Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun.hergün bi kere evde bile olsan güneş kremini sür.bide nemlendirici kullan ben kullanmıştım. sağlıkla kal

kızlar benim doktorum ücret almadı görüşmeden zaten birkez görüştüm ve kararımı verdim çevre hastanesi dr sinan şakrak çok memnunum..

ameliyattan sonra saçları dökülen var mıydı arkadaşlar ya bu ne kadar sürücek böyle :a015:

benımde sacım kasım kırpıgım baya dokuldu sımdı ıyı sayılır gene dokuluyor ama eskısı gıbı degıl ne kadar surede duzelır bılmıyorum....... ama ılk ay cok dokuldu benımm resmen kas kalmadı bende:))))laelaelaelaelae

canım dogru bır karar vermısın eger dogal ıstıyosan barıs beye gıt dok dogal yapıyor hatta benımkınıde fazla dogal yapmıs:))))) gercı daha sıs benım yenı oldugum ıcın umarım hersey ıstedıgın gıbı olur bu arada barıs bey acayıp yogun bu ay sonuna kadar zaten yok kendısı tatılde....randevu alman 3 hafta yada 1 ayı buluyor ne kadar erken arasan o kadar ıyı....

dahlia85 benm de kas ve kirpiklerim cok döküldü ve hala dökülüyor, hatta ben cok korktum kirpiksiz kalcam diyee, zaten öyle cok kirpigim de yokk neyse normal anlayacagın korkma, bu arada alcın cıktı mı nasıl burnun?

alçım çıktı bugün canım şiş baya gözlerim bi anlamsız bakıyo ama şekli güzel:) barış bey saydı 6 sn garipsedim alıştım sonra:)

şeklini begenmene cok sevindim canım, insallah zamanla daha cok seversin :) bende merak ettim dogrusu seklini

selam arkadaşlar benim ameliyatımın 6. günü burumdaki tampon yarın alınacak ama çok korkuyorum. Acaba çok acıyormu. burun deliklerimin ucundan borular gözüküyo acaba bunarmı silikon tampon dedikleri. Etrafı sargı bezi gibi şeyler var. suratımdaki şişlikler gitti ama göz altı morluklar hala var.Şimdi içi kuruduğu için acaba çıkarken canım çokmu yanacak. of ya buda bitsede rahatlasam.

arkadaşlar slm.lar öncelikle. ya ben çok yeni burun ameliyatı oldum 6.06.2009 yani bugün itibari ile 10 gün oluyo ameliyat olalı ameliyatım gayet iyi geçti ameliyat sonrası ağrım hiç olmadı ama yüzüm çok şişti neyseki 3 günden sonra hızla indi.3. gün tamponlarım alındı bi hafta sonrada alçım alındı.Alçım açılınca burnumu ilk gördüğümde hiç beğenmedim kocaman şiş bi burun ve yüzüm çok tuhaf geldi ki hala yüzüm bana çok tuhaf geliyoo.Birde doktorum hergün sabah ve akşam olmak üzere burnuma masaj yapmam gerektiğini söyledi ve masajı gösterdi masajı burun kemiklerime uyguluyorum.bunu her doktor yaptırıyormu merak ediyorum. masajın yararları nelerdir.ve burnum ne zaman normale döner ve yüzüme yakışır.cevaplarınızı bekliyorum

aysnykd bana doktorum masaj vermedi, her burna verilmiyor sanırım bana senin burnuna gerek yok dedi
ayrıca benm de bir ay oldu ama hala sis burnum ve yüzüm, daha zamana ihtiyacın var ben hala garipsiyorum

çok teşekkür ederim ebrucum yanıtın için içimi rahatlattın.Gerçi bende sürekli netten araştırıyorum ameliyat olanların yorumlarını okuyorum herkes aynı şeyi söylüyoo yani 6. aydan sonra burnun oturduğunu ama yinede insanoğluyuz işte biraz sabırsızız.genel olarak burnumu beğendim istediğim gibi olmuş inş zamanla yüzümlede uyumlu oluri

canım doktor bana da masaj verdi sanırım ödem oluşmasını filan engelliyor. forumda ihmal etmemek lazım diye okumuştum. ben gece yatmadan yapıyorum, ama ne kadar yapacağımı sormayı unuttum sen kaç dk yapıyorsun?

doktor bana sabah akşam önerdi masajı süre olarakta en az yarım saat dedi.ve bu masajı 3 ay boyunca yapmalıymışım.masaj yaparken biraz canım yanıyo ama artık dayanıcam.

kızlar bugün dikişerim de alındı üstündeki bantıda aldılar ama ben pek begenmedim burnumu.kavisli olsun istiodum ama düz bi görüntüsü var moralim cok bozuk:çok üzgünüm:

evet o boru gibi burun ucunda gördüğün şey silikon tampon..merak etme pek acı yok cıkarılırken bende kuruduğu için cok zor cıkar sanıyodum ama bi saniyede cıktı hafif bi sıcaklık hissi hissetmiştm okadar.

kızlar bugün dikişerim de alındı üstündeki bantıda aldılar ama ben pek begenmedim burnumu.kavisli olsun istiodum ama düz bi görüntüsü var moralim cok bozuk:çok üzgünüm:

canım moralini bozma şişlikler yüzünden kavisi anlaşılmaz şimdi. benim de alçılar yeni çıktı. biraz sabretmemiz lazım moralini bozma :1hug:

sebnem acik teknikle olduysan eger, disindaki kesik izi ne durumda? cok goze batarbi iz mi yoksa belli degil bi cizikmi?
ben cogu kiside kalin bir iz gordum hep de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…