rica ederim. yardımcı olabildimse ne mutlu bana. ben görüşmelerden ucret almıyor diye biliyorum. memorıal hastanesi çagrı servisini arayıp ucretli olup olmadıgını ögrenebilirsiniz. tel:444 7 888 randevu bölümünü tuşalyın cevap veren operatör arkadasa randevu almak istediğinizi ve bir ucret ödeyip ödemeyeceginizi sorun. inşallah hakkınızdaki en hayırlı doktoru seçersiniz.
umarım almıodurr çünkü ciddi anlamdaa barış beyi düşünmeye başladımm...amaa tabii hala tam karar veremedim...arayıpp görüşüncee karar vermek en doğrusu sanırım tekrar teşekkür ederim yardımların ve ilgin için:)
umarım almıodurr çünkü ciddi anlamdaa barış beyi düşünmeye başladımm...amaa tabii hala tam karar veremedim...arayıpp görüşüncee karar vermek en doğrusu sanırım tekrar teşekkür ederim yardımların ve ilgin için:)
III NN AAnn MM II YOOruuuM
insan bukadar mi degisir, bukadar mi guzellesir, bukadarmi guzel olur burun!
harika ya
keskebu doktorabende gidebilseydim..taaa ankarada tuh
cnmsendenegibi islemler yapildi?
enazindan onu anlatabilrmisin? senin burnun benim burnuma benziyorda, azifikr sahibiolmak icin..lutfen cnm
yoksa sadcee kemer alinda, ucudaraltildi ve delikler mi kucultuldu ucu kaldirirdi filan? yoksa baya bi islem yapildimi? birde kikirdagin ustundeki kemigi kirdilarmi? (bu cok onemli benim icin) tsk ederim
Merhaba Kizlaaaaar! ya ben FATIH DAGDELEN i düsünüyorum ona ameliyat olan yada olmak isteyen yokmu baska doktorlarlada kafami pek karistirmak istemiyorum aslinda , sonucta keske ona yada buna olsaydim demekte var ama..... Lütfen bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslarin bana yazmasini rica ediyorum.Simdiden tesekkürler..
merhaba,Ben Naci Karacaoğlan'a oldum..
Medipol'de.. Medipol'ün narkozitörleri çok iyi diye, sooracığıma Naci Bey hem başhekim hemde doçent (estetikçilerden doçent vs. bulmak zor ) diye, soracığıma çok babacan ve sıcak bi insan diye vs.. vs...:1rolleyes:
Çok doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.. :lepi:
Çok güvendim ve yanıltmadı beni , her anlamda :dance:
şunuda belirteyim, benim için öksürmek çok zordu.........
ank 32 doktorun kimdi , bence çok hoş ve çok doğal olmuş...
adana da doktor önerebilecek var mı??
benim burunda kemer fazla yoktu resimde cok kemerli gibi duruyo ama cok hafif bi aşağı doğru bi inişi vardı.bunu içeri doğru törpiledi.ayrıca burun delikleri daraltıldı.ameliyatım kapalı ameliyat olarak yapıldı.yani burun deliklerinden girilip yapıldı acık olmadım burun altında kesik yoktu.ucunuda tabi kaldırdı yüzüme oranlı bi şekil verdik drla pcde resim üzerinde kırkırdağın üstündeki kemiği kırmadılar kesip törpülediler.ama hiç agrım olmadı sadece zaman zaman sızlamlar oldu.o kadar cokta memnun kaldım.bence hiç korkulacak bi operasyon değil sadece karar vermek iyi dr bulmak önemli bide 1 sene olmadan burun şişlikleri ödemler geçmiyor.
canım ben de 15 mayısta barış beye ameliyat oldum ön muayende eğer kesin ameliyat olucaksan muayene ücreti almıyor eğer kararsızsan 150tl cnm ama doktor barış beyse düşünmete gerek yoksüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?