Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam. Ben bu klüp sayesinde Barış Çakır'a burun ameliyatı olmaya karar verdim ve 1 ay önce oldum. Burnum aslında güzel ve küçüktü ama önden sola doğru hafif eğrilmişti. Barış bey zaten bu eğrilik olmasa beni ameliyata kabul etmiicekti sanırım. Bunu düzelttirip hafifte kaldırttım ucunu. Bi de törpülendi biraz. Yüzümün ifadesi değişir die korkuyordum ama hiç değişmedi. Aslında ben ucu azcık tombik de onuda inceltcektim ama Bariş yapmak istemedi ucu çok güzel dedi hatta. O ucu geniş burun sevio. Daha doğal buluo. ılk başta burnum alçıdan çıkınca çok büyük geldi gözüme ama yavaş yavaş hala daha inio. Hala büyük gelio bana ucu ama inecek inşallah. Kalkıklıgı fln tam kararında dediği gbi yapmış hakkatten. Asla zaten yapıldığı belli olmuo. Beni arada sırada gören arkadaşlar anlamadılar bile. Benim burnum hem küçük hem yamuk oldugundan baya bi zorlanmış doktor. Hala daha tam nefes alışım düzelmedi tıkanıp duruo ama gün günden iyiye gdio farkındayım. Burun ameliyatı sonrası ilk bi kaç gün ağrılıo oldu bende ve depresyon oldu ilk bi kaç gün. Şoktan sanırım. Ama geçti sonra. Buna hazırlıklı olun. Herkesin başına gelmio ama. Ben çok ağlayarak uyandım anesteziden burnum çok ağrıodu ve titreyerek uyandım zangır zangır. Çok üşümüşüm heralde hemen ısıttılar fanla. Memorial da hakkatten bebek gbi bakıolar. Tek üzüldüğüm şey kız kardeşim ve erkek arkadaşım dışında kimse aaa güzel olmuş demedi. Belki çok değişmediğimden yada hala şiş olduğundan. Ama ben kesinlikle Bariş beyi tavsiye ediyorum. Bence eğer doğal bir burun istiyorsanız Barış'a gidin. Ön görüşme için ücrette almıo. Memorial'da kendisi. Sorularınız olursa yazın daha detay veririm. Bu arada ücret 4000 YTL. Deviasyon varsa içeriden 5000 YTL yani nefes alamıosanız 5000 YTL. Benim deviasyon vardı içerden ama nefes alıodum bana 4000 e yaptı o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aylardır burun estetiği konusunu araştırıyorum,endolif diye bir teknik duydum arkadaşlar,çok az doktor yapıyormuş sanırım.Yarım saatte lokal anestezi altında gerçekleştiriliyormuş şişlik morluk olmadan burun kanatları,burun ucu daraltılıp yine burun ucu kaldırılıyormuş,hafif kemerde düzeltiliyormuş..Masal anlatır gibi mişli muşlu yazdım ama bazı doktorların sitesinde de gördüm bu yöntemi.Yaptıran varsa tecrübelerini aktarabilir mi n'olur?

kızlar bişy sorucam benim alçım çıktı. bu masaj olayını günde toplam kaç dk yapıyosunuz ben bi sabah bi gce yapıyorum ama çok uzun süre yapamıyorum içim bi garip oluyo birasda acıyo :çok üzgünüm:

ossge35 öncelikle geçmiş olsun canım.buyyynunun profilden fotoları yokmu merak ettim canım:)bu arada ağrın sızın varmı?
kaydirigubbakcemile2

ossge35 öncelikle geçmiş olsun canım.buyyynunun profilden fotoları yokmu merak ettim canım:)bu arada ağrın sızın varmı?
kaydirigubbakcemile2

canım alçısı daha dün çıktı resim çekmeye fırsatım olmadı bidi doğal olarak hala şiş ameliyat olalı bi hafta oldu ama en kısa zamanda[ fotoları çekip göndericem yerimseniben dokununca sadece hafif tatlı bi ağrı oluyor canım onun haricinde bişy yok birasda yüzüm şiş sadece okadar/COLOR]

geçmiş olsun ossge35 günde 2 kez sabah 2 dk akşam 2 dk masaj yapıyorum ben 3ay devam edicem alçı çıkınca bandaj vardı bandaj 12. gün çıktı 12. gn başladım ben masaja

saol canım :) yaa bende çok yapamıyorum çok acımıyo ama içim bi garip oluyo birasda acıyo bende bant yok dr sordum gerek yok dedi

saSesule cnm,
ahmet seyhan nerden geldi aklina? tavsiye mi yoksa izmirde diye mi sectin?
bence git bir gorus derim ben

bende gorusmeyi dusunuyorum cunku

MANıAC mrb,ahmet seyhan basında çokça adı geçen bir dr. ordan kafama takıldı..bu forumda pek adı geçmiyo hiç hastasını görmedim burda nedense..kafam karışık o yüzden...bugün prf.dr.ahmet seyhana 4te randevum vardı.gittim,1saat 45dk konuştuk..benim bacağımda yanık izi var ve burun ameliyatı ile birlikte bacağımada estetik düşünüyorum...ahmet bey sabırla 1.5saat eğrisiyle doğrusuyla herşeyi tüm gerçekliliği ile anlattı..yaptığı burun ameliyatlarının resimlerini gösterdi (iyi sonuçları da kötü sonuçları da!) tasarım yaptı ve cdsini verdi...görüşmeden oldukça memnun kaldım hatta ameliyat günü bile aldım 8mayıs. ama korkularım var ve nedense içim hiç rahat değil...ameliyat aneztezi ve sonrasını düşündüğüm için veherşeyi göze almam gerektiğini hissettiğim için mi bilmiyorum yada dr.konusundaki ani kararımdan da olabilir garip bir hüzün var içimde...

bende ayni seyi dusundum. izmir olarak bilinen amahic bir hastasiyla karsilasmadim...(bir kisi haric)
bendede vardi o garip huzun bir zamanlar..
neyse
cnm sana mail attim ordan okursun:)

Son düzenleme:
benim bi tanıdığım Ahmet Seyhan'a ameliyat oldu.Şu an hala çok şiş burnunun ucu top gibi,genel olarak fena olmadı çok çok iyide değil.Tabi güzel olup olmadığına şişlikler indikten sonra karar vermek lazım.O memnunum diyodu
Bi arkadaşımda Yahya Demirdelen'e ameliyat oldu burnu simetrik hoş görünüyor.Aranızda bu doktora ameliyat olan yada olan bir tanıdığınız varmı kızlar CADIARZU

umudaezgi arkDasin nezaman oldu ameliyat?
burnunun ucu top gibi diosun ne tur ameliyat oldu?
burnu buyuktudekucltuldumu yoksa kemer mi alindi hani cok buyuk bi degisim mi oldu nblm .
yada arkadasinin buraya girme sansi varmi?

kızlar ben cem karasa ameliyat oldum baştan tapi en iyi dr olsa bile insan tedirgin oluyor insan ama ben çok memnun kaldım hem çok doğal durdu burnum hemde şişliklerim çok çabuk geçiyor bence aklınızdabulunsun derim

kızlar şimdilik bitane foto war önden tabi daha biras şiş yandan olanlarıda eklicem

Eklentiler

• $SNC00042 - Kopya.webp
    4 KB · Görüntüleme: 39
slm arkadaşlar.ben bu siteyi uzun zamandn beri takip ediyorum ve gerçekten burada paylaşılanlar çok işime yaradı herkes birbirine güven verio ve destekliyo:).bu yaz öss den sonra ameliyat olacam büyük ihtimal barış çakır'a olurum.doktorla mailleştik bna resmimi düzeltp gönderdi.açıkçası beğendim ama resimdeki gibi olur mu?çok korkuyorum bnada yardım edin :)

umudaezgi arkDasin nezaman oldu ameliyat?
burnunun ucu top gibi diosun ne tur ameliyat oldu?
burnu buyuktudekucltuldumu yoksa kemer mi alindi hani cok buyuk bi degisim mi oldu nblm .
yada arkadasinin buraya girme sansi varmi?
canım kemiğinde fazla bir problem yoktu ufak bi törpüleme oldu,burun kanatları daraltıldı burun ucu kaldırıldı.Burnunun ucunde değişik bi şişlik var hani deriye kaynarsu dökersinde su toplar kabarır ya öyle bir kabarık.Geçer belki inan bilmiyorum ama istersen fotolarını gönderebilirim tatlım fikir olur en azından:1hug:

kızlar şimdilik bitane foto war önden tabi daha biras şiş yandan olanlarıda eklicem

ılk yorumu ben yapayım..Canım çok güzel görünüyor(fotoğraf çok net olmadığı için görebildiğim kadarıyla).Güle güle kullan buynunu:teytey:
bu arada ricamızı kırmayıp fotoğraf koyduğun için teşekkür:)
Fotoğraf ebatları çok küçük olduğu ve şapkan biraz yüzünü örttüğü için pek net anlaşılmıyor keşke daha büyük ebatta bi fotoğraf olabilseydi yerimseniben

teşekkür ederim canım elimde şimdilik bu wardı nedense telden attım pc ye we böyle küçük çıktı şapkada güneşten korunamk içindi dışarda oturuyorduk ama kısa zamanda daha net olanlarını eklicem kaydirigubbakcemile2

aa hakikaten iyi olur canm yaa
once ve sonrasi resimleri varsa iyi olur

hatta ben burun kanatlari daraltmayi en cok merak ediodum hazir bulmusken seni lutfen mumkunse bekliyorum fotolari hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…