evet o boru gibi burun ucunda gördüğün şey silikon tampon..merak etme pek acı yok cıkarılırken bende kuruduğu için cok zor cıkar sanıyodum ama bi saniyede cıktı hafif bi sıcaklık hissi hissetmiştm okadar.
evet o boru gibi burun ucunda gördüğün şey silikon tampon..merak etme pek acı yok cıkarılırken bende kuruduğu için cok zor cıkar sanıyodum ama bi saniyede cıktı hafif bi sıcaklık hissi hissetmiştm okadar.
sebnem acik teknikle olduysan eger, disindaki kesik izi ne durumda? cok goze batarbi iz mi yoksa belli degil bi cizikmi?
ben cogu kiside kalin bir iz gordum hep de
canım nie üzülüosun ki tatlım yaa kavisli bir burun hiçbir zaman düz burun kadar doğal duramaz ( tabiki doğal olsun istiyorsan ) ki şu an çok şiştir şekli hakkında yorum yapıp üzme kendini bence..opuyorumnanaktan
kızlar bişy sorabilirmiyim şimdi biz şişlikler geçsin we burun son şeklini alsın die bekliyoruz ya peki şişlikler geçince we son şeklini alınca beyenilmeyen bişy olsa oldu ya olurmu olur yani istediğimiz gibi olmadı bundan dr mu sorumlu oluyor sanırım anlatabilmişimdir
beğenmediğin ne olabilir ki :) ancak yamuk yumuk bişey yapar ozaman sorumlu olur sanırım.. o da biras küçük ihtimal
ameliyat olan arkadaşlar 2.ay daki burun şekli ile 3.aydaki arasında şekil yönöünden gözle görülür bir fark oluyormu benim 2 ay oldu ne kadar oturmuştur diye merak ediyorumda
canım aynen ya benimde 2 ay oldu we ucundan şikayetçiyim biras yani çok deil ama biras tombulmuş gibi geliyor gerçi enson burun ucu iner diyolar ama işte yinede merak ediyorrum sizin gibi:a015:bende bunu merak ediyorum bnmde bugun tam 2 ay oldu:kedi: ucu falan hala sert ve ucunda şişlik hissediyorum ellediğimde,şeklini begeniyorum ama ucu azcık daha toplugu gitse tam olucakzemuszemus
benimde hala çok şişliklerim var sağ taraf sola göre biraz daha şiş bana doktorum masaj vermedi benim burun biraz kavisli yapıldı burnumu çok sevmeye başladım gün geçtikçe :)
Kavissiz burunda çok güzel bence sebnemcim hiç takma kafanı zamanla burnun oturdukça çok beğeneceksin emin ol
Sevgili seranades görüşmeler sürecinde neden para alıyorlar anlamadım. Benim doktorum ameliyat harici tek kuruş almadı.
kıslar bısey soracm benım 2 ay olcak burnumun bır kanadının kavısı cok belırgın dıgerının degıl acaba sısten dolayımı ole bır durumla karsılasan varmı bıde benım gozumde morlugun lekesı ole kaldı nasıl geccek bu ya offff napsam acaba((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?