ossge35 öncelikle geçmiş olsun canım.buyyynunun profilden fotoları yokmu merak ettim canım:)bu arada ağrın sızın varmı?
kaydirigubbakcemile2
OSSGE35 ameliyatını kime oldun? ben de dr araştırması içindeyim kafam iyice karıştı..ufuk bilkay ,fazıl apaydın,adnan menderes derken şimdi de ahmet seyhana takıldımyardımcı olur musunuz arkadaşlar...fikirlerinize çooook ihtiyacım var!!...
MANıAC mrb,ahmet seyhan basında çokça adı geçen bir dr. ordan kafama takıldı..bu forumda pek adı geçmiyo hiç hastasını görmedim burda nedense..kafam karışık o yüzden...bugün prf.dr.ahmet seyhana 4te randevum vardı.gittim,1saat 45dk konuştuk..benim bacağımda yanık izi var ve burun ameliyatı ile birlikte bacağımada estetik düşünüyorum...ahmet bey sabırla 1.5saat eğrisiyle doğrusuyla herşeyi tüm gerçekliliği ile anlattı..yaptığı burun ameliyatlarının resimlerini gösterdi (iyi sonuçları da kötü sonuçları da!) tasarım yaptı ve cdsini verdi...görüşmeden oldukça memnun kaldım hatta ameliyat günü bile aldım 8mayıs. ama korkularım var ve nedense içim hiç rahat değil...ameliyat aneztezi ve sonrasını düşündüğüm için veherşeyi göze almam gerektiğini hissettiğim için mi bilmiyorum yada dr.konusundaki ani kararımdan da olabilir garip bir hüzün var içimde...
benim bi tanıdığım Ahmet Seyhan'a ameliyat oldu.Şu an hala çok şiş burnunun ucu top gibi,genel olarak fena olmadı çok çok iyide değil.Tabi güzel olup olmadığına şişlikler indikten sonra karar vermek lazım.O memnunum diyodu
Bi arkadaşımda Yahya Demirdelen'e ameliyat oldu burnu simetrik hoş görünüyor.Aranızda bu doktora ameliyat olan yada olan bir tanıdığınız varmı kızlar CADIARZU
canım kemiğinde fazla bir problem yoktu ufak bi törpüleme oldu,burun kanatları daraltıldı burun ucu kaldırıldı.Burnunun ucunde değişik bi şişlik var hani deriye kaynarsu dökersinde su toplar kabarır ya öyle bir kabarık.Geçer belki inan bilmiyorum ama istersen fotolarını gönderebilirim tatlım fikir olur en azından:1hug:umudaezgi arkDasin nezaman oldu ameliyat?
burnunun ucu top gibi diosun ne tur ameliyat oldu?
burnu buyuktudekucltuldumu yoksa kemer mi alindi hani cok buyuk bi degisim mi oldu nblm .
yada arkadasinin buraya girme sansi varmi?
kızlar şimdilik bitane foto war önden tabi daha biras şiş yandan olanlarıda eklicem
canım kemiğinde fazla bir problem yoktu ufak bi törpüleme oldu,burun kanatları daraltıldı burun ucu kaldırıldı.Burnunun ucunde değişik bi şişlik var hani deriye kaynarsu dökersinde su toplar kabarır ya öyle bir kabarık.Geçer belki inan bilmiyorum ama istersen fotolarını gönderebilirim tatlım fikir olur en azından:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?