Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sasesule ahmet seyhana nasıl karar verdin tasarım yaptımı ön fikir olarak.Ben açıkcası yakup avşarın tasarımını daha çok beğendim ama bana ist uzak o yüzden izmirde olmam gerekiyor birde ufuk beye acayip bir güvenim var nedense

cnm gorusmede sanirim arkadasin istemis.
cunku bana anlattigi ve bicok kisiden duydugumda hastanede yaptigi hatta bnm arkadas narkozdan korktugu icin lokal olucam dedi, doktor onunda riski var hatta daha risklidir dedi filan ama yapilir dedi.
sanirim bu senin arkadasinin tercihiydi..

yanliz bnm okadar cok isi olmasaydi bende isterdim oyle neguzel doktora soyle bole olsun diye gostereceksin.. ameliyatta bayginken adam istedgini yapacak sonradan degistiremiceksin iimis lokalle bole

bnce orda vakit gecmio diye beklemekten dayanamazsin yoksa sadece vurdugunda yada siyirdiginda filan dokundugunda anlarsin onun diisnda aci filan anlamazsin herhalde ne ol oalcakmisin lokal

merhabalar,
10 gün sonra burun ameliyatı olacağım.öncelikle ameliyata karar verme aşamasında bu siteden çok yararlandım.emeği geçenlere tşkler.
onepde dr.ünal şahine olacağım.fakat anastezi türüne karar veremedim.local+sedesyonla ameliyat olanlar var mı?genel anastezi biraz soğuk geliyor.fakat localdede bir çok şeyi duyduğunuzu söylüyorlar.bilgisi olan varsa yardım ltfen.

ben olmadım ama olanlardan duyduğum kemiği kırarlarken falan çok rahatsızlık veriyormuş lokal yapılınca senin burun şeklini bilemiyorum tabi cnm ufak bi sorunsa belki lokal sana daha yakın gelebilir..Ama sonuçta burnunu kesip açacaklar bunu düşünmesi bile insanı ürperitiyor bide o kadar saat nasıl geçer tbi bu bnm fikrim sevgilerr.a.s.

cok guzel bir yuzum var ama burnumu cok sevmiyorum yandan yuzumu kotu gosteriyor bence..soyle petek dincoz gibi bi burun fena olmazdi hihoyyyt ALLAH in yarattigi birseyi bozmakta nasil olur bilmiyorum kendi acimdan ama dusunmuyor degilim.kaydirigubbakcemile2

umudaezgi canm, ben biyerde tikaniklik biray filan olur yazdigini okudum, belki bazi kisilerde birbucuk filanda olabilir yada daha kisa da surer kisilere gore bence dgeisir. 10 gun cok yeni daha.. yani alcinin daha yeni cikmis hali.. daha kendine gelsin bi burun:) hasas filan yani...icinde de negibiiyilesme filan oldu goremezsin..

mors herkesede petek dincoz burunu gitmez bence :)
o ona yakismis guzel olmus.. belki senin yuzune daha baska bi burun gidecek..ne cirkin insanlar var ama sadece burunlari guzel,.. yani :)

tabiki gitmez herkese ayni model burunkaydirigubbakcemile3 sadece onun burnunu begendigim icin ornek verdim ama neden olmasin belkide banada uyarrryerimseniben

merhabalar dutpetmez,
kimileri local+sedasyonun cok rahat olduğunu,kimileri ise çok korkunç olduğunu söylüyor.acıkcası şaşırdım kaldım.sanıyorum genellıkle genel anastezi altında olmus buradakı buradaki bir cok arkadaş.

bu arada dr.ünal şahine veya onepde başka bir doktora ameliyat olan yokmu arkadaslar.cevaplarınızı beklıyorum.

evet cnm ben sitede hiç görmedim lokal olan sen bilirsinde , genel anestezi daha iyi bence , ben genel olucam :dance::dance:

arkadaşım bende ankara onepte ameliyat oldum tam 1 yıl oldu orda zühtü demir yaptı ameliyatımı cokta memnunum bende genel anestezi olarak oldum.allah yardımcın olsun.

arkadaslar benim sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. burun kemiği kırılmadan sadece törpülenerek duzeltilirse burnu yinede alçıya alıyorlarmı. bu arada burun ameliyatı olan herkese çok geçmiş olsun. inşallah istedikleri burun şekline kavuşabilmişlerdir.

ameliyat olan arkadaşlar sizinde kaşınızın arası çok şişmiydi.benim 13 gün oldu hala şiş gözlerimin şeklini bile etkiledi.kaç gün de birazda olsa normale döner acaba?

Çok normal belirtiler bunlar, hiç canını sıkma..kaşlarının arası da gözlerin de resmen senin değilmiş gibi oluyor..zamanla geçiyor, 1,5 ay sonra gayet normal gözüküyosun ama zaten 1 senede kendini buluyo burun yani öyleymiş..benim de henüz 2 ay oldu, ege üni. ufuk bilkay yaptı, herkese tavsiye derim..ayrıca sakın lokal aneztezi ile bu olayı yaşamayın, sonrasında bütün hayatınızı etkiler, hiç unutamayacağınız kötü bi anı olur, bi arkadaşımdan biliyorum çk pişman oldu..

Kızlarr,
ıstanbul da önerebileceğiniz doktor var mı? Uygun fıyata ama guzel :)Ya da özelde sıgortalıya bırseyler ayarlayabılen bı doktor var mı fark falan verıp? Bu kadar :) Cevap beklıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…