geçer canım moralini yüksek tut ilk başta kendine iyi bak bitki çayı iç :) bu arada bende gerginim baya ameliyatım yarın öğlen 1 de lütfen bana dua edin
kızlar yaa aklıma bisey takıldı benmm... simdi burunu o kadar kücültüolar kemik fln alınıoo, e peki o deri noluyo yaa saklıolar mı kesiolar mı napıolarr o fazla kısmı yaa ???
canm bende hep onu düşünüyodum ameliyattan önce=))))hatta dr.u bıktırmıştım sürekli soruyodum kafam almıyodumirmirmirmir ama deri kemik ve burun ucundaki kıkırdaklarla uyumluymuş onların şeklini alıyomuş.bi örnek verdi hatta iyice anlıyayım diye;hamileyken içerde bebek oldğu için kadının karnı davul gibi değilmi ?bebek çıkınca kadının karnı iner ve o deriler etler aşağı sarkmaz hemen toplarlanır aşağı iner.burunda aynı öyleymiş canm merak etmeee:jeyyar:
:1shok: bitki çayı içilmemesi gerek aspirin vitamin alınmaması gerektiği gibi ameliyat öncesinde tam hatırlayamadım 1 hafta yada 2 hafta öncesi bunların kullanılmaması gerekiyor bilginize geçmiş olsun
kızlar ben ılamur ve ada çayı içtim unların da zararı olurmu bide antibiotik aldım bırakayım mı
Arkadaşlar Merhaba,
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve çok da yardımcı olduğunu görüyorum. Öncelikle bizlerle tecrübelerini paylaşan bütün arakdaşlara teşekkürler. Bende Cumartesi günü ameliyat olucam ve işyerinden sadece 1 hafta izin alabildim. İnşallah morluklar fazla olmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar Merhaba,
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve çok da yardımcı olduğunu görüyorum. Öncelikle bizlerle tecrübelerini paylaşan bütün arakdaşlara teşekkürler. Bende Cumartesi günü ameliyat olucam ve işyerinden sadece 1 hafta izin alabildim. İnşallah morluklar fazla olmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?