evet duyduum kadarıyla barış bey iii bi doktormuş ama yhaa yinede bu ücret herşeyii değiştirdii...çünkü ben görüştükten sonra barış beye karar vericektim...görüşmedenn olamamm...sanırım elemek zorunda kalıcamm...görüşmeden olamamkii üstelik bnmle beraber bi ark. daha düşünüoduukötü olduuu başka kim varr görüşmelerden ücret almayan olsun amaa
Soradan gördüm gözlüklü resmin ameliat sorasıymış peki o resimler arasında nası bi zaman farkı var çünkü en son resim ve ondan bi önceki resimle gözlüklü resmin arasında fark var die düşünüorum resimden mi böle gözüküo yoksa gerçektede farklı diimi?[/QUO
gözlüklü halimde resimden ve gözlükten dolayı öyle farklı gibi duruyor.bide duruş farklılığı var resimlerde burunda bi değişilik yada farklılık yok hepsi yakın zamanlarda cekilmiş resimler ..
kızlar burun estetiğiyle ilgili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz. ben ameliyat olalı elli gün oldu ve günü gününe iyileşme sürecini veya ameliyat öncesini, sonrasını herşeyi sorabilrisiniz.....
Soradan gördüm gözlüklü resmin ameliat sorasıymış peki o resimler arasında nası bi zaman farkı var çünkü en son resim ve ondan bi önceki resimle gözlüklü resmin arasında fark var die düşünüorum resimden mi böle gözüküo yoksa gerçektede farklı diimi?[/QUO
gözlüklü halimde resimden ve gözlükten dolayı öyle farklı gibi duruyor.bide duruş farklılığı var resimlerde burunda bi değişilik yada farklılık yok hepsi yakın zamanlarda cekilmiş resimler ..
Teşekkür ederim güzel olmuş burnun güle güle kullan
merhaba busrasezgin. ben bugun ameliyat oldum. burnum su an tıkalı. doktorum deniz suyu verdi. yalnız sormayı unuttum. deniz suyunu sıktıktan sonra iyice çekecekmiyim yoksa burnumu eğip dışarı akmasınımı bekleyecegim. simdiden teşekkur ederim. yeni burnunuzda hayırlı olsun.
başını yastığa koyup sıkman gerekiyor canım, ilk iki gün içine çekmesen iyi olur, dışarı akmasına gerek yok. yatar pozisyonda burnuna deniz suyu sık zaten kendiliğinden genizine akacaktır. çekmene gerek yok. kulak çöpleriylede(iki ucu pamuklu olan çubuklar) burnunun içindeki kan pıhtılarını temizlemen gerekir, bu nefes almanı kolaylaştırır. ilk iki gün burnun tıkalı olacak ve nefes almak biraz zor olacak. doktorum bana otrivine burun damlası vermişti. burnu iki dakika içinde açıyor ve çok rahatlatıyor. doktoruna sorup kullanabilrsin.
özlemcim mrb cnm .. ben de aynı dertten muzdaribim! :S:S gözümden uyku aksa da hiç uyuyamıyorum! bu arada dikişle ilgili olarak, ben 27'sinde ameliyat oldum, bu çarşamba alıncak dikişlerim! Bende de şişlik var, bu normalmiş doktorum öle sölüyo! Bi de benim tamponlar da hala duruyo, şu sıralar hayatım karardı diyebilirim!Keşke benim de senin gibi hemen aynı gün alınsaydı tamponlarım yaa! Neyse hepimize geçmiş olsun.. Biraz daha sabır..
of ya burun amelıyatı cok zor bır amelıyat ben 2 kez< oldum valla 4 yıl oldu,3 gun agrı ceksende genede gunler saatler hıc gecmıyor sankı ama sonuc harıka onu soyleyeyım valla.
busrasezgin cnm sana bazı sorularım daha olacak. burnunun ucundaki dikişler ne zaman alındı ve alınırken çok agrın oldumu. benim su an yuzum çok şiş dudak ve burun arasıda. seninde sismışmıydı ve ne zaman indi. inan su an korkunç gorunuyorum sankı ben ben degilim. birde ameliyat old gunden beri uyuyamıyorum. çok uykum olmasına ragmen sabahlara kadar oturuyorum. sendede boyle olmuşmuydu. umarım sorularımla seni çok fazla sıkmamışımdır. şimdiden çok teşekkur ederim.
canım tabiki sorabilirsin, seni çoook iyi anlayabiliyorum... benim dikişlerim ameliyattan bir hafta sonra alındı. biraz önceki mesajımda da dediğim gibi, alınırken hafif bir sızı oluyor, sankı burnundaki kılı çeker gibi bir acı. sonrasında doktorum burnuma bant yapıştırdı ve dört gün sonra bantları çıkarmamı söyledi ve sonrasında banyoyla harika bir rahatlığa kavuştum:))) benim yüzüm ikinmci gün o kadar şişmiştiki moralim çoook çokk bozulmuştu. boşuna bozmuşum moralimi, şişlerim 15 günde geçti ve sonrasında da geçmeye devam etti, hala da ediyor. zaten burun ameliyatında önce kaş ortası, sonra burun kemeği ve en son burun ucu, dudak arası şişleri inermiş. mesela bana elli gün olmasına ragmen ust dudağımın burunla birleştiği kısım biraz şiş, biraz sabırla o da geçecek. veeee en kötüsü uyku sorunu. nefes alamamakk ve boğazdaki ağrı benıde ilk üç gün hiç uyutmamıştı. endişelenme derim sana.sadece sabret. bir kaç gün sonra rahatlayacaksın...
cnm sana çok tesekkur ederim. bana tavsiye ettiğin otrıvıne burun spreyını doktoruma sordum. çok sıkıştıgımda kullanabilecegimi söyledi. bende bugun 1 defa kullandım. inanırmısın sanki hiç ameliyatlı degilmişim gibi super nefes alıp verdim. dikişlerin alınışı ıle ılgili söylediklerinde beni biraz olsun rahatlattı. çunku dikişlerin uzerine krem surerken çok sızlıyor. bu halde alınırsa nasıl dayanırım dıyordum. su an Allahtan sabır diliyorum hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?