maniac resmi gönderdim canım.Umarım kafandaki soru işaretleri biraz olsun gidera.s.umudaezgi fotolari bekliyorum sabirsizlikla, ozeline yazmistim mailimi..
sergu cnm umarim dogru kararvermisindir ..insallah hersey guzel gecer
1 yıl önce yaptırdım iyiki yaptırmışım
kapalı ameliyat tercih ettim iyileşmesi çok kısa sürdü.
evreleri merak edenler varsa yanıtlarım.
ancak başka birşey söylemek istiyorum. cesaret edip masaya yattınız diyelim peki ya sonrası
evet bende ameliyat oldum ve ameliyat sonrasında yakın bi arkadaşım hacettepe üniv.de ameliyat olma kararı aldı narkoza karşı testleri tüm testleri olumluydu. masaya yattı
sonrasında kalbi 2 kez durdu 2.sinde 19 SANİYE...
ŞU ANDA 9 AYDIR HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNDE BİTKİSEL HAYATTA NARKOZ ALDIĞINIZ SÜRECE HİÇBİRŞEYİN GARANTİSİ YOK BUNU GÖZE ALARAK AMELİYAT OLUN DERİM...
maniac sağol canım cybernuran arkadaşına çok üzüldüm benim içinde kötü bir moral oldu açıkcası zaten çok korkuyorum, ameliyata 20 gün kala böyle birşey duymak beni üzdü açıkcası.
Burun estetiği ile ilgili tüm sitelerde narkozla ilgili riskin olduğu yazılı zaten.. her ameliyatta risk vardır, komplikasyon oluşabilir, narkoz ile ilgili sıkıntı olabilir diye açık açık yazmışlar... kaldı ki ben sezeryanla doğum yapmıştım ve yine narkoz almıştım, apandist ameliyatı olacak olsan yine narkoz alacaksın v.s. v.s.
Ben burun için masaya yattığımda sadece bol bol dua ettim ve tabii ki hemen herkes gibi benim de aklıma ya uyanamazsam sorusu geldi :) bunlar normal endişeler, masaya yatana kadar hiç düşünmeyin derim ben arkadaşlar delikafadulden... rahat olun.. kaldı ki bir doktor her hafta 10 civarı sadece burun yapıyor, diğer amaliyatlarını saymıyorum bile, e çoğu ameliyatı da narkozla yani genel anesteziyle yapıyorlar. Sedasyon destekli lokal burun da yapan varmış, benim kuzenim lokal olmuştu ve kesinliklee tavsiye etmiyor :1no2: takır tukur kemik kırılması, törpüleme v.s orada olan her şeyi hissediyormuşsun, acı yok mutlaka ama burnunu kurcalayıp duruyorlar garip garip aletlerle, bütün sesleri duyuyorsun sen :bbo:. Narkozdan korkanlar yine de lokali düşünebilirler tabii.
Hacettepe hastanesinde yatan arkadaşına da acil şifalar diliyorum canım...
canım geçmiş olsun.Güzel olmak zor yahu:jeyyar:..ameliyata karar vermesi ameliyat olması iyileşme süreci...
ben ameliyata karar verdim ama doktora tam karar veremedim "Cem Karas"ve "Ümit Filiz" arasında kararsız kaldım.Fotolarını görebilirsem daha netleşir kurtulurum bu kararsızlıktan diye düşünüyorum
en kısa zamanda fotoğraflarını görme ümidiyleedelikafadulden
maniac sağol canım cybernuran arkadaşına çok üzüldüm benim içinde kötü bir moral oldu açıkcası zaten çok korkuyorum, ameliyata 20 gün kala böyle birşey duymak beni üzdü açıkcası.
Sergu biliyosun ki ameliyat ameliyattır, küçüğü büyüğü yok yani , ama bu anlatılan durum istisna olabiliyo.. Bak görürsün ameliyatı bir anda olup geçiriyosun zor olan ameliyat öncesi ve sonraki dönem. Ameliyat öncesi heyacan , korku ama hep moralini yüksek tut aynaya bakıp burnunun nasıl güzel olacağını düşün bi de ameliyat sonrasında insan hemen burnunun hemen şekilenmesini istiyo işte zor olan sadece zaman ve sabır...
Şimdiden çok geçmiş olsun.. Aynalar hep yüzüne gülsün...
sergu mrb,ben de seninle aynı duygular içindeyim..2.5 yaşında bir oğlum var ve 14gün sonra ameliyat olucam ahmet seyhana..önceden sonrasında hayal kırıklığına uğrarsam ya pişman olursam diye düşünürken şimdi kafamı meşgul eden tek şey ameliyattan sağsalim çıkıp oğlumu kucaklamak...dudağımda uçuk çıktı valla ve kabuslar görüyorum...o gün nasıl bir psikoloji de olucam bilemiyorum valla...ben bir de sağlıkçıyım ama bu korkularımı yenemiyorum,annelik duygusundan sanırım...dua etmekten başka çaremiz yokşumarım kararlarımız bize mutluluk getirir:)
evet canım bişeyleri biliyor olmak yani küçük bir ihtimalde olsa bazı gerçekler insanın cesaretini kırıyor...bunun durumun vehameti ile hiçbir alakası yok kimse yanlış anlamasın...hatta iyi seçilmiş usta bir ekibin elinde insanın yaşam şansı evde koltuğunda oturan bir insanınkinden çok daha fazlaymış :).. bu minik ihtimalleri tutturmak birazda insanın kaderine bağlı sanırım...sen kime ameliyat olucaksın dutpekmezcim:)
sasule canımya valla ne diyim inşallah sağ salim atlatırız.allah bizi çocuklarımıza bağışlar inş. Bende egede ufuk beye ameliyat olucam bana güvenilir geldi ama ne bileyim 14 mayısta bu hafta tasarım ve muayene için tekrar yanına gidicem.öyle bir duyguki yıllardır rahatsız olduğun bir yerini düzeltme fırsatı eline geçiyor ama kara kara düşünüyosun.yaptırmasan mutsuzsun yaptırsan????güzel şeyler düşünmemiz lazımgaliba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?