selam ona olmamani tavsiye ederimselaaaaaaaaaam! ya o kadar mesaj attim kimseden cevap gelmiyor...senağlama....
Lütfen birileri fatih dagdelenle ilgili bisieyler söylesin cok kararsizim.Çok üzgünüm çoook....
Sony27cim slmlar .. ben de burnumdaki rahatsızlıklardan ameliyata girdim (sinüzit, kıkırdak eğriliği ve burun eti) , kemiğimde sorun yoktu, sadece burun kanatlarından yağ çekildi daralması için! bugün 15, gün ve burnum taş gibi, çok şiş ve his yok doğrudüzgün! Eski burnuma kurban olsaymışım diyorum!!!!!!!!!!!aslında ateli ilk çıkarttığımızda burnum gerçekten güzeldi ama rahatlama olunca gitgide şişmeye başladı! :S:S doktorum ineceğini söylüyo ama ne bileyim yaa çok paniğim şu aralar!!! ((
:))) yok canım biliyorum ve farkındaydım ama zaten ameliyatla bu farkın biraz daha azalmasını istemiştim ama aksine arttı sanki!ondan öyle dedim.. bakalım zaten şişlik inmeden hiçbi şey tam olarak anlaşılmıyor! yüzümde ağırlık yaptı resmen kütük gibi yaa!!!
hepsi gececek canim burada güzel mslarini okuycaz insallah sinirini bozmaSony27cim slmlar .. ben de burnumdaki rahatsızlıklardan ameliyata girdim (sinüzit, kıkırdak eğriliği ve burun eti) , kemiğimde sorun yoktu, sadece burun kanatlarından yağ çekildi daralması için! bugün 15, gün ve burnum taş gibi, çok şiş ve his yok doğrudüzgün! Eski burnuma kurban olsaymışım diyorum!!!!!!!!!!!aslında ateli ilk çıkarttığımızda burnum gerçekten güzeldi ama rahatlama olunca gitgide şişmeye başladı! :S:S doktorum ineceğini söylüyo ama ne bileyim yaa çok paniğim şu aralar!!! ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?