Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu gözdeki kanlanma ne zaman geçiyor yaa şişlik morluk çok hızlı iyileşiyor da az bi kanlanma var gözümde 9. gün bugün hala geçmedi offf

benim ameliyatım çok rahat geçti.yarın perşembe günü tam 1ay olacak ve çok iyiyim.sadece ameliyatan bi sonraki günün akşamı ağrım biraz oldu okadar ilaçları içince oda geçti.morluklar 2 gün kaldı şişlikde 1hafta filan.tampon çıkacağı zaman çok korkuyordum hiç korkutuğum gibi olmadı tek zor yanı sürekli sırt üstü yatmam :)

kptays
harika görünüyorsun kaydirigubbakcemile5
bugün 11. günün değil mi?
morluklar,gözdeki kanlanma geçti mi son durum ne?
yüzüne bakınca ameliyat olduğun anlaşılıoyr mu?

kptays
harika görünüyorsun kaydirigubbakcemile5
bugün 11. günün değil mi?
morluklar,gözdeki kanlanma geçti mi son durum ne?
yüzüne bakınca ameliyat olduğun anlaşılıoyr mu?

teşekkür ederim cnm bugün 12. gün a.s morluklar sarı olmuştu çok az bi sarılık kalmıştı o da dün itibariyle yok oldu sadece gözümde az bi kan var onun geçmesini bekliyorum yüzüme bakınca gözlerimden anlayan olmazsa ameliyat olduğum anlaşılmıyor cnm :dance:

Merhaba ben Turkiye'ye gelip bu yaz burun estetigi olacagim sende yaptiracagini yazmissin merak ettim. Ameliyatini oldunmu ve nasil gecti, doktorun kimdi? Mumkunse fotograflarini gorebilirmiyim... Tesekkurler.

Aaaaa ben görmeyeli neler olmuş esmeralda çok geçmiş olsun :içelim: umarım herşey yolunda gitmeye devam eder ameliyatını uzun uzun yazmışsın saol yalnız geleceğimi görür gibi oldum son gün kaçmam umarım hastaneden banada o cesaret iğnesinden yapsınlar. Hoş benim daha hiçbişiim kesinleşmedi vazgeçtim bi süreliine -tatlicadiarzu-

burun ameliyatı olan herkese çok geçmiş olsun...layzza sen neden erteledin ameliyat olayını ya bende erteliycem gibi görünüyo reha beyden randevu bulamadım eylül aynına kadar dolu barış beyle temasa geçicem ama barış beyin alçı süresi çok uzun benim öyle çok kemerli bir burnum olmadığı için bu süre değişirmi diye şansımı deniycem.. bide bende anesteziden çokk korkuyorumm ameliyat sonrası ağrı nefes alamama vs hatta şekli nasıl olcak korkusu bile gelmiyo aklıma tek sıkıntım narkoz olayı...

Merhaba kızlar..

Burun ameliyatı sonrası bugün benim üçüncü günüm. Çok iri ve kemerli bir burnum vardı, kemik eğriliğim ve nefes alma problemim de eklenince, zor bir ameliyat oldu benimki.. Ne yalan söyleyeyim, ameliyat sonrası da beklediğimden zor geçiyor..
Yüzüm gözüm şiş.. Gözlerim mosmor..Pek ağrım yok ama bu şişlik hissi çok sıkıntı verici.

Burnumdan çok güzel nefes alabiliyordum ama birden tıkanıverdi.. Şimdi hafif de bir sızıntım var...Burnum basınçtan patlayacak gibi hissediyorum... Burun spreyi falan verdi doktorum, kullanıyorum ama bana mısın demiyor. Normal mi bu his ?
Neden tıkandı ki birden burnum

merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun sanada.. Morlukları şişleri kafana takma sakın geçiyor bir şekilde. Birde doktorun sana krem vermedimi morluklar için... Eğer vermediyse ben sana özelden ismini vereyim. Ara bir doktoruna sor kullanmamda sakınca varmı diye... Tıkanıklık olayına gelince tamponun çıktımı? Eğer çıkmadıysa çıktığında yeniden doğmuş olacaksın kısa süreliğine.. Sonra gene arar arar tıkanıcak.. Ben olalı 17 gün oldu ve hala tıkanıyor zman zman .. Normale dönmesi zaman alıcak birazcık sabır...

Çok teşekkür ederim esmeraldaa. Ben sanırım ameliyat sonrasını biraz daha sorunsuz hayal etmiştim. O yüzden şaşkınlıkla karışık bir zorluk yaşıyorum şu an.
Dediğin gibi gün sayıp geçmesini beklemekten başka yapacak şey yok...

Tamponlarım henüz çıkmadı.Cuma sabahı gidicem doktora, yani daha dört günüm var..
Doktorum krem falan da önermedi. Özelden yazarsan çok sevinirim gerçekten. Kullanmamda sakınca olacağını sanmıyorum ama yine de arar sorarım doktoruma, ne diyecek bakalım..

Sana da çok geçmiş olsun. Umarım memnunsundur halinden..
Ben de gözümü bi açsam kapasam, bikaç hafta geçmiş olsa ve aynaya baktığımda insana benzeyen bir şeyler görsem diyorum....
Çünkü şu an cidden korkunç görünüyorum

Canım benim çok teşekkür ederim.. Göreceksin seninde herşey yolunda geidecek ameliyatında.... hayırdır neden erteledin bir sorun mu var???

Merhaba Kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Fotoğrafları yükledim albümüme yalnız 3-4-5. günler yok çğünkğ onlar telefonumda ve telefonum tamire gitti.... yorumlarınızı bekliyorum... Şimdiden söliyim hala çok şişim ve ben küçük bir burun istemedim, eskisinden çok çpk farklı olsun istemedim.. malum yaş 29 herkes böle tanıyordu şok geçirsinler istemedim..:)))))):teytey:.. şişler inince doktorumn planda yaptığına yakın olacakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…