Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar saolun valla :)) esmeraldaa'cım süper olmuş burnun valla maşallah! :) yaa benim kemik sorunu da yoktu, sadece kanatlardan yağ çekildi daralması için. şu an bi tuhaf geliyo bana! ameliyat öncesi fotolarımdan bi albüm yapayım bari :) bi bakın, sora da yeni halini koyarım pek bi değişim yok sanki ama sabır beklicez..

fuliacim selamlar, fotolarini bekliyoruz en kisa zamanda kaydirigubbakcemile5

çok teşşekür ederim cnm. ben de ortadaki kesi izi olan yerin düşüklüğünden bahsediyorum. mesela nehir erdoğanınki çok belirgin düşük gibi yani. bence öle olması çok güzel. ama seninki şişten kaynaklıysa o derece belirgin olmıcaktır cnm endişelenme.

Teşekkür ederim canım benim, daha iyileri senin olsun sırnaşık şey ... yap tabi şekerim görelim... heyecanla bekliyorum...

Op.Dr.Emre İlhan ı öneririm ...bir görüş istersen...hiç memnuniyetsiz hastasıyla karşılaşmadım burada..alkisalkisalkis Barış beyin de hastaları memnunlar okuduğum kadarı ile...

evett kbb ci olduu içinn onuda düşünüyorum aslında.aslında 2 şık vardı barış çakır ve emre ilhan. emre ilhan hangi hastanede nerde nasıl görüşebilirim kendisiyle bide ameliyatları çok pahalımıdır.umarım görüşmelerdende para almıodur.biliorum çok soru sordum ama o kdar çok soru işareti varki kafamda anlatamam...

Selam kızlar. Merak etmeyin şişliklerinizin hepsi inecek ve güzel birer burna sahip olacaksınız. Yalnız ben şuna katılmıyorum doktoru yönlendirmek. Mesela burnumun ucu kalkıp olsun vs.. gibi yönlendirmeler. Bu tarz yönlendirmeler yapmacık bir burun oluşturuyor. Mesela petek dinçoz ve funda arar. Bariz belli oluyor estetik yapıldığı. ayrıca hiçde hoş durmuyor. Mesela ben doktoruma hiç karışmadım. Çünkü şu var atıyorum burnunuz kemerliyse o kemer gittiğinde oluşan burun doğal oluyor. Benim estetik yaptırdığımı inanın kimse anlamadı :) ılk zamanlar kilo almışsın çok yakışmış dedi herkez. Benim tavsiyem budur yeni ameliyat olacak arkadaşlara. Ama tabi kimseyi etkilemek istemem tercih yinede sizin.

:1hug:

kıslarr ameliyat sonrası çok ilaç varmı...pahalımı bide ilaca ne kadar bütçe ayırmam gerekio...yardımcı olurmusunuzzz?sanırm ben 2 doktora karar verdim emre ilhan ve barış çakır ama onlarla ilgilii kötü bi tecrübe yaşıyan lütfen bana özelden msj atsın.çünkü işim gereğiyle çok araştıramıorum bu ikisiyel görüşüp olucam bu yüsden yardımlarınızı bekliorum

Çok doğru dedin canım benim aynen katılıyorum ve verdiğin örnekler çok doğru... Artık estetik amliyatların başarısı burnun ne kadar kalkık ve kğçğk olduğuyla değil anlaşılıp anlaşılmadı ile ölçülüyor... bir buruna baktığınızda estetik ama güzel bile diyorsanız o ameliyat başarısızdır... tabi bu benim fikrim...

Merhaba canım,
Ameliyat sonrası bir ağrı kesici, bir antibiyotik, okyanus suyu, burun içini nemli tutan bir merhem, morluk ve ödemi minimize eden bir krem veriliyor ve pahalı da değil... ayrıca ben ağrı kkesiciyi hiç içmedim çünkü hiç ağrım olmadı.... İlaçlar için 50-60tl yeter sen genede her ihtimale karşı bir 100tl ayır... morluk için olan kremi doktorun yazmazsa hatırlat olmazsa ben sana özelden yazarım ihtiyaç duyduğunda ismini....
Doktor olayına girince ben bu iki doktoruda ismen tanıyorum ve haklarında hep iyi şeyler okudum ama sen gene de oku formdaki yorumları...

Aynen katılıyorum esmeraldacım. Kesinlikle karışmamak gerekiyor. Çünkü anlaşılırsa bir büyüsü kalmaz bu defa moraliniz bozulur.
Ayrıca sevgili nickbulunamadı ilaçlara gelirsek tanponlar alınmadan bir antibiyotik ve ağrı kesici veriyor, tanponlar alındıktan sonrada bir krem ve sprey veriyor fiyatları gayet uygun. Ben SSK üzerinden aldım hatta.

Ebru fotoğraf yüklemeyecekmisin? Merak ettim)

Emre İlhan la Sahrayıcedid deki özel muaynesinde görüşebilirisin,ameliyatları normal standartlarda, ameliyatlarını tam teşekküllü hastanelerde yapıyor, çok pahalı değil korkma..kaydirigubbakcemile3,ilk görüşmeden para almıyor ama ameliyata kadar 3-4 kez görüşme yapıyor ve ameliyata karar verir ve 2.görüşmeye giersen muayene ücreti alıyor bu 4 görüşmeye karşılık bir kez...o da 100 150 lira falan bişiy tam hatırlamıyorum..ama insan gibi insandır..yan halden anlayan biirdir doktorcum...yakışıklım:kedi: , sen mutlaka git ve kafandaki bütün soru işaretlerine ecvap bulacaksın...

Bu arada beni resimlerime neden kimse bakmıyo yaa.....bir yorum yapın ...da bunca çektiklerime değdi mi anlayalım..hihoyyyt

slm kızlar bende çarşamba günü ameliyat oldum bir gece hastanede kaldım hiç ağrı ve morluk olmadı bende sadece hafif şişlik var bide sizde oldumu ya benim boğazım ağrıo CADIARZU

slm kızlar bende çarşamba günü ameliyat oldum bir gece hastanede kaldım hiç ağrı ve morluk olmadı bende sadece hafif şişlik var bide sizde oldumu ya benim boğazım ağrıo CADIARZU

canım çok normal ağırması ameliyatta ciğere bişey gönderiyolar solunum için o yapıyor.. geçer birkaçgüne kadar...ılık bişeyler iç.. ama içtiğin bitkiye dikkat et kan sulandırıcı etkisi olmayan bir bitki olsun...çok geçmiş olsun...

bende 06.06.2009 tarihinde oldum ameliyat.yaklaşık 1 saat 15 dk sürdü ameliyatım.hiç agrım olmadı.ilk gün biraz uyku problemim oldu.ilk gün morluk ve sislikte olmadı 2. gün gözlerimin üstü morarmaya ve sismeye basladı.3 gün sonra tamponlar alındı.topmon alırkende korkacak bişey yok agrımadı ama garip bi hisdi 1 dk bile sürmedi tamponu almak.bugün 6. günüm şişlerim azaldı cok az morluk kaldi.yarında alcı alınacak .korkmaya hiç gerek yok sadece ilk gün sıkıntılı geçti ondada uyuyamadıgım için yoksa agrım falan olmadı.burnumu cok merak ediyorumm...

iyi günler arkadaşlar bişi sormak istiorum dr ilkay hüthüt e ameliyat olan arkadaşım varmı lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi?

ya arkadaşlar bişey soracam aranızda alrjik vücudu olup ameliyat olan var mı?ben de yakın zamanda olacam daha doktorla görüşmedim ama birçok şeye ve biçok ilaca karşı alerjim var test yaptıracam ama testlerde bazen yanıltabiliyormuş.acaba lokal mi yapar doktor ?bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi korkuyorum testte bişey çıkmayıp ameliyatta ölen bile varmış alerjiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…