kimse burun ameliyatına kolay diyemez çünkü yalnızca burun etkilenmiyor insanın yüzünün tamamı artı boğazı ,kulakları başta olmak üzere baya etkileniyor.bunları göze alarak ameliyat olun lütfen.:tomato: belki kızan olabilir bana korkutuyorum diye ama bunlar gerçekten oluyor ve bunları bilmenizi istedim.
canim merhaba ben senay alkan ,nurdan2 nickim burun ameliyati olmak istiyorsan cidden tafsiyem fatih dagdelen dir cok iyi estetik plastik doktoru kendisi ben dahil bütün cevremdeki insanlar arkadaslarim ona gidiyor ve simdiye kadar hic bir sikayate bulunan biri cikmadi , ben kendim fatih dagdelene eylülün sonunda burun ameliyati yaptiricam fatih beye fiyat konusuda 1875euro eyer daha önce ameliyat burun ameliyati gecirmemissen bu fiyat bildiyime göre gecerli istersen randevu al fatih beyden senay alkan arkadasim almanyadan dersen beni taniyor ücretsiz ön görüsme yapar en azindan bilgi edinmis olursun sevgilerimle ..........telinide verebilirrim sana oki
ameliyattan sonraki süreç kişiden kişye farklılık gösterir.. sıkıntı yaşanacak en önemli sorun tamponların burunda kaldığı sürede nefes alamamak bunun dolayısıyla yemek yemekte, uyumakta, yutkunmakta zorluk çekmek.. benim yüzüme buz tutulduğu için hiçbir morarma olmamıştı ve gören herkes çok şaşrımıştı.. bir de ameliyattan sonra özellikle ilk gün, burun içerisinde kanama olduğundan her ne kadar tampon olsada geniz yoluyla mideye kan akıyor ve mide bulantısı oluyor.. bu sebepten ben ilk gün 15-20 defa istifra etmiştim.. fakat en başta da dediğim gibi bu süreç kişiye göre farklılık gösterir..
benim zorluktan kastım onlar değil hani yemek yiyememek nefes alamak gibi şeyler değil acı çekmek istemem ben açıkçası ben onu diyorum acı çekiliyor mu?
benim zorluktan kastım onlar değil hani yemek yiyememek nefes alamak gibi şeyler değil acı çekmek istemem ben açıkçası ben onu diyorum acı çekiliyor mu?
arkadaşlar burun estetiği olalı 1 ay oldu.şişliklerim az da olsa hala var.ama yeni görüntümden çok memnunum.darısı başınıza...
laylacım seni birine çook benzettim sen duran doğan adında bir şirkette çalıştınmı acaba
benim ağrım olmadı hiç ağrı kesici kullanmadım
Leylaa aynı sınıfta olduğumuz için yakınındaydım.. beni biliyosun ameliyat zamanımı.. ben hiç acı çekmemiştim.. korkmayın yaa hiç bişey olmuyo vallaa.. ben herkese tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?