kizlar ameliyyattan kac gun sonra ise cikabildiniz? lutfen bana yazar misiniz? ben de ayin 15-i ameliyyat olucam ama cok korkuyorum.
canım ben 13. gün okula gitmiştim.. çünkü narkoz yüzünden sanırım benim bayağı başdönmem olmuştu.. ayağa kalktığımda tansiyonum düşüyodu.. ama daha erken okula işine dönenleri biliyorum.. forumdan da okumuşsundur.. korkulacak bişey yok için rahat olsun o konuda.. umarım başarılı bi ameliyat olur.. şimdiden geçmiş olsun ...
canım ben 13. gün okula gitmiştim.. çünkü narkoz yüzünden sanırım benim bayağı başdönmem olmuştu.. ayağa kalktığımda tansiyonum düşüyodu.. ama daha erken okula işine dönenleri biliyorum.. forumdan da okumuşsundur.. korkulacak bişey yok için rahat olsun o konuda.. umarım başarılı bi ameliyat olur.. şimdiden geçmiş olsun ...
bu arada senin de ameliyatına bi sey kalmamıs, ben kontrole gidecegim senin ameliyat oldugun sıralarda. sana da simdiden gecmis olsun...
kızam bana neden cvp yzmıosun burnumu rahat siilebilio musun yani tıpkı senn burnun gibi mi sanki yüzünün tam ortasına emanet bişe koyulmuş gibi değiil dimi?
sagol canim Allah razi olsun. ben 15 i ameliyyat olucam isallah ama ayin 27 si iste olmam gerekiyor, insallah bi problm olmaz da sag salim isime donerim. benim de esas korkum narkoz, agriyi aciyi dusunmuyorum bile. bi de nefes alma problemim bu ameliyyattan sonra daha da artmaz dimi canim?
12 gün iyi bence.. inş başın dönmezde daha çabuk ayaklanırsın.. nefes alma probelime gelice.. ben estetikten sonra 2 defa daha ameliyat oldum ama estetikten kaynaklana bi sorun değildi bu.. burun etlerim büyüme yapıyor ve tıkanıyorum.. o yüzden yarım saatlik çok az narkoz ve küçük bi operasyonla hallediyolar.. aslında lokal anesteziyle de yapılabiliyor fakat ben korktuğum için az da olsa narkoz alıyorum..bakalım 3.de yolda gibi gözüküyor :) ama alıştım artık :) doktorum bu tür burun eti büyümlerinin bazı kişilerde olduğunu söylemişti.. böyle küçük operasyonlarla, seans gibi bikaç defada sorunun ortadan kalktığını da söylemişti.. umarım sonunda benimki de geçer :)
Leylazaim Barış Çakır'dan mail yoluyla bilgi aldıgını yazmıssın.Bende yaza dogru ameliyat olmak istiyorum ve benim aklımdaki 1 numaralı isimde Barış Çakır.Ben sitesi yoluyla iletişime gectim ama bir yanıt alamadım.Sen sitedeki adresiylemi mi görüştün?Yüzyüze görüşmeye gittikten sonra bilgilendirirsen cok sevinirim.Çok Teşekkürler.
tabii eski burnun gibi olmuyo onuda belirteyim.. kişiye göre de değişir bu.. okuldan bi arkadaşım vardı ( leylacım biliyosun mehmeti ) ameliyat olduktan sonra burnunu gayet rahat kullanıyodu, aynen eskisi gibi çok rahat silebiliyodu.. ama benim öyle değil.. burun ucum sabit.. silerken fazla hırpalayamıyorum burun ucumu.. dediğim gibi kişiye göre değişir.. sonuçta şekil değişikliği oluyor, operasyon geçiriyorsun.. biraz tuhaflık oluyor tabi :)
canim bende burun eti sismesi degil. gigirdak mi ne o egri oldugundan dolayi nefes alma problemi yasiyormusum, simdi ben zaten doktora bunun icin gittim, doktor da hallederiz ama ayni zamanda estetik de yapmamiz gerekecek dedi. canim ameliyyat kac saat suruyor?
selam canim , tamponlar burundan alöindigini bile his etmiyorsun ben kendim yurtdisisnda yasiyorum ,burun ameliyati icin istanbulda dr.op.fatih dagdelene gidicem bir cok arkadaslarim fatih beyde ameliyat yaptirdi gercekden cok güzel olmus arkadaslarimda cok memnunlar ödenecek para 1875 euro burun estetiyi icicn ,ben kendim burda almanyada yaptirdim ve oncaaa para verdim ama malesef beyenmiyxorum güzel yapilmadi bu yüzden en iyisinin iyisini arasdirdim ve fatih dagdelene karar verdim dr fatih beyle ön görüsmem oldu ve gercekden cok güzel ilgileniyor hastalariyla telini verebilirirm sana istersen sevgilerimle.........
evet lütfen yollarsan çook iyi olur teşekkür ederim cnm sağol
kızlar 1-2 sayfa geride sorduğunuz soruların cevapları yazıyor :) yazmıştım daha öncede.. ama yine yazabilirm :) ameliyattan korkmayın.. ağrı hiç olmuyor.. tamponlar alınırken acımıyor.. tek sorun bence tamponlar burunda olduğu sürece duyulan rahatsızlık.. ben 13. gün okula gidebilmiştim.. ama kişiye görede değişiyor bu..
merhaba, ben burun estetiği için doktora gittim beni burnun cok güzel deyip gönderdi. Ben burnumu büyük buluyorum ama doktor bey sanki mükemmel bi burnum varmış gibi konuştu çok şaşırdım ya burun estetiği illa kemikli burunlara mı yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?