Kızlarr,
İstanbul da önerebileceğiniz doktor var mı? Uygun fıyata ama guzel :)Ya da özelde sıgortalıya bırseyler ayarlayabılen bı doktor var mı fark falan verıp? Bu kadar :) Cevap beklıyorummmmm
Çok normal belirtiler bunlar, hiç canını sıkma..kaşlarının arası da gözlerin de resmen senin değilmiş gibi oluyor..zamanla geçiyor, 1,5 ay sonra gayet normal gözüküyosun ama zaten 1 senede kendini buluyo burun yani öyleymiş..benim de henüz 2 ay oldu, ege üni. ufuk bilkay yaptı, herkese tavsiye derim..ayrıca sakın lokal aneztezi ile bu olayı yaşamayın, sonrasında bütün hayatınızı etkiler, hiç unutamayacağınız kötü bi anı olur, bi arkadaşımdan biliyorum çk pişman oldu..
ramsea canım çok şişlik oldumu yüzünde,bende perşembe günü ufuk beye amelliyat olucam öyle içimi bir korku sardı yaklaştıkça,delikafadulden zormuş ya ,nasıl ufuk beyden memnunmusun,alkisalkisalkis burnunun şekli istediğin gibi oldumu canım
bende perşembe ameliyat oluyorum canım inş seninkide benimkide çok iyi geçer :1hug:
inşallah canım çabucak,atlatırız ben müthiş gerginim ya acayip bir heyecan var acaba herkes böyle oluyormu,sen kime ameliyat oluyosun
ben de perşembe günü çevre hastanesinde olucam ameliyat canım bende de acayip heyecan var yaa ,, ben bide tasarım falan yaptırmadım sadece isteğimi belirttim hocaya o resimlerim üzerinde çalıştı işte bi,lmiyorum nolucak güveniyorum ona ama çokta merak ediyorum
bendede acaip heyecan var arkadaşlar bende çarşamba günü oluyorum kısmetse eğer bir problem çıkarsa perşembe çünkü doktorum rahatsız şuan bende adanada orta doğu hastanesinde olucağım genel aneztezi lokalı doktorum önermedi isteğime bağlı bende doktoruma uyucağım bu arada bende Op. Dr. Sadık KARAKAYA ya ameliyat olucağım. sevgiler
:dance: olur olur herşey güzel olucak inşallah,:Saruboceq: benimde pazartesi günü resimlerimi çekti dr ama bende daha tasarımı görmedim açıkcası perşembe günü sabah gidince hastaneye görücem, o zaman tasarım hakkında konuşucazbeğenmediğim yerleri sanırım değiştirecek ama sonuçta drun gözü ve eli önemli tasarım yüzde 70-80 civarında tutuyor dedi drum bakalım artık, e şimdiki halinden daha kötü olmaz herhalde değilmi canım ya, bugün tahlillerimi yaptırdım şimdilik bir sorun yok bakalım hayırlısı artık,:1hug:
geçmiş olsun matar'cım...sakın korkma , moralini hep yüksek tut..doktoruna güven,kendine güven..bundan sonra daha güzel bir burun ve nefese kavuşucağını hayal et..benim ameliyat öncesi ve sonrası hazırlıklarımın bile keyfi ayrıydı..hiç eziyet gibi gelmedi aksine cok eğlenmiştim..burnumdaki koca tampon ve dikişlerle kendimle dalga geçmek,insanları korkutmak bile ayrı bi keyifti..dualrım seninle tatlım , bomba gibi dön aramıza,bizde senin güzel burnuna yorumlar yazalım..
doktorun kim bu araada .. a.s.
Kızlar ameliyatımdan 15 gün geçti merak edenlere önsei sonrası resimlerimi koyuyorumm
baya güzel olmuş burnun kafam karıştı hangi doktora gitsem diye senin doktorun adınıda alıyım ve nerde yeri
baya güzel olmuş burnun kafam karıştı hangi doktora gitsem diye senin doktorun adınıda alıyım ve nerde yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?