Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

esmeraldaa resimlerine baktım canım süper olmuş güle güle kullan:) bu arada o taktıkları buz maskesi acayip teknolojik, daha önce hiç görmemiştim. Doktorun teknolojiyi takip ediyor olmalı:) Ben buz konusunda çok huzursuz olmuştum keşke böyle bişeyim olsaydı diye hayal etmiştim hep ameliyat sonrası demekki yapmışlar:) süper..

canım çok teşekkür ederim beyenmene çok sevindim..Evet teknoloji baya gelişti gerçekten.. Darısı tüm bekleryenlerin başına.. Beklemek olmaktan 100kere 1000 kere daha zor:-((

bende 29 mayısa onur erol dan günümü aldım hem göğüs hem burun olucak inşallah...
çok heyecanlıyım ve korkuyorum:/

Çok üzgünüm çoook ya arkadaşlar merhaba tam 15 gündür yazılanları okuyorum, bende burun ameliyatı olmak istiyorum senelerdir burnumdan dolayı resim çekinmek istemedim, kocaman bir burnum var herkes çok hoş olduğumu yüzüme yakıştığını söylesede artık kendimi kçtü hissettiğim için ameliyat olmaya karar verdim. ama ankarada kimseyi tanımıyorum bir iki doktor buldum ve en geç haftaya amleiyat olmak istiyorum çünkü işlerimin en hafif olduğu dönem, isimleri versem yalvarırım yardımcı olun bana ne kadar zormuş doktor seçmek. doç dr. serdar öztürk- doç dr selahattin özmen- doç. dr sühan ayhan ve op.dr. orhan murat özdemir.... en kısa zamanda bu doktorlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın..

selkant bende ameliyat oldum inan çok kötü bir burnun yoksa ameliyat olma bazen hüsran oluyor hemde okadar acı günahıda var ben yaptım çok pişmanım .....

canım merak ettim günah olduğunu düşündüğün için mi pişmansın yoksa kötü bir sonuçla mı karşılaştın? resimlerini göremedim de

ESMERALDAA güle güle kullan .. güzel bir ameliyat süreci gecirmişin resimlerden belli ..aman darısı olmak isteyen herkesin başına .. doktorununda eline sağlık .. bol aynalı günler =)

merhaba arkadaşlar, gecen hafta yani 21'inde serhat tuncere revizyon burun ameliyatı oldum. dun alcım cıktı ve bandaj yapıldı.tam istedgim gbi şahane bir burun yapmış saolsun=)) neyse bandaj cıkınca foto ekliycem zaten bakarsınız...

slm canım..yazdığın doktorları bilmiyorum..ama benim bir tanıdığım mehmet emin mavili beye oldu ve çok memnun..burnuda çok hoş..sadece bilgin olsun diye yazdım...selametle kal..

selkant bende ameliyat oldum inan çok kötü bir burnun yoksa ameliyat olma bazen hüsran oluyor hemde okadar acı günahıda var ben yaptım çok pişmanım .....

merhaba 47su canım gunah olayına açıklık getirmek istiyorum. tabiki yuce Allahın yarattıgını bozmak gunah. ama ben çok degerli hocalardan (örn. nihat hatipoglu) şunu duydum. eger burnunuz çok kötu görunumdeyse, hayata kusturecek gibiyse, psikolojık olarak çok kötu durumda iseniz ve bu yuzden kendinizi herseyden soyutluyorsanız bu kusuru duzelttirmek gunah degil. ancak hiçbir görüntu bozuklugu olmadan sadece onun bunun burnu gibi olsun diye yaptırılırsa yani keyfi evet o zaman çok buyuk gunahı var. gerçi yinede Yuce Allah bilir ama benim duydugumda bu.

a.s eger kisinin psikolojisini etkiliyorsa günah olmadıgını bende bir cok dini konusmada duydum, ayrıca sadece nefes alamama problemi saglık sorunu degildir, insanın psikolojisi de büyük bir saglık problemi bence, eger gercekten psikolojin etkileniyorsa günah olmaması gerekir diye düsünüyorum ama tabii ki Allah bilir sonucta

Canım benim çok teşekkür ederim.. Göreceksin seninde herşey yolunda geidecek ameliyatında.... hayırdır neden erteledin bir sorun mu var???

cnm benim işler çok karışık ilk başta korkup ameliyata gitmemiştim anlatmışımdır sorada iiice soudum bu işten şimdi ameliat olucak arkdaşlarımı bekliorum gözlemliicem nerdeyse vazgeçtim ama sağlık sorunum dolayısıyla düşünmekteyim. Buarda gördüm resimlerini eski burnunda da çok bişii yokmuş yani o da yakışıomuş burnun gayet hoş olmuş güle güle kullan buarada hemen ameliat sorası yataanda çektirdiin resme bayıldım insanı rahatlatıo yani

Ben bu konuyu çok iyi bir hocaya sordum, psikolojik durum da bir hastalıktır yani bir kişinin psikolojisi burnunun şekli yüzünden etkileniyorsa , onu yaptırdığında psikolojisi düzelecekse caizdir günah değildir demişti...

arkadaşlarrr benmde 21.günüm burun biraz daha oturdu.ama ucu hala şiş ve sert inşallah çok yakında oda geçicek.resmen sıfır ağrıydı arkadaşlar.daha sonra fotolarımıda yüklücem.herkese geçmiş olsuunnnn.darısı tüm isteyenlereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…