Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaslar bende almanyada burun estetigi oldum, bugün 20. gün ve sol tarafim halen sis bakalim benimde sisliklerimin inmesini bekliycem. arkadasimdan biliyorum uzun sürebiliyor sislikler hayirlisi...

Sony27cim slmlar .. ben de burnumdaki rahatsızlıklardan ameliyata girdim (sinüzit, kıkırdak eğriliği ve burun eti) , kemiğimde sorun yoktu, sadece burun kanatlarından yağ çekildi daralması için! bugün 15, gün ve burnum taş gibi, çok şiş ve his yok doğrudüzgün! Eski burnuma kurban olsaymışım diyorum!!!!!!!!!!! aslında ateli ilk çıkarttığımızda burnum gerçekten güzeldi ama rahatlama olunca gitgide şişmeye başladı! :S:S doktorum ineceğini söylüyo ama ne bileyim yaa çok paniğim şu aralar!!! ((

fulia daha 15 gün olmus el insaf, daha cook normal bunlar biraz sabret bir sey demek icin cok erken, panik yapma bosuna da kendini üzme, bekle biraz bakalım 15 günde parmagını kessen yarası iyilesmez cnm

burnun 15 gunde hala cok mu sis :O
ozaman benim 2 haftada gecmiycek insan iicne ben balon misali cikarim artik birde sicaklar oof daha siseriz artik..
cnm sislikler az da olsa inmedi mi hic?

Son düzenleme:
maniac'cım 15 günde insan icine cıkacak hale gelirsin diye tahmin ediyorum, benm neredeyse bir ay oldu hala sis ama benmle cok samimi olmayan insanlar anlamıyor, mesela ben 13 gün is icin egitimime gittim, orada konustugum ancak samimi olmayan kisiler anlamadılar, yüzüm de sisti burnum da

hiii fisfisfis peki sen acik mi olmustun cnm?

(insallah benimde ozaman oyle gecer, zaten sisligin cogunuda insan kendi anlar dsardaki anlamaz sanirim)

ben kapalı oldum, cnm yani makyajla fln bence halledersin, benim fondotenim fln yok öle dısarı cıktım, olsa kapatırdım, cok problem ediyorsan kapatırsın

ebru_ebrucum saol cnm moral verdin bana :) ama ne bileyim insan korkuyo yaa! :S bi de sol tarafımla sağ tarafı farklı gibi! uff her şeye takar oldum!
maniac'cım ebrunun dediğin gibi malesef şişlik oluyo! bi de açık teknikle oldum, zaten burnumda birsürü sağlık problemi de vardı! bakalım inş. hepimizin bir an önce geçer!

fulia'cım senin eski burnunda da sol ve sağ taraf farklıdır, kimsenin iki tarafı aynı degildir, ameliyattan sonra da bu farklılık devam eder, ama eskiden öyle bariz bir farklılık yoksa suan sisliklerin inme oranının farklılıgından kaynaklanır o, yani her sey zamanla düzelecek, bekleyeceksin canım sabırrr

fulyacım daha 15 gün olmuş ameliyat olalı. Benimde burnumda kemik vardı. Kemerliydi yani ve sürekli uyandığımda sol tarafım tıkalı oluyordu. Ameliyat oldum 30 agustos 2008 de :) benim çok rahat geçti ama o tanponlarla yaşamak ölüm gibi geliyor insana. Herkezede çok rahat tavsiye ediyorum. Ama her insanın tabi burun yapısı farklı olduğu için etkileri farkılı görülebiliyor. ılk 1 ay şiş geziyorsun yavaş yavaş iniyor şişlikler. sonra bir 3 ayda dahada düzeliyor ama tam anlamıyla burnunun kulak kıkırdağı gibi yumuşaması 6 ayı buluyor. Tam oturmada 1 sene. Yani doktorum öyle demişti bana. Kafana takacak bir şey yok hiç üzülme neşeli ol ve rahat ol.

Birde dediğin gibi sanki iki taraftan bakınca farklıymış gibi geliyor insana :) Banada öyle geliyor tabi ameliyattan önce hiç incelemedim eskidende öylemiydi diye. Ayrıca benim gözpınarlarımn arasına denk gelen yerde şişlik vardı çok takıyordum kafama doktor geçicek dedi ve hakkatende geçti. O yüzden hiç endişelenme.

cnm ztan insanin yuzunun sol ve sag yani degisiktir birbirine tipatip ayni hic degildir,
sen eskiden dikkat etmemisindir ki etmis olsaydin fark ederdin, ameliyattan sonra daha cok dikat ettigin icin birde sislikler filan dahada belli ediyor bu farki o yuzden ogoze batiyo ve, ayiki tarafim degisik diyorlar :)

:))) yok canım biliyorum ve farkındaydım ama zaten ameliyatla bu farkın biraz daha azalmasını istemiştim ama aksine arttı sanki! ondan öyle dedim.. bakalım zaten şişlik inmeden hiçbi şey tam olarak anlaşılmıyor! yüzümde ağırlık yaptı resmen kütük gibi yaa!!!

fulia cook cok normal, benm bir aya yaklasıyor sanki takma burun tasıyormusum gibi hissediyorum, yüzümde agırlık tasıyormusum gibi, ayrıca bu iste en önemli sey sabırmıs, artık kac ay sabrederiz bilemiyorum ama bir kac ay beklemek gerekiyor kesin bir sey demek icin

ebru ve gülizcim sizin yazılarınızı şimdi okudum, çok saolun valla insan moral buluyo böyle paylaşımlarla dediğiniz gibi inş. geçicek.. bi de yazdığım gibi benim baya bi operasyon oldu, bi de yanlardan yağ çekilince patates gibi oldu burnum! desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar =)))))

fuliacim slm kafana takma daha cok erken benimde sol tarafim saga göre daha sis ama beklemekten baska caremiz yok. :gitme:

hepsi gececek canim burada güzel mslarini okuycaz insallah sinirini bozma

selam kızlaaarrr..
Birkaç zamandır giremedim... Amaliyatt olacaklara allah kurtarsın olanlara çok çok geçmiş olsun diyorum... Benin amliyatın üzerinden matamatiksel olarak 3 ay geçti ama sanki bana 1 yıl olmuş gibi geliyor... Burun ucum hala biraz şiş... hissizlik ve hassasiyet hala devam ediyor.. ama gün geçtikçe azalıyor bunu farkedebiliyorum... yeni fotoğraflar ekledim 2. ay-2.5. ay ve 3. ay olmak üzere... merak eedenler bakabilir... hepinize sevgiler.....

bu arada ufak tefek simetri sorunları olan arkadaşlar... Zamanla bunlarda azalıyot ama illaki ufak tefek bişeyler oluyor bunu önlemek sanırım imkansız... Allah yapısı eski burnumuzda bile incelendiğinde bi sürü bişey bulunabiliyor... o yüzden aynaya yarım metre uzaktan bakıp çok güzel oldu deyin ve gülümseyin... neticede eskisinden kötü olmaz hiçbirekilde... ilk günlerde böyle takıntılar oluyor ama geçiyor.. benim burnumda da yakından baktığımda bişeyler var ama umurumda bile değil... Allah beni sağ salim kurtardı ve bence eskisine göre hem işlevsel hem görsel olarak çok çok iyi ve doğal oldu, kimse ama kimse anlamıyor bile estetik olduğumu.. Gerisi de umurumda değil zaten)) hadiiii herkes gülümsesin kızlarr.... iyi bakan iyi görür bunu unutmayın)) ay içime polyana girdi sanırım))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…