:sm_confused:Merhaba kizlar
bende belcikadan gelip burnumu yaptirmak istiyorum
dusuncem ocak ayina kadar para biriktirip ocakta abla kardes birlikte ameliyat olmak
ama ablamin istegi ameliyati istanbulda olmak
cunku o en iyi (hatta tek iyi) estetisyenlerin orada oldugunu dusunuyor ama benim max 2 hafta tatil iznim var ve ailemi antalyada yasiyor
eger 1 hafta istanbulda gecirirsem ailemi en az 7 ay goremeyecegim anlamina geliyor bu
bende bu nedenle ameliyati antalyada yaptirmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum
aranizda antalyada ameliyat olmus halinden memnun yada sikayetci arkadaslar var mi?.......
ashle cnm bende önce aynı maniac ın ilk attıı msja benzer bişii atıcaktım ama vazgeçmiştim. Sonradan koyduun resmide görünce bence iyiki de yaptırmışsın burnunun sol tarafı sanırm daha problemliydi galiba ve halletmiş doktorun sorunları bence hoş olmuş. Buarda çok tatlısın bu kadar yardımcı olduun için saol yani eski resim istemişler , önden resim istemişler hep koymuşsun tekrar teşekkürler
ashly canim
simdi foto albumune baktim burnun bir yana sen zaten cok hos bir hotunmussun)
morluklar ilk haftandan sonrada cok belirgin mi?
yoksa makyajla kapatilabilinecek kadar mi
ben ise geri donecegim icin kimsenin bilmemesini istiyorum
genel anestezi oluyo canm.sakın korkmaa.ameliyattan sora bumuydu yaa diceksin.şahsen ben sıfır ağrı çektim canm.ameliyattan 10 dk önce ağladım korkudan vazgeççektim nerdeyse:)))şimdiki aklım olsa uçarak giderimmm
slm kızlar ameliyatıma az kaldı ve grip oldum geçmezse ne olacak bilmiyorum.gripliyken ameliyatolunur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?