çok geçmiş olsun canım,çok güzel ve doğal olmuş burnun
esmeraldaa resimlerine baktım canım süper olmuş güle güle kullan:) bu arada o taktıkları buz maskesi acayip teknolojik, daha önce hiç görmemiştim. Doktorun teknolojiyi takip ediyor olmalı:) Ben buz konusunda çok huzursuz olmuştum keşke böyle bişeyim olsaydı diye hayal etmiştim hep ameliyat sonrası demekki yapmışlar:) süper..
Çok üzgünüm çoook ya arkadaşlar merhaba tam 15 gündür yazılanları okuyorum, bende burun ameliyatı olmak istiyorum senelerdir burnumdan dolayı resim çekinmek istemedim, kocaman bir burnum var herkes çok hoş olduğumu yüzüme yakıştığını söylesede artık kendimi kçtü hissettiğim için ameliyat olmaya karar verdim. ama ankarada kimseyi tanımıyorum bir iki doktor buldum ve en geç haftaya amleiyat olmak istiyorum çünkü işlerimin en hafif olduğu dönem, isimleri versem yalvarırım yardımcı olun bana ne kadar zormuş doktor seçmek. doç dr. serdar öztürk- doç dr selahattin özmen- doç. dr sühan ayhan ve op.dr. orhan murat özdemir.... en kısa zamanda bu doktorlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın..
ESMERALDAA güle güle kullan .. güzel bir ameliyat süreci gecirmişin resimlerden belli ..aman darısı olmak isteyen herkesin başına .. doktorununda eline sağlık .. bol aynalı günler =)
selkant bende ameliyat oldum inan çok kötü bir burnun yoksa ameliyat olma bazen hüsran oluyor hemde okadar acı günahıda var ben yaptım çok pişmanım .....
merhaba 47su canım gunah olayına açıklık getirmek istiyorum. tabiki yuce Allahın yarattıgını bozmak gunah. ama ben çok degerli hocalardan (örn. nihat hatipoglu) şunu duydum. eger burnunuz çok kötu görunumdeyse, hayata kusturecek gibiyse, psikolojık olarak çok kötu durumda iseniz ve bu yuzden kendinizi herseyden soyutluyorsanız bu kusuru duzelttirmek gunah degil. ancak hiçbir görüntu bozuklugu olmadan sadece onun bunun burnu gibi olsun diye yaptırılırsa yani keyfi evet o zaman çok buyuk gunahı var. gerçi yinede Yuce Allah bilir ama benim duydugumda bu.
Canım benim çok teşekkür ederim.. Göreceksin seninde herşey yolunda geidecek ameliyatında.... hayırdır neden erteledin bir sorun mu var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?