Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hadi yaaaa saol canm sanada geçmiş olsun.nasıl canm burnun benm ucu şiş biraz yaa offf oda geçse tam süper olacak

hadi yaaaa saol canm sanada geçmiş olsun.nasıl canm burnun benm ucu şiş biraz yaa offf oda geçse tam süper olacak

saol cnm benim görünüşte şişlik yok gibi belli olmuyo şiş olduğu ama gün geçtikçe farkediyor öyle anlayabiliyorum fotoğraflarım var cnm bakarsın benim göz bebeğimin yanında kanlanma oldu çok az kaldı çizgi gibi şuan o çok geç iyileşiyor çok yavaş onun geçmesini bekliyorum

baktım canm fotolarına.çok yakışmış burnun sanaaaa..güle güle kullan artık=))) tatlım bende yarın yüklücem telin kablosu kayıp benm.arktan alıp yüklücem yarın

canmmm ben yükledim fotooo:) evet tabiikide oluyo mesela benm bantlar ilk çıktığında daha az kavis vardı şimdi kaydırak gibi oldu kemik gittikçe milimetrik şekilde çöküyo yani iyice oturuyor.

ashle cnm yeni burnun (sislikler indikten sonra ) cok guzel ! harika yani hic estetik oldugu belli de degil.
yanliz eskye oranla yuzunu filan bayagi degistirmis.. baska bir insan gibisin.
bana kizma ama eski burnunu daha bir karizmatik buldum.

belki foto yaniltiyor olabilir ve gercekte eskiden bayaaggi bi buyuk olabilir o yuzden yaptirdin belki.. yani ozaman iyiki yaptirmisin diyecegim.. (bendede bazi fotolarda oyle gozukuyor) ama suan gordugum eski burnun da sanki dahaguzelmis seni sen yapandi belki..

yanliz eski burnunun baska resimleri varsa koyabilirmisin ?

kızlar bişey sorucam ben ameliyat olalı eylülde 2 sene olucak ama hala burun ucumda sertlik var ve silerken zorlanıyorum sizdede oluyor mu ama ben burunumun deliklerinide küçülttüm ondan olabilir mi sizded varmıydı acaba

ashle,
Eski burnunda pek problemli değilmiş ama şimdiki halin güzelliğini daha çok ortaya çıkarmış.

maniac tamam canm koyarım bak sırf senin için koyucam:ecrin_bebek:

tsk ederim canim, eski burnunun resimlerine baktimda.. yasakkelime bayagi degisikmis yav (bak yandanki resimde guzeldi ama ikinci resminde baya tuhaf cikmis)
onceden ameliyat olmusmuydun ki?
yani eskiden buyuk filan dgeilmis ama bir tuhaflik varmis yani..photoshopla biraz oynadinmiki ?

ama simdiki burnun cok guzel tekrar.
gule gule kullan

Canım artistik bi burun olmuş çok güzel:)
hangi hastanede oldun??

:sm_confused:Merhaba kizlar

bende belcikadan gelip burnumu yaptirmak istiyorum
dusuncem ocak ayina kadar para biriktirip ocakta abla kardes birlikte ameliyat olmak
ama ablamin istegi ameliyati istanbulda olmak
cunku o en iyi (hatta tek iyi) estetisyenlerin orada oldugunu dusunuyor ama benim max 2 hafta tatil iznim var ve ailemi antalyada yasiyor
eger 1 hafta istanbulda gecirirsem ailemi en az 7 ay goremeyecegim anlamina geliyor bu
bende bu nedenle ameliyati antalyada yaptirmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum
aranizda antalyada ameliyat olmus halinden memnun yada sikayetci arkadaslar var mi?.......

arkadaşlar sağolunn.gevens canm profilime gir orda albüm bölümünde fotolarım var ordan bakarsın canm.

ashly canim
simdi foto albumune baktim burnun bir yana sen zaten cok hos bir hotunmussun )
morluklar ilk haftandan sonrada cok belirgin mi?
yoksa makyajla kapatilabilinecek kadar mi
ben ise geri donecegim icin kimsenin bilmemesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…