Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlarr,
İstanbul da önerebileceğiniz doktor var mı? Uygun fıyata ama guzel :)Ya da özelde sıgortalıya bırseyler ayarlayabılen bı doktor var mı fark falan verıp? Bu kadar :) Cevap beklıyorummmmm

canım ben çevre hastanesinde olucam 29 mayıs ta allah izin verirse şuan kampanya var çok uygun fiyatıda doktoruda çok deneyimli bir hoca bi danış istersen.. sevgiler..

4 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum (Ankara'da), sonuçtan oldukça mutlu oldum. Çünkü çok doğal ve yüzüme çok uygun oldu, kimse ameliyat olduğumu anlayamaz. Ameliyattan sonra yüzümde ne bir morluk oldu ne de bir ağrı, inanın başım bile ağrımadı. çok hafif şişlik vardı oda 15 günde gitti. Dr. tavsiyesi almadan, araştırmadan ameliyat olmayın,çünkü sağlığınız söz konusu. Doktorum Doç.Dr.Serdar Öztürk' ü tereddütsüz tavsiye ederim, kendisiyle karşılaştığım için kendimi çok şanslı buluyorum. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Siz de karar verin ve hemen ameliyat olun çünkü korkacak hiç bir şey yokmuş.

ramsea canım çok şişlik oldumu yüzünde,bende perşembe günü ufuk beye amelliyat olucam öyle içimi bir korku sardı yaklaştıkça,delikafadulden zormuş ya ,nasıl ufuk beyden memnunmusun,alkisalkisalkis burnunun şekli istediğin gibi oldumu canım

bende perşembe ameliyat oluyorum canım inş seninkide benimkide çok iyi geçer :1hug:

Son düzenleme:
bendede acaip heyecan var arkadaşlar bende çarşamba günü oluyorum kısmetse eğer bir problem çıkarsa perşembe çünkü doktorum rahatsız şuan bende adanada orta doğu hastanesinde olucağım genel aneztezi lokalı doktorum önermedi isteğime bağlı bende doktoruma uyucağım bu arada bende Op. Dr. Sadık KARAKAYA ya ameliyat olucağım. sevgiler

inşallah canım çabucak, atlatırız ben müthiş gerginim ya acayip bir heyecan var acaba herkes böyle oluyormu,sen kime ameliyat oluyosun

ben de perşembe günü çevre hastanesinde olucam ameliyat canım bende de acayip heyecan var yaa ,, ben bide tasarım falan yaptırmadım sadece isteğimi belirttim hocaya o resimlerim üzerinde çalıştı işte bi,lmiyorum nolucak güveniyorum ona ama çokta merak ediyorum

:dance: olur olur herşey güzel olucak inşallah,:Saruboceq: benimde pazartesi günü resimlerimi çekti dr ama bende daha tasarımı görmedim açıkcası perşembe günü sabah gidince hastaneye görücem, o zaman tasarım hakkında konuşucazbeğenmediğim yerleri sanırım değiştirecek ama sonuçta drun gözü ve eli önemli tasarım yüzde 70-80 civarında tutuyor dedi drum bakalım artık, e şimdiki halinden daha kötü olmaz herhalde değilmi canım ya, bugün tahlillerimi yaptırdım şimdilik bir sorun yok bakalım hayırlısı artık,:1hug:

iyi bir şekilde geçirirsin inşallah sende canım ameliyatını,a.s.

bnm tahliller aynı gün yattığım zmn olcak cnm , bnm tek sorunum burnumdaki kmer zaten allahın izniyle gü<el olucak inş hepimizin ki inanıyorum ben :1hug:

hangi doktora yaptırmıştın sen canım ve ne kadara:enbuyukkk:

baya güzel olmuş burnun kafam karıştı hangi doktora gitsem diye senin doktorun adınıda alıyım ve nerde yeri

nerden buldun kız bu msjı ben bulamadım da calma adlı arkadaşa yorum yazacaktım neyse senin üzerinden yazayım artık:)
canım burnun muhteşem olmuş yaa güzel değil muhteşem yaniii :dance:

baya güzel olmuş burnun kafam karıştı hangi doktora gitsem diye senin doktorun adınıda alıyım ve nerde yeri

özlem burnun çok güzel olmuş nerde yaptırdın hangi doktor ve nekadara mal oldu bilgilendirirsen sevinirim bende yazın olucam inş

burun ameliyatında prof cemal cingiyi öneriyorum sizlere, harika b dr ve sonuçlarda harika..bende dahil:)

Son düzenleme:
ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diliyorum.bende ameliyat oldum korkulacak hiçbişey yok sadece dr güvenin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…