benimde burnumda silikon tampon vardı hiç nefes alamadım burnumdan çünkü ameliyattan sonra dikkat etmediğim için nezle oldum ağzımdan nefes aldım hep normalde nefes almam için silikon tampon koymuştu, evet doktorum Ufuk Bilkay bende tavsiye ederim şehrazat35 arkadaşım[/QUOT
Sen ameliyatı özelde mi oldun,sigorta mı?Özel ise ne kadara mal oldu bilgi verebilirmisin?
benimde burnumda silikon tampon vardı hiç nefes alamadım burnumdan çünkü ameliyattan sonra dikkat etmediğim için nezle oldum ağzımdan nefes aldım hep normalde nefes almam için silikon tampon koymuştu, evet doktorum Ufuk Bilkay bende tavsiye ederim şehrazat35 arkadaşım[/QUOT
Sen ameliyatı özelde mi oldun,sigorta mı?Özel ise ne kadara mal oldu bilgi verebilirmisin?
Sigorta karşılamıyor estetik ameliyatları ege üni. hastanesinde oldum. Benim hem rinoplasti hem septoplasti oldu aslında. İçinde problem vardı istesem farklı bi hastanede sigorta ile bu ameliyatı yaptırabilirdim ama parayı düşünmedim açıkçası. Çalışarak biriktirdiğim parayı sonradan hüsrana uğramamak için olmuşken daha iyi güzel ve sağlıklı bir burnum olsun diye verdim gitti. 3000tl verdim
kptays
harika görünüyorsun kaydirigubbakcemile5
bugün 11. günün değil mi?
morluklar,gözdeki kanlanma geçti mi son durum ne?
yüzüne bakınca ameliyat olduğun anlaşılıoyr mu?
merhaba arkadaşlar, Cuamrteai ameliy:teytey:at oldum herşey yolunda çok çok az morluk ve çok çok az şişlik... Ama bende inanılmaz halsizlik var o nedenle daha uzun yazamıyacağım... Toparlanır toparlanmaz geniş bir açıklama yapacağım sizlere...
Merhaba kızlar..
Burun ameliyatı sonrası bugün benim üçüncü günüm. Çok iri ve kemerli bir burnum vardı, kemik eğriliğim ve nefes alma problemim de eklenince, zor bir ameliyat oldu benimki.. Ne yalan söyleyeyim, ameliyat sonrası da beklediğimden zor geçiyor..
Yüzüm gözüm şiş.. Gözlerim mosmor..Pek ağrım yok ama bu şişlik hissi çok sıkıntı verici.
Burnumdan çok güzel nefes alabiliyordum ama birden tıkanıverdi.. Şimdi hafif de bir sızıntım var...Burnum basınçtan patlayacak gibi hissediyorum... Burun spreyi falan verdi doktorum, kullanıyorum ama bana mısın demiyor. Normal mi bu his ?
Neden tıkandı ki birden burnum
Aaaaa ben görmeyeli neler olmuş esmeralda çok geçmiş olsun :içelim: umarım herşey yolunda gitmeye devam eder ameliyatını uzun uzun yazmışsın saol yalnız geleceğimi görür gibi oldum son gün kaçmam umarım hastaneden banada o cesaret iğnesinden yapsınlar. Hoş benim daha hiçbişiim kesinleşmedi vazgeçtim bi süreliine -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?