Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benimde bugün 5. günüm ilk sıklığında değil ama yine de devam ediyorum. sıcakta bunaldıkça koyarım artık. peki spreyi nasıl kullanıyosunuz?? başınızı geri atıp mı sıkıyosunuz çünkü diğer türlü geri akıyo :tomato:

Son düzenleme:
Merhabalar,
Ben de 2 temmuzda ameliyat olacağım.Pozitif düşünüyorum ne hikmetse:)Ama risk elbette var.Burun estetiği önemli.Burun hassasiyetimden dolayı ameliyata karar verdim.Burun deliklerimin genişliğinden ve burnumun az düşüklüğünden şikayetim vardı.Kanatlı bir burun yapım var.Lakin,kemikte bir sorun görmüyordum ama doktorum burun kemiğimin sola doğru az eğik olduğunu söyledi,şaşakaldım,dikkatle baktığımda ise,bunu kendim de gördüm.Anlayacağınız,28 yıldır farkında değilmişim:)))Kemikle de oynayacağını yani törpüleme yapacağını anladım.Yoksa kırma işlemi olmaz,bir kemer olayı yok.

Fotoğrafımı çekti,ameliyat sonrası yaklaşık halini bana gönderdi.Fakat,şikayetçi olduğum deliklerimde çok az bir daralma gördüm.Şikayetçi olmadığım kemiğim daha çok düzelmiş ve güzelleşmişti.ışin komik yanı da bu.Kendisi bilgisayar ortamında yapacağı tüm işlemlerin sonucunu gösteremeyeceğini ve mükemmelin de mümkün olmadığını ifade etti.

Ameliyat tarihi aldım ve ameliyat 4. 000 ytl tutacak arkadaşlar.Ama işte fotopraftan dolayı kafamda soru işaretleri oluştu ve kendisine de söyledim.Burun delikleri daraltması bilgisayar ortamında yeterince gösterilemiyor mu açıkcası bu hususta vakıf değilim.

Kendisi ile yine görüşeceğim.Benim burnumda asıl şikayetim deliklerimin genişliği fakat fotoğrafta çok az bir daralma gördüm.Kemik törpülenmiş,burun kaldırılmış biraz.Aranızda böyle bir deneyim yaşayan oldu mu?Tasarımını pek beğenmeyen???Gerçi doktorum burun derinin inceliği ve kıkırdaklarının minyon oluşu işimi kolaylaştıracak diyor.Ve ekliyor,küçük bir hatayı da affetmez burnun diye:)))Bunu ifade etmesi aslında hoşuma gitti.Dürüst davranıyor.

Fikirleriniz bu zaman diliminde bana yardımcı olacak arkadaşlar.Destek olacaksınız

cnm basını geri atmana gerek yok banada busrasezgın nasıl yapacagımı soyledı. yan tarafına dogru yat ve burun deliğine spreyı sık. zaten kendiliginden hemen genize akıyor çekmene bile gerek kalmıyor. sonra yon degiştir diger tarafa sık. dene bak çok kolay. ben şimdi ayakta başımı hafıf yana yatırarak sıkıyorum alıştım artık.

hmm tamam teşekkür ederim öyle denerim bir de hihoyyyt

slm. 6 ay önce burun ameliyatı oldum, sizin gibi burun deliklerimin de küçültülmesi söz konusu idi. Doktorum burun kemiğini ve kıkırdak kısmını bitirdikten sonra bakarım eğer delikler çok büyük kalırsa onları da düzeltebileceği konusunda benden insiyatif istedi, çok hafif iz kalabileceğini ve bunun da 1 senede kaybolacağını da söyledi. Doktoruma güvendiğim için, hiç tereddüt etmeden, doğal olması için ne yapması gerekirse onu yapmasını söyledim. Sonuç süper oldu iyi ki küçültmüş, çok haifif belli belirsiz bir iz var anlamak çok zor. Bilgisayarda yaklaşık halini görmek zor olabilir. burada karar size düşüyor, eğer dr.dan eminseniz, kensine güvenin. Ben öyle yaptım şimdi çok mutluyum, çok güzel bir burnum oldu.

arkadaslar merhaba. ben bugun çelik atelimi çıkarttırmak ve dikişlerimi aldırmak için doktoruma gittim. soldaki dikişlerimi alırken birsey anlamadım. ama sagdaki dikişlerde canım o kadar çok yandıkı alamadı doktorum. bekleyelim kendi dussun dedi. ateli alınca aynaya baktırdı. inanamadım şiş halıyle bile çok guzel olmuş. ancak 6 ayda tam olarak seklının oturacagını soyledi. iki burun deliğimin ortasındaki kıkırdak kısımın dusuk old bahsetmiştim. dikişlerim orada old. için oyle görundugunu ve dikişler iyileşip şişlik gidince duzelecegini söyledi. inanın moralım duzeldi. burun ameliyatı olmayı dusunupte hala doktoruna karar veremeyen arkadaslar varsa kendi doktorumu siddetle tavsiye ederim.

özlemcim burnun o düşük dediğin kısmı var ya işte ben orasının düşük yani belirgin olmasını o kadar çok istiyorum ki. senin doktorun kimdi canım.o kısma sence kıkırdak mı eklenmişş? yoksa kendiliğinden mi öle eskiden de öle miydi? umarım benim de öle olur.

elifcım benim burnum ameliyattan önce dusuktu. benim yaptırma amacım o dusuklugun giderilmesiydi. burun ucum çok guzel kaldırılmış. dikiş atılan yer yani iki burun deliginin ortasındakı kıkırdak kısım asagıya dogru yani dusukmuş gibi duruyordu. doktoruma sordum oda burnumu o kısımdan açtıklarını dikişlerin old. ve bu yuzden şiştigini soyledi. şişlikler indikçe senin istediğin gibi olacak dedi. cnm doktoruna ne istediğini anlatırsan burnunu o şekilde yapmaya gayret ediyor. ben dusuk ıstemedim ama sen istiyorsan bunu açıkça belirt. benim doktorum okmeydanı memorıal hastanesi kbb. uzmanı doç. dr. burak erdamar. bilgi almak istersen 3146666 numaradan dahili 4215 tuşlarsan sana yardımcı olurlar.

mrb kızlar. ben bi kaçyerden estetik yaptıranların ilerde burnu düşüyormuş diye saçma bişeyler duydum..acaba gerçeklik payı var mıdır?

bilge cnm evet gerceklik payı var. burun ucundaki kıkırdakları gereginden fazla alırlarsa ileride duşme problemi yasanıyormuş. ben doktoruma bu durumdan bahsettiğimde duşme olmaması için gereken önlemleri aldıgını söyledi. sende doktorunla görüştüğünde özellikle sor. çünkü herkes önlem almıyor.

canım sevindim senin adına. ama şimdi ben de merak ettim burnunu:))) bekle daha neki bu, iki ay sonra daha da hoşuna gidecek burnun...

Arkadaşlar,
Antalya'da burun estetiği yaptıran var mı?Antalya'da ikamet ediyorum.Estetik düşünüyorum ve hatta ameliyat tarihi aLDIM.Seçkin Okşar hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen benimla paylaşsın.

Şimdiden teşekkürler...Antalya'da estetik olup deneyimlerini paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var.Doktor ismi vesaire.

canım sevindim senin adına. ama şimdi ben de merak ettim burnunu:))) bekle daha neki bu, iki ay sonra daha da hoşuna gidecek burnun...

busrasezgin sagol cnm. inşallah dediğin gibi iki ay sonra dahada çok begenirim burnumu. şu an burnum bandajlı. cuma gunu tekrar doktora gidecegim bandajları çıkaracak. eger istediği gibi şişlik inmişse bandaj takmayacakmış. o zaman resimlerimi koyabilirim. bende senin burnunu çok merak ediyorum ve resimlerini bekliyorum. herkesin görmesini istemiyorsan sadece arkadas olarak sececeklerine göster barı. mesela ben oyle yapmayı dusunuyorum.

selamlar dr. fatih dagdeleni hic tavsiye etmiyorum, kendi bilgilerimden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…