Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun demek istiyorum. bide ameliyat olanlara bir sorum war nekadar süre sonra sadece sırt üstü yatmayı bıraktınız acaba ?

umarım almıodurr çünkü ciddi anlamdaa barış beyi düşünmeye başladımm...amaa tabii hala tam karar veremedim...arayıpp görüşüncee karar vermek en doğrusu sanırım tekrar teşekkür ederim yardımların ve ilgin için:)

canım ben de 15 mayısta barış beye ameliyat oldum ön muayende eğer kesin ameliyat olucaksan muayene ücreti almıyor eğer kararsızsan 150tl cnm ama doktor barış beyse düşünmete gerek yoksüprizzzzz

Merhaba Kizlaaaaar! ya ben FATIH DAGDELEN i düsünüyorum ona ameliyat olan yada olmak isteyen yokmu baska doktorlarlada kafami pek karistirmak istemiyorum aslinda , sonucta keske ona yada buna olsaydim demekte var ama..... Lütfen bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslarin bana yazmasini rica ediyorum.Simdiden tesekkürler..

rıca ederim. evet dogru soyluyorsun göruşunce karar vermek en dogrusu. Yuce Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. gelişmeleri bildirirsen sevinirim.

herkese geçmiş olsun arkadaşlar 13 mayıs çarşamba günü oldum bende opr. Sadık KARAKAYA ya atlattım sonunda şuan şişkinlikler var korktuğum gibi geçmedi olucak arkadaşlarada başarılar dilerim

benim burunda kemer fazla yoktu resimde cok kemerli gibi duruyo ama cok hafif bi aşağı doğru bi inişi vardı.bunu içeri doğru törpiledi.ayrıca burun delikleri daraltıldı.ameliyatım kapalı ameliyat olarak yapıldı.yani burun deliklerinden girilip yapıldı acık olmadım burun altında kesik yoktu.ucunuda tabi kaldırdı yüzüme oranlı bi şekil verdik drla pcde resim üzerinde kırkırdağın üstündeki kemiği kırmadılar kesip törpülediler.ama hiç agrım olmadı sadece zaman zaman sızlamlar oldu.o kadar cokta memnun kaldım.bence hiç korkulacak bi operasyon değil sadece karar vermek iyi dr bulmak önemli bide 1 sene olmadan burun şişlikleri ödemler geçmiyor.

Canımcım benimde listemde Fatih Dağdelen vardı ama, burada yazılanları okuyunca direk vazgeçtim...çok ilgisizmiş..aşırı yoğunluktan hastalarını kontrol bile etmiyormuş ayrıca bir sorun çıktığında kesinlikle ulaşamıyormuşsun kendisine...bu yüzden kafam karıştı...bende Barış Çakır ve Emre ılhan üzerinde araştırıyorum şimdi..izlediğim bir kaç hasta var onların sonuçlarına göre karar vereceğim..Barış beyin sonuçları iyi ve hastası ile ilgili imiş...Emre Beyin hastaları ona neredeyse toz kondurmuyorlar..hem sonuçları hem de hastaları ile ilişkileri mükemmelmiş...bir de KBB ci olmasından dolayı burun içini de yapıyor olması büyük avantaj,bu durumda tabii karışıyor insanın kafası..Ne mutlu bize ki bu siteden bu kadar bilgiye ulaşabiliyoruz..ve iyilerin arasında en iyisini arıyoruz...:enbuyukkk::enbuyukkk::teytey: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

merhaba,
bende naci karacaoğlana ameliyat olmak istiyorum. siz ameliyattan memnunmusunuz? burnunuz nasıl oldu? doğalmı? doktor tecrübeli bir doktor gibi ama genede tedirginim

ank 32 doktorun kimdi , bence çok hoş ve çok doğal olmuş...

ank onepde zühtü demir yaptı ameliyatımı ayrıca cokta ilgili bi dr ne zaman istersen arayıp ulaşabiliyosun vede ne zaman istesem gidip burun kontrollerimi yaptırıyorum.benim 1 yıl oldu.tavsiye ederim

adana da doktor önerebilecek var mı??

Canım ben 10 gün önce araştırmalarım sonucu GÜNEY ESTETİK MERKEZİNİ BULDUM VE GÖRÜŞTÜM ORTA DOĞU HASTANESİNDE 10GÜN ÖNCE Opr. Dr. Sadık Karakaya'ya oldum çok ilgili bir doktor herşey güzel gidiyor memnun kaldım önerebilirim ve burnumu şimdiden beğeniyorum yerimseniben

selaaaaaaaaaam! ya o kadar mesaj attim kimseden cevap gelmiyor...senağlama....
Lütfen birileri fatih dagdelenle ilgili bisieyler söylesin cok kararsizim.Çok üzgünüm çoook....

Merhaba arkadaşlar;

benimde üniversitede okurken bir bayılma sonucu burnumda eğrilik oluştu ve nefes almamı güçleştiriyor. Şu anda 14 aylık bir oğlum var ve onu emziriyorum . Emzirme bitince Alpin Enis Güneri Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ,kendisine burun ameliyatı olan var mı ?

Soradan gördüm gözlüklü resmin ameliat sorasıymış peki o resimler arasında nası bi zaman farkı var çünkü en son resim ve ondan bi önceki resimle gözlüklü resmin arasında fark var die düşünüorum resimden mi böle gözüküo yoksa gerçektede farklı diimi?

Son düzenleme:
nadide80 fatih dağdelene ameliyat olma. korkunç ilgisiz ve sonuçları da kötü. sitedeki birçok hastası bunu söyledi ama mesajları bazı nedenlerden dolayı silindi. yazdıklarım benim düşüncem. sevgiler

canım ben de 15 mayısta barış beye ameliyat oldum ön muayende eğer kesin ameliyat olucaksan muayene ücreti almıyor eğer kararsızsan 150tl cnm ama doktor barış beyse düşünmete gerek yoksüprizzzzz

evet duyduum kadarıyla barış bey iii bi doktormuş ama yhaa yinede bu ücret herşeyii değiştirdii...çünkü ben görüştükten sonra barış beye karar vericektim...görüşmedenn olamamm...sanırım elemek zorunda kalıcamm...görüşmeden olamamkii üstelik bnmle beraber bi ark. daha düşünüoduu kötü olduuu başka kim varr görüşmelerden ücret almayan olsun amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…