of ya burun amelıyatı cok zor bır amelıyat ben 2 kez< oldum valla 4 yıl oldu,3 gun agrı ceksende genede gunler saatler hıc gecmıyor sankı ama sonuc harıka onu soyleyeyım valla.
busrasezgin cnm sana ve diğer arkadaslara bir sorum daha var. burnumun alt kısmında dikişlerin old yerde sanki o bolum asagı dogru duşukmuş gibi duruyor. acaba dikişler yuzunden şiş old için asagı dogru duruyor olabilirmi. çünkü benim problemim burun ucu duşukluguydu. doktorada ucu dusuk olmasın nasıl olursa olsun demiştim. tamam su an yanlar yani kanat kısımlarım kalkık ama orta kısım dikişlerin old yer resmen asagıya dogru. sizinde dikişleriniz varken ortanız duşuk gibimi duruyordu. dikişler alınınca duzeldimi. ilk kontrolüm pazartesi gunu olacak. doktoruma ancak o zaman sorabilirim. ama ben o gune kadar çatlarım. bana acil cevap yazarsanız çok mutlu olacagım.
canım bence sabret derim sana dikişlerin alınana kadar. ben ameliyattan çıktıktan sonra aynaya baktım hemen ve ne göriyim burnumun ucu o kadar kalkmışki, ----tabiri caizse domuz burnu gibi:))---- çok endişelenmiştim, çok korkmuştum. bir hafta sonra plastik alçım çıkıp dikişlerim alınınca durumun böyle olmadığını anlamıştım ve o an çok mutlu olmuştum. şuanda sanırım sende benim gibi bir endişeye kapılmışsın. senı görmeden sorduğun konu hakkında yorum yapmak bir şeyler söylemek zor. en iyisi pazartesiyi bekle ve bence endişeni de bir kenara bırak...
özlem76'cım bence orası sistir yani biraz sabret bence sislikler tamamen inince orasının düsük kalacagını sanmıyorum, aslında tam nereyi kasteddigini anlamadım ama iki burun deligi arasındaki kıkırdak kısımdan bahsediyorsan benim daha 20 gün oldu ameliyat olalı ama bende de orası sis gibi duruyor aslında ucu sis oldugu icinde öyle duruyor olabilir, sonucta her yanı kalkık orası düsük olmaz sanırsam
fulıacım sagol cnm. yazdıklarınla sende benim moralimi duzeltiyorsun. sanada çok geçmiş olsun. burnunu begenmene çok sevindim. cnm cumaya birsey kalmadı. sonunda guzel gunlerin seni beklediğini dusunerek dayanmaya çalış. inşallah dediğin gibi dikişler alınırken canım çok yanmaz. arkadaslar bu arada hepinizin ilgisine çooooooooooooooook teşekkur ederim.herkese slm arkadaşlar :) Özlemcim panik yapma cnm yaa arkadaşların söylediklerine katılıyorum ben de! :) Aslında benim çarş. günü tampon çıkarılacaktı ama genzime akıntı olduğu için bugün gittik. [ ben esas burun eti, kıkırdak, sinüzit ameliyatına girmiştim, kanamam çok olmuş ----tampon bu yüsden çok kaldı---- ve burun ucum düşmüş, öle olunca kıkırdak takmış doktorum, ve kanatları biraz tombik olan burnumdan yağ çekmiş.. yani estetiğe de girmiş olmuş!!! :) ] Nese.. :) Bugün tamponu çıkardı doktorum, dikişlerimi aldı [ gözümü kapatıp annemin kolunu sıktım biras o kadar , çok acımadı]. Ama benim bi dikişim yırtılmış, çünkü tampon bana alerji yapmıştı ve sürekli hapşırıyodum! Bi ilaç ve birkaç küçük gazlı bez koydu yine, nefes yok tabi hala! Taa cumaya kadar.. Bu arada burnum gerçekten hoş olmuş! İyi oldu, çıktı aradan o da! :)
Darısı başına özlemcim.. Sakın panik yapma, arkadaşların dediği gibi dikişte canın acımaz o kadarBurun ucun da şişliktendir, bende de var daha şişlik, içini ferah tut canım
kızlar bır sorum olcak ben 6 haftadır amelıyat oldum fakat gozlerımın altı halen sarı ve gecmedı bıde goz kas arası benım cok şiş normalmı bakıslarım bır tuaf ucu daha az sıslık var bırde acaba yuzume lazer yapsam bısey olurmu ya bılgısı olan varmı......
kızlar bır sorum olcak ben 6 haftadır amelıyat oldum fakat gozlerımın altı halen sarı ve gecmedı bıde goz kas arası benım cok şiş normalmı bakıslarım bır tuaf ucu daha az sıslık var bırde acaba yuzume lazer yapsam bısey olurmu ya bılgısı olan varmı......
bende buz yapıyorum herzaman ama genede sıs bıde cıldım cok yaglı benım amelıyattan sonra sıvılcede cok cıktı bıde tuylenme yaptı ondan dedım acaba lazer apılasyon yapsam bısey olurmu dıe benım ılk alcı cıktıgın kasımın ortası felaket sıstı ona nazaran gectı ama genede cok normalde kas ortasının ınmesı lazım erken ama aksıne benım burn ucum daha cabuk ınıyor sankı bu sararmalar gecmesee naparım bılmıyorum bıde bııldıgınız sıvılce ıcın ıyı bır krem varmı yada bu sararmalar ıcın krem kullanan......
ameliyattan sonra buz uygulamasına ne kadar devam ettiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?