana ait değilmiş gibi donmuş bişe duruomuş gibi hissedio musun?

herkeslere smlar,

sonunda ameliyatımı oldum kurtuldum.işe başladım.yarında alçıdan kurtuluyorum.şimdilik herşey çok güzel

merhaba arkadaşlar bende 3 ay önce burun estetği oldum korkulucak hiç bi şey yok biraz cesaretli olun yeter şuan çok mutluyum hepinize mutlu günler diliyorum :)

Gulshen.tr senin adına sevindim.Hangi doktora ameliyat yaptırdın öğrenebilir miyim?ve sana nekadara maloldu?Tesekkür ederim.

ya evet okuyorum okuyorum herkes ameliyat oldum falan bende olmak istiyorum ama iyi bir dr bulamamaktan korkuyorum çünkü bazen 2 ve hatta 3 tane operasyon geçirenler oluyormuş ameliyat sonrası çok zormuş ve tamponlar çıkarılırken çok canın yanıyormuş falan diyorlar kızlar lütfen dr larınızın adlarınıda yazarmısınız bir de bu operasyonun size kaça malolduğunu

canım ben kadıköy medipol hastanesinde oldum Doç.Dr Naci KARACAOĞLAN bu operasyon 3750 ytl bunun dışında hiç bi masrafım olmadı bu arada tampon çıkarılırken canınız yanmıyo bende öle sandım ama nasıl alındı onu bile hissetmedim :) ilk günler morluk ve şişlik oluyo ama zamnla geçiyo sabırlı olun sadece yine sölüyorum korkulucak bişe yok ben çok memnunum allah sizede nasip etsin diyorum :)

selaaaaaam!! ben aylardır burun estetiği ile ilgili bu forumdaki yazıları okuyorum!!! aranızda barış çakır hakkında bi fikri olan war mı!! genelde iyi bahsedilmiş!! hiç yaptıran var mı aranızda?? eğer varsa bana resimlerini yollayabilir mi lütfen bnm için gerçekten çok önemlii cevabınızı bekliceem!!! şimdiden çok çok teşekkür ederim kızlaaar!!!:)

Meraba arkadaşlar ,ben de Ufuk Bilkay hakkında bilgi topluyorum,aranızda Ufuk Bilkay'a burun ameliyatı olanınız var mı,bildiğimiz arkadaşlar dışında?Valla varsa resim yolarsanız çok memnun olucam,görüşmek istiyorum kendisiyle resimleri yani cevaplarınızı bekliycem şimdiden çok teşekkürler,öpüyorumm:)

merhaba,
ben barış çakır'a yaptırmayı düşünüyorum mailleştim kendisiyle sağolsun çok ilgili resimlerimi gönderdim bana düzenşeyip tekrar gönderdi 2 hafta sonrada yüzyüze grüşmeye gideceğim . ben henüz yaptırmadım ama başarılı olduğuna inanıyorum genç ama isterseniz bir istesine girin bakın nelere imza atmış diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…