Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaslar benim arkadasım yurtdışından burun ucu ameliyatı olmak için istanbula gelmek istiyor. aranızda burun ucu ameliyatı olan arkadaşlar varmı. ameliyat sonrası morluk ve agrı çok oluyormu. birde ucreti ne oluyor. cevaplarsanız sevinirim.

canım umarım öyledir kafama takmak istemiyorum ama takılıyo işte ya küçülmesse die çünkü benim gözüme hala büyük geliyorda :)

ewet doğru söylüyorsun biras sabırsızım sanırım :) bakalım merak ediyorum geçsin şu haftalar artık :) küçülmesse o dr kaçsın benden :)

ashle bide bişy sorucam sana yasak olduğunu biliyorum gerçi ama ben biraz zorlanıcam sanırım konu 'sigara' yaa 3 ay falan diyorlar ama ben 3 ay falan duramam sigarasız blhassa yazın tatilde napıcam ben

canım ya içme bak burundaki ödemin geçmesini zorlaştırır.zaten normalde zararlı hele burnun yara ve şişken sakınnnn biraz sabırlı ol bakkötükedihüso

Ashle sigara icmek yasak mi? Ben bunu doktoruma sormayi unuttum... Suan 2. haftadayim, ve sigara iciyorum Ama madem öyle diyorsun, bende icmemek icin caba sarfetcem bi süre :)

kötükedihüso sırnaşık şey ewet canım saten bu gün 5. gün canım daha hiç sigara istemedi ama sanki alçılar çıkınca böyle olmıcakmış gibi geliyor ama osamanda biraz ben kendimi zorlarım artık dimi :)

OSSGE35 ameliyatını kime oldun? ben de dr araştırması içindeyim kafam iyice karıştı..ufuk bilkay ,fazıl apaydın,adnan menderes derken şimdi de ahmet seyhana takıldım yardımcı olur musunuz arkadaşlar...fikirlerinize çooook ihtiyacım var!!...

canım ben izmir de cem karas a oldum ama daha yeni şekil için bişiy diyemiyorum alçıda zaten ama önemli olan bide senin görüşmeye gittiğindeki samimiyeti içtenliği tabi adı sanı da önemli ama ben sizler gibi araştırmadım okadar fazla bi anda dellendim gittim cem karas a karar werdim :)

ark mrb bende dün gazide doc selahattibn beye ameliyat oldum benimde cok korkularım vardı ama ameliyat günü gayet sakin ve rahattım ben bile sasırdım genel anestazi oldum hiç birsey hissetmedim bir gece hast kaldım ve inanın zerre agrım olmadı en cok korktugum tampondu onuda dr koymadı burnumla dudagım arasında bi sargı bezi var burnumun giris kısımlarını kapatıyor azda olsa ordan nefes alıyorum bende kırıma olmadı içte egrilik vardı ve burun ucu düzeldi şimdi evdeyim gözde morarma var ama iki güne kalmaz dedi dr 10 gün sorada alçı cıkacak sabırsızlıkla gün sayıyorum nasıl olucak acaba şimdiden fena durmuyo:))

Herkese merhaba
Ben yaklaşık 1,5 ay önce izmir ege üni.de Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum.Burnumda kemik vardı ve ucu sarkıktı diyebilirim.Ameliyat sürecini de, sonrasını çok iyi atlattım.Bi daha estetik olacak olsam burun ya da başka bi ameliyat hiçfarketmez kesinlikle Ufuk Bey'in yanında alırım soluğu.Çok profesyonel ve başarılı bir profili var zaten.Kendisi de mütevazi,saygılı ve sevimli bir insan.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim, yardımcı olurum..

kızlar çok mutluyum burnum küçülmeye balıyor hihoyyyt şişlikler yawaştan yawaştan gidiyor dr uma kızmıştım ama şimdi çookkk sewiyorum onuuuu oleeyy sırnaşık şey

mrb bugün 3.günüm morluklarım dagılıyor ama yüzümde sişilik var sürekli buz koyuyorum sanırım yarına kalmaz sişler :))

ya kızlar hepinize birşey soracağımmmm.çok merak ediyorum bunu valla.kaç defa yaptırdığınız amaliyatların toplam maliyetini soruyorum ama nedense herkes taşşş...
burada ücret konuşmak yasak değil ki...
doktorlar mı istemiyor diye düşünüyorum ama onları da dinlemek zorunda değiliz demi ...sonuçta birbirimizle paylaşım yardım için buradayız...lütfen burun veya başka bir amaliyat için ücretleri yazınn...
ben eğitimciyim ve para inanın kolay kazanılmıyor...para biriktireceğiz ama ne kadar gerekli ...değilmi canlarım...
herkese dilediğini versin allah diyorum..
teşekkür ediyorum kıslarrrrr..:lepi:

cnm fiyat konusu yaptıracagın doktor ve isleme göre degisir, yani burada cesitli topikler ve doktor topikleri altında her doktorun ortalama fiyatını görebilirsin, hic bir arkadas fiyat paylasmaktan kacınmıyor. ama ben sana söyle bir ortalama söyleyeyim, cook ünlü doktorlar genelde 5000 civarında tutuyor, devletlerde 2000-3000 civarına da olabilirsin, hatta daha ucuza olan arkadaslar da var. simdi yani doktora göre ve yaptıracagın isleme göre fiyat artar azalır...bilmem yardımcı olabildim mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…