Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ashle cnm bende önce aynı maniac ın ilk attıı msja benzer bişii atıcaktım ama vazgeçmiştim. Sonradan koyduun resmide görünce bence iyiki de yaptırmışsın burnunun sol tarafı sanırm daha problemliydi galiba ve halletmiş doktorun sorunları bence hoş olmuş. Buarda çok tatlısın bu kadar yardımcı olduun için saol yani eski resim istemişler , önden resim istemişler hep koymuşsun tekrar teşekkürler

Cnm bence doktoru ön plana al yani hayatın boyunca o burunla geziceksin sonuçta yani ...Buarada antalyada da çok iyi doktorlar vardır kesin ben sdc önce doktor araştırırsan daha iyi olur die düşünüorum burda da antalya da yaptıran vardır kesin biraz araştırman da gerekebilir. ablan kimi düşünüodu acaba ve neden orda karar kıldı.

canım benim nolcak 2 foto koysam elime yapşmıcak ya size yardımcı olabliyosam ne mutlu bana:ecrin_bebek: evet canm iyiki yaptırmışım ya bi garipti burnum kanca gibiydi:çok üzgünüm:

ashly canim
simdi foto albumune baktim burnun bir yana sen zaten cok hos bir hotunmussun )
morluklar ilk haftandan sonrada cok belirgin mi?
yoksa makyajla kapatilabilinecek kadar mi
ben ise geri donecegim icin kimsenin bilmemesini istiyorum

canm benm çok saol o senin güzelliğinŞeniz
canm bak morluğu hiç dert etme ben ameliyattan sonra sinüzitim var diye tutturdum 1 tane bile buz koydurmadım ne alakaysa:))) sonra ertesi gün gözlerim bir şiştiiiii.hayvanlara benziyorum diye ağladımsenağlama ama 3.günü makyajla çok güzel kapandı düşün 4.günü..diğer buz koyduranlarda hiç morarma olmadı zaten.ki canm sen 1 hafta sonra işe dönüceksin.bi kapatıcı vs.bişeyler kullandıktan sonra kesinlikle çakılmaz.kaydirigubbakcemile2

ashle burnun gerçekten güzel olmuş güle güle kullan :) bende 09/04/2009 da ameliyat olucam ama çok korkuyorum aneliyattan sonra çok ağrım olucakmı şekli nasl olucak bunlar acayip stres yaptı bende bide size lokal anestesimi yoksa genel mi daha iyi onu sorucaktım ve ameliyattan sonrasını çok ağrınız oldu mu ?:a015:

genel anestezi oluyo canm.sakın korkmaa.ameliyattan sora bumuydu yaa diceksin.şahsen ben sıfır ağrı çektim canm.ameliyattan 10 dk önce ağladım korkudan vazgeççektim nerdeyse:)))şimdiki aklım olsa uçarak giderimmm

canim cok tesekkurler
benim en buyuk korkumda zaten morliklar ve dikisi, belli olmasiydi
icime serin su serptin
buarada sen bu guzel burun ameliyati icin nekadar odemistin canm

Layzzacim
ben oole dusunuyorum ama antalyada zor bilgi edinmek
antalyada estetik tabiki daha gec gelisti
istanbulda yaptirirsak birisi ablama, teoman dogan ve serdar beten adinda 2 estetisyeni tansiye etmis onlardan birine gitmeyi dusunuyorduk ama benim icin en rahati antalya olacak tabi
sonucta belcikadan hemen antalya ya ucacagim
doktorla gorus burun sekline karar ber gun al zaten cok zaman kaybi
bakalim insallah birileri yazilarimi okurda bana cevap verir
oofffffff bayan olmak ne zor kizlar yaaa

ASHLE.... sen ameliyatını hangi doktor yaptı yazabilirmisin.Güzel olmuş burnun...sen revizyon ameliyatımı mı oldun yani daha önce ameliyat oldunmu...yoksa ilk ameliyatınmı....

arkadaşlar bende 5 ay önce burnumdan ameliyat oldum. ameliyat günü ve sonraki bir kaç gün özellikle tampon alınana kadar zorluklar oluyor. geceleri ağızdan nefes almayanlardansanız özellikle bu biraz rahatsız edici. onun haricinde şişlikler tamamen doktorun elinde. doktor ne kadar iyi ve burnunuza müdahale ne kadar azsa şişlik okadar az oluyor. çalışan bir bayansanız mutlaka tatil zamanına denk getirin çünkü hemen hemen morlukların geçmesi 2 haftayı buluyor. benim en büyük önerim özellikle nefes almakta zorlanıyor sabahları halsiz ve başınız ağrıyarak uyanıyorsanız ameliyat için kulak burun boğaz doktorunu tercih edin. plastik cerrahlar daha çok işin görünümüyle ilgileniyor ve bazen sırf daha da küçültmek için solunum yollarını iyice daraltıyorlar buda tabi öncekinden daha güç nefes almanıza neden oluyor. önemli bi nokta da mucizeler beklemeyin yani burun yine sizin burnunuz küçülmek için de bunun bi oranı var. eskisinden çok daha iyi olacaktır ama tamamiyle farklı bi burun hayal etmeyin. bi de burun deriniz inceyse çok daha iyi sonuçlar elde edebiliyormuşsunuz.

saol canım yaa gerçekten çok rahatlattın beni umarım benimde öyle hiç ağrım olmaz :) gelişmeler yazrımbenneyaptımki

oy canmm 3 gün sonra ameliyat olcaksınkaydirigubbakcemile2 gör bak sıfır ağrın olucak canm aman bundanmı korkmuşum diceksin..demezsen gel burda ateş püskür bana lülülülülülü

canım var ya nekadar stresliyim anlatamam am burda senin ve diğer arkadaşların yazdıklarıyla rahatlıyorum :1hug: gün saymasıda çok zormuş yaa biran önce olsamda kurtulsam :)

Bir bakmışın hersey olup bitmiş ve sende burda ameliyat olacak kişilere anlatacaksın yasadıklarını aman ya bumuydu diyip yuzunde bir gülümseme olucak =) sakın ol hersey cok gusel olucak

ayyy saolun yaa iyki varsınız kızlarŞeniz bu arada bu gün dr umla görüştüm çekilen fotolarımın üzerinde bana uygun olabilcek burun şeklini yaptı ve gösterdi beyendim tabi bu halinden çok çok daha iyi :dance: ama dr la okadar uzun konuşamadık fotoları gösterdi 2 3 dk konuştuk görüşme btti buda beni rahatsız etti gerçi sen emin ol en yakışanı yapıcam dedi ama yinede sanki biraz huzursuz oldum benneyaptımki

slm kızlar ameliyatıma az kaldı ve grip oldum geçmezse ne olacak bilmiyorum.gripliyken ameliyatolunur mu acaba?

slm kızlar ameliyatıma az kaldı ve grip oldum geçmezse ne olacak bilmiyorum.gripliyken ameliyatolunur mu acaba?

geçmiş olsun cnm üzüldüm bak benimde annem önümden arkamdan dolanıyor grip olmayayım diye dr söylemişti çünkü soğuk çirmiyo çorapsız dolaştırmıyo benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…