Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kuşum benim bu konuda hiçbir orunum yok müdürümle konuştum 16 gün izin verecek bana:teytey:

leyla merhaba,
sen barış çakır a mı ameliyat olmayı düşünüyorsun. kısmetse ne zaman olmak isiyorsun.
benimde aklımdaki isim barış çakır da o yüzden sordum. kendisiyle mailleşiyorum ama muayene için gitmedim henüz. bu aralar naci çelik aklıma takılmaya başladı. 22 mart için randevu aldım. görüşmeye gidicem. sonra da barış beyle görüşmek istiyorum.

ahsenyaren mrb,
evet ben barış çakıra olcağım ama ben kasım gibi düşünüyorum yazın zorlanmamak için arkadaşlar bu aralarda yaptırmamı önermediler bu yüzden kasımda yaptıracağım.
barış çakır genç olmasına rağmen çok başarılı bir doktor sitesine dolaş sende anlayacaksın bunu hayran kaldım kim onun gibi olmak istemezki ayrıca çokta ünlü bir cerrahtır televizyonlara bile çıkmış kendisi

selaaam kızlaaar!! yazdıklarınızın hepsini okuyorummm :):) yardımcı olduğunuzi içn teşekkürler!! leylazaimm bende Barış ÇAkırdan randevu aldım nisanda ameliyat olmayı düşünüorum!! amaa şu aralar emre ilhan da aklıma yatmaya başladıı napıcam bilmiorum bu arada bende BArış ÇAkır'la mailleşiyorum ama geç cvp verio çnkü çok yoğuun biraz bekleyin maillerinize cvp verir:):) bnmkine 1 hafta sonra vermişti cvp:):)

merhabalar,bende barış çakıra burun ameliyatı olmak istiyorum.kendisine mail atıp resimler istemiştim.gönderdi..resimler gayet güzeldi.ama yinede karar vermek çok zor.daha önce kendisine ameliyat olmuş,sonuçlarla ilgili bilgi verecek mümkünse resim yollayabilecek arkadaşlar yardımcı olabilirlerse karar vermek çok daha kolay olur.......

Slm Sinem Bana Baris çakirin O Resimlerini Gönderirmisin Mail Aticam Sana Ama özeline Giremedim....

benimde ameliyat olmam lazım aslında.. burnumda kemik var karga burunlu duruyorum :) çok kötü hissettiriyo kendimi..Ama korkuyorum ameliyat olmaya

canım hiç korkma ben de aynı senn gibiydim şimdi bi şeyim yok ve muynumda cok güzel oldu:)

gulayse 34 duy sesimi noluuuurrrrrrrr nasıl oldu burnun çevap yaz lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnn?_

merhaba arkadaşlar.bende 6sında ameliyat oldum.bugün 3.günüm.tamponlar hala duruyor.salı günü alıcaz dedi doktor.ilk gün hiç şiş değildim morluk yoktu.eve geldim şişmeye ve morarmaya başladım.hala çok şiş ve morum.alçılı burnum olması gağmen yakınların güzel olmuş diyor.bende açıkçası beğendim şiş de olsa iyi olacağına inanıyorum.eğrilik vardı nefes problemim vardı.tabponlar olduğu halde şimdi azda olsa nefes alabiliyorum.
ama gerçekten şu zamanlar zor geçiyor.
yemek yiyemiyorum.bol bol portakal suyu içiyorum.çorba içiyorum.şiş olduğum için ağzımı pek açamıyorum.birde cildim çok hassastı.
ameliyat 4 saat sürdü.ama korkulacak bişey yok.hiç ağrınız olmuyor.ben ağrı kesici hiç kullanmadım.
tek zorluğu gözlerinizin ve yüzünüzün şiş olması ve doya doya yemek yiyememeniz.
ama yine de mutluyum kilo vermişim
olaya ne kadar pozitif bakarsanız o derece sonuçlar iyi olacağına inanıyorum ben.hiç moralimi bozmadım.uyuyamıyorum pek.ama evde keyif yapıyorum.
süreç zor ama eziyetsiz ve azda olsa keyifli geçirmek sizin elinizde:)

a bide bi hattırlatma yapayım.sakın benim gibi yapmayın.şimdiden diyim
ameliyat öncesi aç olacaksınız ve ister istemez tansiyonunuz düşecek.sakın tek başınıza olmayın wc ye bile biriyle gidin :)
ben tek gittim üzerimi giyinmek için tansiyonum düştü bayıldım.başımı küvete vurdum ve alnımda şuan 5 dikiş var.
aman dikkat edin.hiç yalnız dolaşmayın.

mrb,çooook geçmiş olsun.ben de aynı problemden nisanın 8 inde olucam pozitif olman çok güzel ama ben olamıyorum çok korkuyorum.yüzün çok mu şişti? bir de tamponların delikli miydi? benim de biarkadaşım istanbulda oldu.tamponları delikli olduğu için amelitattan hemen sonra rahat nefes almış sevgiler...

teşekkür ederim blackrose82
evet delikli ama yinede tıkanıyor.damla damlatmama rağmen tıkanıyor.ama sonuçta 3-5 gün diyorum.
korkulacak bişey yok hiç bişey hissetmiyorsun.en son hatırladığım ''benim birazcık başım dönüyor ''dedim.
sonra bi baktım yatağımdayım.annem başımda buz koyuyor :)
eve gelince daha rahat ettim.
hiç korkulacak bir yanı yok.ama 3-5 gün biraz sıkıntılı o kadar.

Merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce burun ameliyatı oldum. Reha Yavuzer yaptı ameliyatımı. 3-4 saat sonra evime gittim. Morluk çok az oldu, gözlerimde ve burnumdada şişlikler oldu. bugün 3. gün morluk yok, gözümde şişlik yok, sadece burnumda şişlik kaldı. doktor arayan varsa tavsiye ediyorum Reha Beyi, hastanede çalışanlarda çok sevecen ve ilgili.

canım ben doç.dr.ibrahim ercan a oldum
beğendim beğenmedim demicem .ama sağlam bir burun yapıcaz dedi bana :)
şimdilik şeklini tam bilmiyorum alçılıyım :)

mermaid sen açık mı oldu kapalımı?
bende nefes alamama eğrilik sorunu falanda vardı.kemiğe müdahale olduğu ve genel anestezi olduğu için beni 1 gece yatırdılar

ikinizde geçmiş çok geçmiş olsunn!!!! ben barış çakır düşünüorum ama kimse yok mu barış çakıra yaptıran bildiğiniz falan emre ilhan ve barış çakır arasında kaldım been!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…