ameliyattan sonra buz uygulamasına ne kadar devam ettiniz??
benimde bugün 5. günüm ilk sıklığında değil ama yine de devam ediyorum. sıcakta bunaldıkça koyarım artık. peki spreyi nasıl kullanıyosunuz?? başınızı geri atıp mı sıkıyosunuz çünkü diğer türlü geri akıyo :tomato:
cnm basını geri atmana gerek yok banada busrasezgın nasıl yapacagımı soyledı. yan tarafına dogru yat ve burun deliğine spreyı sık. zaten kendiliginden hemen genize akıyor çekmene bile gerek kalmıyor. sonra yon degiştir diger tarafa sık. dene bak çok kolay. ben şimdi ayakta başımı hafıf yana yatırarak sıkıyorum alıştım artık.
Burnişkomun resimlerini profilime koydum...yorumlarınız kızlar..
Burnişkomun resimlerini profilime koydum...yorumlarınız kızlar..
özlemcim burnun o düşük dediğin kısmı var ya işte ben orasının düşük yani belirgin olmasını o kadar çok istiyorum ki. senin doktorun kimdi canım.o kısma sence kıkırdak mı eklenmişş? yoksa kendiliğinden mi öle eskiden de öle miydi? umarım benim de öle olur.
mrb kızlar. ben bi kaçyerden estetik yaptıranların ilerde burnu düşüyormuş diye saçma bişeyler duydum..acaba gerçeklik payı var mıdır?
arkadaslar merhaba. ben bugun çelik atelimi çıkarttırmak ve dikişlerimi aldırmak için doktoruma gittim. soldaki dikişlerimi alırken birsey anlamadım. ama sagdaki dikişlerde canım o kadar çok yandıkı alamadı doktorum. bekleyelim kendi dussun dedi. ateli alınca aynaya baktırdı. inanamadım şiş halıyle bile çok guzel olmuş. ancak 6 ayda tam olarak seklının oturacagını soyledi. iki burun deliğimin ortasındaki kıkırdak kısımın dusuk old bahsetmiştim. dikişlerim orada old. için oyle görundugunu ve dikişler iyileşip şişlik gidince duzelecegini söyledi. inanın moralım duzeldi. burun ameliyatı olmayı dusunupte hala doktoruna karar veremeyen arkadaslar varsa kendi doktorumu siddetle tavsiye ederim.
canım sevindim senin adına. ama şimdi ben de merak ettim burnunu:))) bekle daha neki bu, iki ay sonra daha da hoşuna gidecek burnun...
selamlar dr. fatih dagdeleni hic tavsiye etmiyorum, kendi bilgilerimden dolayiCanımcım benimde listemde Fatih Dağdelen vardı ama, burada yazılanları okuyunca direk vazgeçtim...çok ilgisizmiş..aşırı yoğunluktan hastalarını kontrol bile etmiyormuş ayrıca bir sorun çıktığında kesinlikle ulaşamıyormuşsun kendisine...bu yüzden kafam karıştı...bende Barış Çakır ve Emre ılhan üzerinde araştırıyorum şimdi..izlediğim bir kaç hasta var onların sonuçlarına göre karar vereceğim..Barış beyin sonuçları iyi ve hastası ile ilgili imiş...Emre Beyin hastaları ona neredeyse toz kondurmuyorlar..hem sonuçları hem de hastaları ile ilişkileri mükemmelmiş...bir de KBB ci olmasından dolayı burun içini de yapıyor olması büyük avantaj,bu durumda tabii karışıyor insanın kafası..Ne mutlu bize ki bu siteden bu kadar bilgiye ulaşabiliyoruz..ve iyilerin arasında en iyisini arıyoruz...:enbuyukkk::enbuyukkk::teytey: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?