Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

SAOL CANIM YANITIN İİÇİN DEDİĞİN GİBİ KORKULACAK BİŞİ DEĞİLMİŞ :sm_cool:

canım nie üzülüosun ki tatlım yaa kavisli bir burun hiçbir zaman düz burun kadar doğal duramaz ( tabiki doğal olsun istiyorsan ) ki şu an çok şiştir şekli hakkında yorum yapıp üzme kendini bence..opuyorumnanaktan

umarım şişler gecince hosuma gider.cok kötü deil ama istediğim gibide deil

benimde hala çok şişliklerim var sağ taraf sola göre biraz daha şiş bana doktorum masaj vermedi benim burun biraz kavisli yapıldı burnumu çok sevmeye başladım gün geçtikçe :)

Kavissiz burunda çok güzel bence sebnemcim hiç takma kafanı zamanla burnun oturdukça çok beğeneceksin emin ol

kızlar bişy sorabilirmiyim şimdi biz şişlikler geçsin we burun son şeklini alsın die bekliyoruz ya peki şişlikler geçince we son şeklini alınca beyenilmeyen bişy olsa oldu ya olurmu olur yani istediğimiz gibi olmadı bundan dr mu sorumlu oluyor sanırım anlatabilmişimdir

beğenmediğin ne olabilir ki :) ancak yamuk yumuk bişey yapar ozaman sorumlu olur sanırım.. o da biras küçük ihtimal

doktor sırf seklini begenmedin diye sorumlu olmazz, eger ameliyatta bir hata yaptıysa ya da iste cökme düsme gibi bir problem olursa sorumlu olur, ama yok sen kavisini az yaptın cok yaptın gibi durumlardan dolayı doktor sorumlu olmaz

ameliyat olan arkadaşlar 2.ay daki burun şekli ile 3.aydaki arasında şekil yönöünden gözle görülür bir fark oluyormu benim 2 ay oldu ne kadar oturmuştur diye merak ediyorumda

ameliyat olan arkadaşlar 2.ay daki burun şekli ile 3.aydaki arasında şekil yönöünden gözle görülür bir fark oluyormu benim 2 ay oldu ne kadar oturmuştur diye merak ediyorumda

bende bunu merak ediyorum bnmde bugun tam 2 ay oldu:kedi: ucu falan hala sert ve ucunda şişlik hissediyorum ellediğimde,şeklini begeniyorum ama ucu azcık daha toplugu gitse tam olucakzemuszemus

bende bunu merak ediyorum bnmde bugun tam 2 ay oldu:kedi: ucu falan hala sert ve ucunda şişlik hissediyorum ellediğimde,şeklini begeniyorum ama ucu azcık daha toplugu gitse tam olucakzemuszemus
canım aynen ya benimde 2 ay oldu we ucundan şikayetçiyim biras yani çok deil ama biras tombulmuş gibi geliyor gerçi enson burun ucu iner diyolar ama işte yinede merak ediyorrum sizin gibi:a015:

umarım canım yaa 2 gündür agliyorum gercekten moralimi cok bozuyo bu durum sol tarafın uc tarafındada kıkırdak vardı onuda almamis sanki belli oluyo inşallah düzelir

Sevgili seranades görüşmeler sürecinde neden para alıyorlar anlamadım. Benim doktorum ameliyat harici tek kuruş almadı.

Emre Bey KBB ci ve ameliyat öncesi en az 3 saat kadar sürüyor görüşmeleri 3 kez falan gidiyorsun , çok ilgili ve hastası için her zaman mükemmeli isteyen birisi..benim ameliyatım neredeyse 2 yıl olcak..resimlerim de profilimde var...sadece ameliyat hakkında bilgi almaya geldinse para almıyor,yani muayene yoksa para almıyor..danışmanlık için...ama ameliyat için muayene ve foto çalışması yaptığı seansta 1 mueyene ücreti alıyor,sonuçta üç dört görüşeme ve tüm muayene ve foto çalışması için aslında sembolik bir ücret alıyor.....adam doktor sonuçta mesleği bu bundan para kazanıyor...sana ameliyat öncesi 3 sat minimum ve sabırla ayırıyor..muayenehanesine gidiyorsun ben seve seve verdim ...

Bu arada ameliyat sonrasında yaklaşık 2 yıldır bir kuruş bile vermedim ilk ay 5 kez 6 ayda ayda bir kontrole gittim,sonra 2 ayda bir gittim en az 20 kere gittim ki grip vs..gibi başka sebeplerle muayene ve reçete olayı olmasında rağmen ....bu da ilgililere..duyrulur..

merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olmuş tüm arkadaşalara geçmiş olsun diliyorum.umarım herkes halinden çok mutludur.ben de ayın 2 sinde ameliyat oldum.ben şuana kadar son derece memnunum ameliyatımdan,allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.ben birşeyler söylemek istiyorum.bu sayfada varmı hatırlamıyorum bazı arkadaşlarımız doktor seçimiyle iligi olarak şöyle bilgiler veriyorlar bizden sonrakiler için.'o doktor çoçk yapay burunlar yapıyor,o doktor tampon kullanıyor vs..' arkadaşlar bunlar kişiye göre değişen şeyler.ben de bana sorana doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum,çünkü mutluyum ve başkaları da mutlu olsun.senelerdir bir hayal kuruyoruz,sonra mutsuz olmayalım daha mutlu olcağımız yere.ama başka doktorlarla görüş öyle kendin kararını ver diyorum.çevremzi yanlış bilgilendirmeyelim.iyi bir doktor hastası nasıl istiyorsa öyle bir burun yapabilendir.tabii çok farklı şeyler istemediği sürece..benim doktorum mesela oyukluğu kalkıklığı konusunda benim fikrimi dinledi,benim isteğim doğrultusunda yaptı.hatta bundan daha oyuk yaparsam anlaşılır diye beni uyardı.başka muayene olduğu bir doktor mesela bi ark.ımı doğal istiyo diye fazla değiştirmeden ameliyat etti ama bana güzel istiyorum diye küçücük birşey çizmişti.ikisi çoooook farklıydı.yani bu hasta ile doktor arasındaki bir iletişimdir ve buna göre bir doktora puan vermek sadece doktoru karalamak olur.ayrıca bir burnun ameliyat olduğunun belli olması demek burnun çok kalkık çok düzgün olması gibi kriterlerle değil başk akriterlerle ölçülür.üst kısmıyla uç kısmının birbirinden bağımsız durması,deliklerinin birbirinden farklı olması gibi hatalı yapılmış olmasıyla ölçülür.aksi takdirde çok muntazam olan,çok kalkık,çok oyuk olan doğal burnlar da vardır türklerde biliyosunuzki.lütfen dikkatli olun.tampon konusu da aynen böyle hastaya göre değişen bir durumdur.eğer doktor septumunuzda bir düzeltme yaptıysa tampona ihtiyaç duyablir.benim etim de alındı,septumum da düzeltildi ve 3 gün koca tamponlar bu yüzden burnumdaydı.ama doktoruma ameliyat olan başka hastaalrda yoktu onlar.amacımız yardımsa biraz daha dikkatli olalım derim ben.herkese kolay gelsin... a.s.

Son düzenleme:
kıslar bısey soracm benım 2 ay olcak burnumun bır kanadının kavısı cok belırgın dıgerının degıl acaba sısten dolayımı ole bır durumla karsılasan varmı bıde benım gozumde morlugun lekesı ole kaldı nasıl geccek bu ya offff napsam acaba((((

kacakgirll benm de bir ayı gecti ama göz altlarım hala sarıı (( bende aynı dertten müzdaribim yaa, biri gecer desin noolur

güneşe çıktın mı acaba morlukların varken?benm de normalden fazla morluğum vardı,bugün tamamen geçti sanırım.18.günümdü.ama doktorum sürekli sakın güneşe çıkma diyordu.ozaman kalıcı oluyormuş,lekeye dönüşüyormuş.umarım çıkmamışsındır.kavis farkı da şişlikten olabilir.öyle şeyler olabiliyor okuduğum kadarıyla.kişiye göre çooook değişken bi süreç bu cnm moralini bozma
a.s.

bi de hala buz koymayı deneyin kızlar bence faydası olur ve mutlaka güneş koruması kullanın.ben avene in 50 faktör korumasını kullandım dışarı çıkarken sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…