merhaba arkadaslar. nihayet cuma gunu bandajlarım çıkarıldı. burun derim çok tuhaf geliyor bana. çok sertleşmiş ve pul pul dokuluyor burnumda ve yuzumde sislikler var. burnum bana kocamanmış gibi geliyor. doktorum burnumun tam şeklinin bır yılda belli olacagını soyledi. arkadaslar derinizin duzelmesi için burnunuzun uzerine krem surdunuzmu.
ameliyattan sonra saçları dökülen var mıydı arkadaşlar ya bu ne kadar sürücek böyle :a015:
eğer ilaçlar ssk tarafından karşılanıyorsa bu harika olur hatta benim şirketin yaptığı özel sağlık sigortamda var.ozaman ilaçları devletten alırım çünkü bu ameliyat için 1 ay izin kullanıcam o sürede maaş vermesler yüküm ağır olmasın istiyorum...herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim sanırım ben karar verdim barış çakır diyorum daha hiç görüşmedim kendisiyle bilmiorum neden ama en iyisi oymuş gibi gelio bugün mail attım umarım cevap verir...aslında emre ilhanda çok ii bi doktor sanırım onada olabilirdim ama anadolu yakası çok uzak bana yaşuan randevu alırsam nezaman olurum acaba.1 ayı bulurmu bilginiz varmı?
.Birde doktorum hergün sabah ve akşam olmak üzere burnuma masaj yapmam gerektiğini söyledi ve masajı gösterdi masajı burun kemiklerime uyguluyorum.bunu her doktor yaptırıyormu merak ediyorum. masajın yararları nelerdir.ve burnum ne zaman normale döner ve yüzüme yakışır.cevaplarınızı bekliyorum
selam arkadaşlar benim ameliyatımın 6. günü burumdaki tampon yarın alınacak ama çok korkuyorum. Acaba çok acıyormu. burun deliklerimin ucundan borular gözüküyo acaba bunarmı silikon tampon dedikleri. Etrafı sargı bezi gibi şeyler var. suratımdaki şişlikler gitti ama göz altı morluklar hala var.Şimdi içi kuruduğu için acaba çıkarken canım çokmu yanacak. of ya buda bitsede rahatlasam.
kızlar bugün dikişerim de alındı üstündeki bantıda aldılar ama ben pek begenmedim burnumu.kavisli olsun istiodum ama düz bi görüntüsü var moralim cok bozuk:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?