bu arada ufak tefek simetri sorunları olan arkadaşlar... Zamanla bunlarda azalıyot ama illaki ufak tefek bişeyler oluyor bunu önlemek sanırım imkansız... Allah yapısı eski burnumuzda bile incelendiğinde bi sürü bişey bulunabiliyor... o yüzden aynaya yarım metre uzaktan bakıp çok güzel oldu deyin ve gülümseyin... neticede eskisinden kötü olmaz hiçbirekilde... ilk günlerde böyle takıntılar oluyor ama geçiyor.. benim burnumda da yakından baktığımda bişeyler var ama umurumda bile değil... Allah beni sağ salim kurtardı ve bence eskisine göre hem işlevsel hem görsel olarak çok çok iyi ve doğal oldu, kimse ama kimse anlamıyor bile estetik olduğumu.. Gerisi de umurumda değil zaten)) hadiiii herkes gülümsesin kızlarr.... iyi bakan iyi görür
bunu unutmayın)) ay içime polyana girdi sanırım ))[/
Esmeraldaa burnun cok yakismis yüzüne güle güle kullan hihoyyyt
kızlar saolun valla :)) esmeraldaa'cım süper olmuş burnun valla maşallah! :) yaa benim kemik sorunu da yoktu, sadece kanatlardan yağ çekildi daralması için. şu an bi tuhaf geliyo bana! ameliyat öncesi fotolarımdan bi albüm yapayım bari :) bi bakın, sora da yeni halini koyarım pek bi değişim yok sanki ama sabır beklicez..
elifcım benim burnum ameliyattan önce dusuktu. benim yaptırma amacım o dusuklugun giderilmesiydi. burun ucum çok guzel kaldırılmış. dikiş atılan yer yani iki burun deliginin ortasındakı kıkırdak kısım asagıya dogru yani dusukmuş gibi duruyordu. doktoruma sordum oda burnumu o kısımdan açtıklarını dikişlerin old. ve bu yuzden şiştigini soyledi. şişlikler indikçe senin istediğin gibi olacak dedi. cnm doktoruna ne istediğini anlatırsan burnunu o şekilde yapmaya gayret ediyor. ben dusuk ıstemedim ama sen istiyorsan bunu açıkça belirt. benim doktorum okmeydanı memorıal hastanesi kbb. uzmanı doç. dr. burak erdamar. bilgi almak istersen 3146666 numaradan dahili 4215 tuşlarsan sana yardımcı olurlar.
kızlar saolun valla :)) esmeraldaa'cım süper olmuş burnun valla maşallah! :) yaa benim kemik sorunu da yoktu, sadece kanatlardan yağ çekildi daralması için. şu an bi tuhaf geliyo bana! ameliyat öncesi fotolarımdan bi albüm yapayım bari :) bi bakın, sora da yeni halini koyarım pek bi değişim yok sanki ama sabır beklicez..
Op.Dr.Emre İlhan ı öneririm ...bir görüş istersen...hiç memnuniyetsiz hastasıyla karşılaşmadım burada..alkisalkisalkis Barış beyin de hastaları memnunlar okuduğum kadarı ile...
bu arada ufak tefek simetri sorunları olan arkadaşlar... Zamanla bunlarda azalıyot ama illaki ufak tefek bişeyler oluyor bunu önlemek sanırım imkansız... Allah yapısı eski burnumuzda bile incelendiğinde bi sürü bişey bulunabiliyor... o yüzden aynaya yarım metre uzaktan bakıp çok güzel oldu deyin ve gülümseyin... neticede eskisinden kötü olmaz hiçbirekilde... ilk günlerde böyle takıntılar oluyor ama geçiyor.. benim burnumda da yakından baktığımda bişeyler var ama umurumda bile değil... Allah beni sağ salim kurtardı ve bence eskisine göre hem işlevsel hem görsel olarak çok çok iyi ve doğal oldu, kimse ama kimse anlamıyor bile estetik olduğumu.. Gerisi de umurumda değil zaten)) hadiiii herkes gülümsesin kızlarr.... iyi bakan iyi görür
bunu unutmayın)) ay içime polyana girdi sanırım ))[/
Esmeraldaa burnun cok yakismis yüzüne güle güle kullan hihoyyyt
Teşekkür ederim canım benim sevindim beğendiğine....:1hug:
Selam kızlar. Merak etmeyin şişliklerinizin hepsi inecek ve güzel birer burna sahip olacaksınız. Yalnız ben şuna katılmıyorum doktoru yönlendirmek. Mesela burnumun ucu kalkıp olsun vs.. gibi yönlendirmeler. Bu tarz yönlendirmeler yapmacık bir burun oluşturuyor. Mesela petek dinçoz ve funda arar. Bariz belli oluyor estetik yapıldığı. ayrıca hiçde hoş durmuyor. Mesela ben doktoruma hiç karışmadım. Çünkü şu var atıyorum burnunuz kemerliyse o kemer gittiğinde oluşan burun doğal oluyor. Benim estetik yaptırdığımı inanın kimse anlamadı :) İlk zamanlar kilo almışsın çok yakışmış dedi herkez. Benim tavsiyem budur yeni ameliyat olacak arkadaşlara. Ama tabi kimseyi etkilemek istemem tercih yinede sizin.
kıslarr ameliyat sonrası çok ilaç varmı...pahalımı bide ilaca ne kadar bütçe ayırmam gerekio...yardımcı olurmusunuzzz?sanırm ben 2 doktora karar verdim emre ilhan ve barış çakır ama onlarla ilgilii kötü bi tecrübe yaşıyan lütfen bana özelden msj atsın.çünkü işim gereğiyle çok araştıramıorum bu ikisiyel görüşüp olucam bu yüsden yardımlarınızı bekliorum
fulia cook cok normal, benm bir aya yaklasıyor sanki takma burun tasıyormusum gibi hissediyorum, yüzümde agırlık tasıyormusum gibi, ayrıca bu iste en önemli sey sabırmıs, artık kac ay sabrederiz bilemiyorum ama bir kac ay beklemek gerekiyor kesin bir sey demek icin
evett kbb ci olduu içinn onuda düşünüyorum aslında.aslında 2 şık vardı barış çakır ve emre ilhan. emre ilhan hangi hastanede nerde nasıl görüşebilirim kendisiyle bide ameliyatları çok pahalımıdır.umarım görüşmelerdende para almıodur.biliorum çok soru sordum ama o kdar çok soru işareti varki kafamda anlatamam...
slm kızlar bende çarşamba günü ameliyat oldum bir gece hastanede kaldım hiç ağrı ve morluk olmadı bende sadece hafif şişlik var bide sizde oldumu ya benim boğazım ağrıo CADIARZU
iyi günler arkadaşlar bişi sormak istiorum dr ilkay hüthüt e ameliyat olan arkadaşım varmı lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?