Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

isaura geçmiş olsun canım güzel olmuş ama nasıl desem sanki böle üst taraf, kaşların birleştiği yer bi tuhaf duruyor şişmi acaba
orası inse daha güzel olur bu şekil estetik olduğu belli oluyor

isaura geçmiş olsun canım güzel olmuş ama nasıl desem sanki böle üst taraf, kaşların birleştiği yer bi tuhaf duruyor şişmi acaba
orası inse daha güzel olur bu şekil estetik olduğu belli oluyor

teşekkür ederim canım :)
tam da o dediğin yerde şişlik var ve burnum genelde çok şiş hala... Ameliyattan sonra 3 ay geçmeden de şişlikler inmiyormuş maalesef.. hatta şişliklerin %80' i 3 ay sonra iniyormuş ve burun asıl şeklini 1 sene sonra alıyormuş :)

bence cok güzel olmuş benimde 1 yıl oldu. tecrübeliyim bu konuda halen şişliklerin var ama cok doğal 3 ay sonra anlamayacak kimse şişliklerini ama gercektende 1 yılda şişlikler iniyo ve şekil oturuyo.dr verdiği ilaç ve masajları ihmal etme bide mutlaka güneş kremi kullan dışarı cıkarken göz altlarına ve yüzüne geçmiş olsun sağlıkla kalın

teşekkür ederim ank32 :)
resimlerine baktım profiline girip... senin burnun da çok güzel olmuş.. burun işi sabır işi, en güzeli hiç aynaya bakmamak.. en azından 3-4 ay :)

isaura rinoplastiye katiliyorum kaslarin arasindaki sislikten dolayi degisik gozuktu benimde gozume,
ama 3 ayda sislikler inecekse benimki de inmiyecek sanirim yaa temmuzda iolursam okula gidene kadar ala sis dolasicam, sanrim depresyona girerim ben :|

ank32 gozluklu olan eski burnunmu? eger oyleyse sanki hic sorun yokmus gibi gozukkuor, tabi gozlukten de olabilir (daha net eski burnun resmi varmi cnm?)
yani daha bir karizmatik duruyorsun
amaaa en son resmindeki yakin foto harika :)

3000 lira parayı sonunda biriktirdimm...işyerinden izin işinide hallettim ama hala kime olucaamı bilmiorumm...gözlerim ve yüzüm şişmesin, şekli doğal ve güsel olsun bide tamponu silikon kullansınlar bana yeter...ama hala doktor bulamadım...yardımcı olurmusunuz sizce kime olmalıyım?

size iki isim önerebilirim. ikiside memorıal hastanesinde çalışıyor. eger burnunuzda saglık problemi varsa yani deviasyon ameliyatıda olmanız gerekiyorsa kulak burun bogaz uzmanı doç. dr. burak erdamar ı eger sadece estetik amaçlı bir ameliyat olacaksada barış çakır ı tavsiye ederim. barış çakır hakkında bilgilere doktorlar öneriler bölümünden ulaşabilirsiniz. doç dr. burak erdamar da sadece benim çok yakından tanıdıgım dört kişiyi ameliyat etti ve sonuçları super. allah nasip ederse bende 30 mayısta kendisine septum deviasyon ameliyatı ile burun ucu estetiği olacagım. umarım yardımcı olabilmişimdir. inşallah hakkınızda en hayırlı olan doktoru bulursunuz.

hayır ordakiler resimler yeni halim eski burunumun resmini yeni koydum bakmak istersen bak ben fazla eski resimlerimi görmek istemiyorumdaa:) burnumun yeni halini cok begeniyorum.

bende sana ancak kendi dr önerebilirim.ankara onep zühtü demir ben olalı 1 sene oldu cokta memnun kaldım.

hayır ordakiler resimler yeni halim eski burunumun resmini yeni koydum bakmak istersen bak ben fazla eski resimlerimi görmek istemiyorumdaa:) burnumun yeni halini cok begeniyorum.

III NN AAnn MM II YOOruuuM
insan bukadar mi degisir, bukadar mi guzellesir, bukadarmi guzel olur burun!

harika ya
keskebu doktorabende gidebilseydim..taaa ankarada tuh

cnmsendenegibi islemler yapildi?
enazindan onu anlatabilrmisin? senin burnun benim burnuma benziyorda, azifikr sahibiolmak icin..lutfen cnm

yoksa sadcee kemer alinda, ucudaraltildi ve delikler mi kucultuldu ucu kaldirirdi filan? yoksa baya bi islem yapildimi? birde kikirdagin ustundeki kemigi kirdilarmi? (bu cok onemli benim icin) tsk ederim

Arkadaşlar bende zonguldakta 20 gün önce devlet hastanesinde burun esttiği oldum . Ameliyat 45 dakika sürdü sonra odaya alındım sabaha kadar serüm taktılar burnumda alçı ve tanpon vardı hemşire ara ara iğne yapmaya geldi ağrı kesici ama benim hiç ağrım olmadı. Sabaha kadar gözlerim morarmsın diye annem buz tnaponu yaptı . Ertesi gün saat 4 gibi doktor tanponu çıkardı ve eve gide bilirsin dedi. Eve geldimde gece hiç uyuyamadım nefes alamadımdan ancak biraz ertesi gün uyuyabildim.Hep sıvı şeyler tükettim alçı çıkana kadar dinlendim bolbol ALçı çıkarırken acımadı hiç dikişleri alırkende öyle acımadı tanpon çıkarkende hiçbişiy duymadım korkulacak gibi değil.

Sonra eve geldim doktorum masaj vermişti.Onları yaptım bolbol düzenli
Ama arkadaşlar sanki burnum kayıyo gibi yana sağ soluma bile dönüp yatmıyorum çok dikkat ediyorum masajımı düzenli yapıyorum günde kaçkere yaptımı hatırlamıyorum okadar çok masaj yapıyorum ki ama ginede kayıyo burnunda sağlık sorunu nefes alma sorunu olmayanlara sadece estetik amaclı ise tavsiye etmiyorum
Eğer burnumun kayacanı bilsem asla olmazdım burun estetiği

canım önceden eğrilik varmıydı bende şuanda eğrilik gibi bi sorun yok olursam eğer yide kayarmı,

teşekkür ederim ilginizden dolayı...hayır herhangi bi sağlık sorunum yok sadece şekli hoşuma gitmiyor burnumun bu yüsden değiştirmek istiorum...netten yaptıım araştırmalarda barış çakırı çok medediolar yaptıı burunlarıda gördüm ama sanki birs burun delikleri büyük oluoo...acaba isteğe göremi değişio...benm için önemli olan o...bide görüşmelerden para almıordur umarım...bilginiz varmı bu konuda?

melek21

sen o kaymayi masaj yapa yapa yaratmis olmayasin :O
yani cok elleye elleye filan?
belkide gereginden fazla yapmisindir?bielmiyorumda

rica ederim. yardımcı olabildimse ne mutlu bana. ben görüşmelerden ucret almıyor diye biliyorum. memorıal hastanesi çagrı servisini arayıp ucretli olup olmadıgını ögrenebilirsiniz. tel:444 7 888 randevu bölümünü tuşalyın cevap veren operatör arkadasa randevu almak istediğinizi ve bir ucret ödeyip ödemeyeceginizi sorun. inşallah hakkınızdaki en hayırlı doktoru seçersiniz.

arkadaşlar 3 kez burun ameliyatı olmuş biri olarak çok zor günler geçirdim.ama şimdi herşey yolunda Mersin de tek diyorum başka da bir şey demiyorum prof.Murat Ünal.Kendisi kbb uzmanı ilk iki ameliyatımı plastik cerrahide olmuştum.Görüntü okey ama içerideki kemik eğriliğini ikinci ameliyattada düzeltemeyince doktor.Soluğu kbb.de aldım.Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar korkmayın narkoz sırasında hiçbirşeyin farkında olmuyorsunuz zaten sonrasında da ağrı kesiciler sayesinde ağrı hissetmiyorsunuz.ınanın sonucuna değiyor.Keşke daha önce olsaydım dememek için harekete geçin ama doktorunuzu çok iyi seçin

selam kizlar ! bende burun ameliyati olmak istiyorum .bu konuda hangi doktora güvenebilirim tecrübesi olanlar yazabilirmi lütfeeeeeeeeeendelikafadulden

ben de mersinde olmayı düşünüyorum..sen ne kadar ödedin acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…