kuşum benim bu konuda hiçbir orunum yok müdürümle konuştum 16 gün izin verecek bana:teytey:
leylazaim barış çakırın muayenesi ücretli mi ücretsiz mi?
leyla merhaba,
sen barış çakır a mı ameliyat olmayı düşünüyorsun. kısmetse ne zaman olmak isiyorsun.
benimde aklımdaki isim barış çakır da o yüzden sordum. kendisiyle mailleşiyorum ama muayene için gitmedim henüz. bu aralar naci çelik aklıma takılmaya başladı. 22 mart için randevu aldım. görüşmeye gidicem. sonra da barış beyle görüşmek istiyorum.
ya benim sisliklerim inmedi aksine daha da sisti sanırım. ameliyat olalı da 3 hafta oldu. hos doktor demişti zamanla inecek ilk basta cok kaba gozukur demisti. ama bunalttı beni ya da ben de takıntı oldu. ama sanki cok cirkin gozukuyorburnum fazlasıyla sis hala... en yakın zamanda foto koyacagım ama sonucun olusmasını bekliyorum... yani doktorun dedigi gibi kibarlastıgı halini...
merhaba arkadaşlar.bende 6sında ameliyat oldum.bugün 3.günüm.tamponlar hala duruyor.salı günü alıcaz dedi doktor.ilk gün hiç şiş değildim morluk yoktu.eve geldim şişmeye ve morarmaya başladım.hala çok şiş ve morum.alçılı burnum olması gağmen yakınların güzel olmuş diyor.bende açıkçası beğendim şiş de olsa iyi olacağına inanıyorum.eğrilik vardı nefes problemim vardı.tabponlar olduğu halde şimdi azda olsa nefes alabiliyorum.
ama gerçekten şu zamanlar zor geçiyor.
yemek yiyemiyorum.bol bol portakal suyu içiyorum.çorba içiyorum.şiş olduğum için ağzımı pek açamıyorum.birde cildim çok hassastı.
ameliyat 4 saat sürdü.ama korkulacak bişey yok.hiç ağrınız olmuyor.ben ağrı kesici hiç kullanmadım.
tek zorluğu gözlerinizin ve yüzünüzün şiş olması ve doya doya yemek yiyememeniz.
ama yine de mutluyum kilo vermişim
olaya ne kadar pozitif bakarsanız o derece sonuçlar iyi olacağına inanıyorum ben.hiç moralimi bozmadım.uyuyamıyorum pek.ama evde keyif yapıyorum.
süreç zor ama eziyetsiz ve azda olsa keyifli geçirmek sizin elinizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?