Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama çok kararsızım..ailem ve arkadaşlarım gerek olmadığını düşünüyor ama ben çok istiyorum.birde benim şöyle bi durumum war..genellikle burun estetiği kemikli burunlara yapılıyorr.oysa benim burnumda kemik yok,sadece önden bakıldığında şiş görünüyor..ne biliym beyonce nin burnu gibi fln duruyoo..sizce bu burunlardada başarılı bi sonuç alınıyomu,ve bu durumda estetik olan warmı??????

pelinsea canm sadece burun ucuna yapılan müdaheleler var.tip plasty diye geçiyor adı tıpta.hem daha ucuz hemde kolay.burun ucundan kıkırdak çıkarılarak hem ucu küçültülür hemde kalkık yapılabilir hemde burun delikleri küçültülebilir.bence memnun değilsen ve kafana takıyorsan ol bence.çok basit bi operasyon gözlerinde şişmede olmaz çünkü kemik kırılmıcak sende

teşekkür ederim ashle cim..bende çok istiyorum zaten...bu arada senin fotolarada baktım burnun çok güzel olmuş küçük,doğal ve kalkık..bide yandan bakıldığında boru gibi inmiyo,tam istediğim gibi.umarım benimde öle olur....

ossge resimlerine baktim cnm,
burnun gayet normal yani.. eski burnunu bilmedigim icin pek bisey diyemiiyorum kendi acimdan..
kime ameliyat olmustun cnm?

burnunu 1 yıl önce yaptıran arkadaşlara soruyorum. burnunuz eskisi gibi yumuşadı mı yoksa hala sertlik var mı?bu sertlik tamamen ne zaman geçer?

Benim bugün 19 gün oldu ameliyat olalı. Resimleri 2 gün önce çektim. Burun yaptıracakların fikri olsun arkadaşlar.. herkese geçmiş olsun şimdiden :)

burnun güzel olmuş.hayırlı olsun :) kime yaptırdın?

bende yazın ameliyat olmayı düşünüyorum barış çakır'a.ama böyle diğer doktorların yaptıklatını görüncede kafam çok karışıyo.

bende yazın ameliyat olmayı düşünüyorum barış çakır'a.ama böyle diğer doktorların yaptıklatını görüncede kafam çok karışıyo.

hayatım öncelikle doktoruna güvenmelisin :)
kafanı karıştırma, sonuçta hepsi alanlarında uzman doktorlar.

İnşallah senin de istediğin gibi bir burnun olur :)

:Saruboceq:
hayatım öncelikle doktoruna güvenmelisin :)
kafanı karıştırma, sonuçta hepsi alanlarında uzman doktorlar.

İnşallah senin de istediğin gibi bir burnun olur :)

çok tşk ederim.haklısın.umarım seninki gibi güzel olur. :Saruboceq:

Bende 14 gün önce oldum ameliyat.Özel hastanede de olmamama rağmen,ne fazla şişlik ne de morluğum oldu.Hiç ağrı hissetmedim.Ama tek sorun genel anestezi ile yapıldığı için,bayıldığımda boğazıma nefes almam için takılan hortumun verdiği zarar :çok üzgünüm: Boğazım yaklaşık 1 hafta da iyileşti ve ben bir hafta boyu sadece su içtim.En büyük zorluk o oldu benim için.Ama şuan şiş olmasına rağmen gayet iyi duruyor burnum.Arkadaşlarım bile görünce şaşırdılar.Eğer ameliyat istiyorsanız,ameliyat acısı vs. fazla araştırmadan iyi bir doktora olun derim.Çok büyük sıkıntısı yok.Araştırdıkça korkunuz artar ne yazık ki..

cigdemscigdems
bogazina verilen zarar icin onlara bisey diyemiyormusun.
(kusra bakma turkcem iy degil hemen kelimeleri bulamiyorumda)
yani onlarin vermis oldugu zarar nebilm, belki tazminat gibi bsiey olmazmi..? yada biseylri karsilamalari soncta burnun icin gittin ama eziyeti bogazindan cektin..

turkcem icin kusura bakmayin bazi cumleler aklima gelmedi yanlis yazdiysam ozur dilerim simdiden:)

35PINAR hangi dr.a ameliyat oluyorsun öğrenebilir miyim? şimdiden geçmiş olsun..

saSEsule kusura bakma biraz geç oldu. Yeni net'e girebildim. Ben Ekol kbb'dan Op.Dr. Cem Karas' a ameliyat oldum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bugün 11.günüm morluklar 10. günde tamamiyle geçti. Yalnız baya şişmişim ama görenler burnumu çok beğendi. Resimlerimi ekliycem gün gün çektim. Herkese çok geçmiş olsun.

cnm o bahsettigi öyle bir zarar degil, yani orası tahris oluyor anladıgım kadarıyla hani böyle grip olursunda kupkuru olur ya öyle bir sey, zamanla geciyor, oraya hortum gibi bir sey soktukları icin herkeste oluyor...

canım geçmiş olsun.Güzel olmak zor yahu:jeyyar:..ameliyata karar vermesi ameliyat olması iyileşme süreci...
ben ameliyata karar verdim ama doktora tam karar veremedim "Cem Karas"ve "Ümit Filiz" arasında kararsız kaldım.Fotolarını görebilirsem daha netleşir kurtulurum bu kararsızlıktan diye düşünüyorum
en kısa zamanda fotoğraflarını görme ümidiyleedelikafadulden

arkadaşlar mrb ben de uzun araştırmalar sonucu ufuk bilkaya karar verdim mesafe olarak bana yakın ve iyi bir doktor olduğu için inşallah iyi bir burun ameliyatı geçiririm.Ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsunfotolarrınızıda gördüm gerçekten çok güzel olmuş.Mayıs ayına ameliyat günü aldım umarım doğru karar vermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…