ya arkadaşlar bişey soracam aranızda alrjik vücudu olup ameliyat olan var mı?ben de yakın zamanda olacam daha doktorla görüşmedim ama birçok şeye ve biçok ilaca karşı alerjim var test yaptıracam ama testlerde bazen yanıltabiliyormuş.acaba lokal mi yapar doktor ?bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi korkuyorum testte bişey çıkmayıp ameliyatta ölen bile varmış alerjiden
Aynen katılıyorum esmeraldacım. Kesinlikle karışmamak gerekiyor. Çünkü anlaşılırsa bir büyüsü kalmaz bu defa moraliniz bozulur.
Ayrıca sevgili nickbulunamadı ilaçlara gelirsek tanponlar alınmadan bir antibiyotik ve ağrı kesici veriyor, tanponlar alındıktan sonrada bir krem ve sprey veriyor fiyatları gayet uygun. Ben SSK üzerinden aldım hatta.
Emre İlhan la Sahrayıcedid deki özel muaynesinde görüşebilirisin,ameliyatları normal standartlarda, ameliyatlarını tam teşekküllü hastanelerde yapıyor, çok pahalı değil korkma..kaydirigubbakcemile3,ilk görüşmeden para almıyor ama ameliyata kadar 3-4 kez görüşme yapıyor ve ameliyata karar verir ve 2.görüşmeye giersen muayene ücreti alıyor bu 4 görüşmeye karşılık bir kez...o da 100 150 lira falan bişiy tam hatırlamıyorum..ama insan gibi insandır..yan halden anlayan biirdir doktorcum...yakışıklım:kedi: , sen mutlaka git ve kafandaki bütün soru işaretlerine ecvap bulacaksın...
Bu arada beni resimlerime neden kimse bakmıyo yaa.....bir yorum yapın ...da bunca çektiklerime değdi mi anlayalım..hihoyyyt
eğer ilaçlar ssk tarafından karşılanıyorsa bu harika olur hatta benim şirketin yaptığı özel sağlık sigortamda var.ozaman ilaçları devletten alırım çünkü bu ameliyat için 1 ay izin kullanıcam o sürede maaş vermesler yüküm ağır olmasın istiyorum...herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim sanırım ben karar verdim barış çakır diyorum daha hiç görüşmedim kendisiyle bilmiorum neden ama en iyisi oymuş gibi gelio bugün mail attım umarım cevap verir...aslında emre ilhanda çok ii bi doktor sanırım onada olabilirdim ama anadolu yakası çok uzak bana yaşuan randevu alırsam nezaman olurum acaba.1 ayı bulurmu bilginiz varmı?
merhaba arkadaşlar.ben bişey sormak istiyorum.ameliyat olduktan sonra nekadar sürede burun yapısı temel olarak oturuyo?yani ödemler harici şekil olarak kendini nekadar sürede belli ediyo?ilk 2 haftadan sonra ciddi şekil değişiklikleri oluyor mu? mesela kalkıklığın azalması,kemerin tamamen düzleşmesi gibi??? ben ameliyat olalı 11 gün oldu ve sanki hergün değişiyo burnum.pimpiriklenmeye başladım tekrar ameliyat olmam gerekebilr diye :bbo:
merhaba arkadaşlar.ben bişey sormak istiyorum.ameliyat olduktan sonra nekadar sürede burun yapısı temel olarak oturuyo?yani ödemler harici şekil olarak kendini nekadar sürede belli ediyo?ilk 2 haftadan sonra ciddi şekil değişiklikleri oluyor mu? mesela kalkıklığın azalması,kemerin tamamen düzleşmesi gibi??? ben ameliyat olalı 11 gün oldu ve sanki hergün değişiyo burnum.pimpiriklenmeye başladım tekrar ameliyat olmam gerekebilr diye :bbo:
selam kızlar bişi sorcam salı günü burnumdaki dikişler alınacak.dikişler alınırken agrı oluyomu? korkuyorum agrır diye
çok az bişi acıyo cnm korkma.korkarsan gözünde büyür çok acıcak gibi gelir.zaten içindekiler alınmıcak sadece ucundakiler alıncak..
orontes hanqi doktor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?