Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence bu baya onemli birkonu, olacagin doktoruna, kendi doktoruna filan danis!
testleri uygulat oyle vakalarla karsilastilarmi ne yapildi ne yapilmasi gerekti filan ogren.
zaten bu bilgileri ameliyati yapacak olan doktorunda bilmesi cok onemli ona gore ameliyatini yapar zaten.

bence de en önemli konu bu sakın iyice emin olmadan ameliya olma... kendi doktoruna anlat ve bence kesinlikle anesteziyi verecek doktorla konuş o bu konuda daha yetkili.. ameliyat esnasında doktor sadece hastanın ameliyatını yapar geri kalan tüm hayati fonksiyonların kontrolü anestezi doktorundadır.. o nedenle senin konunda ameliyatı yapacak doktordan daha önemli anestezi doktoru.... aman canım aman haaaaaaa çok dikkat et....yasakkelime

eğer ilaçlar ssk tarafından karşılanıyorsa bu harika olur hatta benim şirketin yaptığı özel sağlık sigortamda var.ozaman ilaçları devletten alırım çünkü bu ameliyat için 1 ay izin kullanıcam o sürede maaş vermesler yüküm ağır olmasın istiyorum...herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim sanırım ben karar verdim barış çakır diyorum daha hiç görüşmedim kendisiyle bilmiorum neden ama en iyisi oymuş gibi gelio bugün mail attım umarım cevap verir...aslında emre ilhanda çok ii bi doktor sanırım onada olabilirdim ama anadolu yakası çok uzak bana ya şuan randevu alırsam nezaman olurum acaba.1 ayı bulurmu bilginiz varmı?

ilgin için teşekkür ederim aslında emre ilhanı çok düşündüm çok duydum şartlarıda çok iyimiş ama anadolu yakası bana çok uzak...keşke bu taraflarda olsaydı

Valla canım bu estetik doktorlarının randevu defterleri baya bir kalabalık oluyor :) İnşallah ameliyat tarihin en kısa zamana verilirde bir an önce olup kurtulursun. Şimdiden geçmiş olsun.

Sevgili seranades görüşmeler sürecinde neden para alıyorlar anlamadım. Benim doktorum ameliyat harici tek kuruş almadı.

merhaba arkadaşlar.ben bişey sormak istiyorum.ameliyat olduktan sonra nekadar sürede burun yapısı temel olarak oturuyo?yani ödemler harici şekil olarak kendini nekadar sürede belli ediyo?ilk 2 haftadan sonra ciddi şekil değişiklikleri oluyor mu? mesela kalkıklığın azalması,kemerin tamamen düzleşmesi gibi??? ben ameliyat olalı 11 gün oldu ve sanki hergün değişiyo burnum.pimpiriklenmeye başladım tekrar ameliyat olmam gerekebilr diye :bbo:

ben ameliyat olalı 2 ay oldu we hala şişliklerim war bilhassa sağ tarafımda ve burun ucumda bende senin gibi pinpirikli olmaya başladım canım ama en az şişlikler için 3 ay diyorlar.benim yan proflden burun ucum hala büyükmüş gibi geliyor daha inicekmi bilmiyorum ama ben daha küçük olmasını istiyorum sanırım çok kuruntu yapıyorum senağlama

öncelikle gecmiş olsun ve sakın fazla takma burnun günden güne değişcek ve burunun temel olarak oturması 6 ay ama her ay farklılıkları zaten göreceksin.esas burnun şekli 1 yılda oturuyo sadece sabır lazım dr bana 3 ay olunca kimse ameliyat olduğunu anlamaz demişti vede öyle olmuştu.burun kalkıklığı şişlikler indikce azalcak daha doğal bi görünüm oluyor.şimdi senin pimpiriklenmen cok normal bende aynen senin gibiydim acaba ne olcak burun böylemi kalcak yok şişlikler inecekmi diye diye 1 yıl oldu.ve cok memnunum dr zühtü demir e cok teşekkür ediyorum.ellerine sağlık vede mutluyumhihoyyyt

cevaplarınız için teşekkür ederim.sanırım sabırlı olmak gerekiyo gerçekten.ben de hergün değiştiğini hissediyorum burnumun.bakaım 3 aya ne çıkcak ortaya..

merhaba arkadaslar. nihayet cuma gunu bandajlarım çıkarıldı. burun derim çok tuhaf geliyor bana. çok sertleşmiş ve pul pul dokuluyor burnumda ve yuzumde sislikler var. burnum bana kocamanmış gibi geliyor. doktorum burnumun tam şeklinin bır yılda belli olacagını soyledi. arkadaslar derinizin duzelmesi için burnunuzun uzerine krem surdunuzmu.

özlem76 ben hem burnumu yüz temizleyicimle yıkıyorum hem de kremliyorum, bazen kremlemiyorum da ama kremleyebilirsin bana doktorum krem sürebilirsin demiştii

Görüşmelerden ücret alınması ilginç!:)Hem de ameliyata karar veriyorsun...Valla,ameliyata karar veren bir hastadan görüşme ücreti alınması da muhakkak ticari kurnazlık...

Doktorum kafana bir soru takılırsa yine gel,görüşelim dedi.Hatta ben yok artık,mümkünse ameliyata kadar görüşmeyelim diye latife ettim:)

Ne koparsak fayda diyen doktorlarımızdan anlaşılan.Yalnız profesyonel bir doktor ameliyata karar veren bir hastadan ekstra bir ücret almaz yahu.:SLütfen profesyonelliği alınan gereksiz ücretlerle karıştıran hastalardan olmayalım.Bu yanılgı maalesef bizlerde mevcut.Sağlıklı günler diliyorum arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…