merhabalar,
10 gün sonra burun ameliyatı olacağım.öncelikle ameliyata karar verme aşamasında bu siteden çok yararlandım.emeği geçenlere tşkler.
onepde dr.ünal şahine olacağım.fakat anastezi türüne karar veremedim.local+sedesyonla ameliyat olanlar var mı?genel anastezi biraz soğuk geliyor.fakat localdede bir çok şeyi duyduğunuzu söylüyorlar.bilgisi olan varsa yardım ltfen.
umudaezgi canm, ben biyerde tikaniklik biray filan olur yazdigini okudum, belki bazi kisilerde birbucuk filanda olabilir yada daha kisa da surer kisilere gore bence dgeisir. 10 gun cok yeni daha.. yani alcinin daha yeni cikmis hali.. daha kendine gelsin bi burun:) hasas filan yani...icinde de negibiiyilesme filan oldu goremezsin..
mors herkesede petek dincoz burunu gitmez bence :)
o ona yakismis guzel olmus.. belki senin yuzune daha baska bi burun gidecek..ne cirkin insanlar var ama sadece burunlari guzel,.. yani :)
merhabalar dutpetmez,ben olmadım ama olanlardan duyduğum kemiği kırarlarken falan çok rahatsızlık veriyormuş lokal yapılınca senin burun şeklini bilemiyorum tabi cnm ufak bi sorunsa belki lokal sana daha yakın gelebilir..Ama sonuçta burnunu kesip açacaklar bunu düşünmesi bile insanı ürperitiyor bide o kadar saat nasıl geçer tbi bu bnm fikrim sevgilerr.a.s.
merhabalar dutpetmez,
kimileri local+sedasyonun cok rahat olduğunu,kimileri ise çok korkunç olduğunu söylüyor.acıkcası şaşırdım kaldım.sanıyorum genellıkle genel anastezi altında olmus buradakı buradaki bir cok arkadaş.
merhabalar,
10 gün sonra burun ameliyatı olacağım.öncelikle ameliyata karar verme aşamasında bu siteden çok yararlandım.emeği geçenlere tşkler.
onepde dr.ünal şahine olacağım.fakat anastezi türüne karar veremedim.local+sedesyonla ameliyat olanlar var mı?genel anastezi biraz soğuk geliyor.fakat localdede bir çok şeyi duyduğunuzu söylüyorlar.bilgisi olan varsa yardım ltfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?