ebrucum benım sararma 45 sonra gectı yanı normal merak etme gecer gunese ole uzun sure cıkmadım ama tabı arada balkona cıkıyordum acaba ozaman gunes etkıledımı ne leke gıbı kaldı ole napcan ben yahu buz ıyı gelıyor ozellıkle benım sarı ıken hep buz yaptım gectı ama morluk lekesı var ole kahverengı gıbı ıns gecer
arkadaşlar merhaba benim burun ameliyatımın 11. günü. burnumun ucundaki dikişler çıkmaya başladı.acaba bunların düşmesi ne kadar zaman alıyor. bide doktor ozon yağı verdi burun içi temizliği için ve dikişler için. kullanan var mı.......?
kacakgirl'cüm benm de 40 gün oldu neredeyse, hani sarılık var da hafif kahverengilik de var gibii, sen yine günese cıkmamıssın ben cok cıktım dısarılara fln, günes kremi de sürmedim , hep sapkalıydım ama etkiliyor tabii, korkmaya basladım yaff insallah kalıcı bisi diildirr
ebrucum ole bende cok cıktım ozellılle sabahları benımde sarılık vardı sonra o gectı kahverengı ole kaldı ıns gecer ya umarım kalıcı bısey degıldı goz kapaklarımdada var ama onlar benı rahatsız ermıyor surme cekmıs gıbı:))) ama goz altımdakı benı rahatsız edıyorr bakalım ben bır care ılllakı bulucam ozaman kadar senınde gecmese sanada solerım bıde sen devamlı buz sur gozuneıyı gelıcek:))
buz mu süreyim? ben ikinci günden sonra buz koymayı bırakmıstım simdi üstünden bir ay gecti yaa, keske zamanında daha cok koysaymısım o zamaann
bu arada umarım seninki de gecer yaa, insan yüzü toparlanmayınca burnunu da begenemiyorr, cünkü yüze bütün halinde bakıyoruz sonuctaa
ve burnun ne kadar degismisss:| eski haliyle simdiki,
bayaaadegismis ama,
birdeyavas yavas sisliklerin indigini fark ediosun resimleri sirayla gorduumuz icin. git gide guzellesiyor :)
evet eski haline oranla baya degisti cnm ama iste insan olmusken en iyisi olsun istiyor sonucta, o nedenle ben simdilik pek begenemedim bilemiyorum belki de psikolojiktir, tedavi mi olsam napsamm
yok canim, gayet dogal bir duygu bu! inan bana herkeste olan bisey, ya bole olsaydii ya soyle cok diyen vrdir hatta bikac kere ameliyat olduktan sonra bile bunu dusunen.
cunku insan hep herseyin daha fazlasini ister, bu insanin dogasinda var :)
ama seninki gecme asamasinda, yani daha degiscek.. benimseyeceksin daha fazla.. ozaman sorun kalmaz giubime gelior.
ebrucum bende senın gıbıyım acaba bole olsa daahamı ıyı yoksa solemı olsaydı dıe ama onemlı olan eskısınden ıyı olması ve senın burnun cok degısmıs yuz ıfadende degısmıtır mesala benım kımse anlamıyor sıs oldugu halde ben bıle dıyorum acaba dahamı kalkık kısa yapsaydım))) benım resımlerde gormusndur benımde cok sıs ve kavıs tam bellı degıl
kacakgirl canım bence senin burnun cook güzel, kalkıklıgı kavisi fln ben cok begendim yüzüne de cok güzel olmus, benmki cok daha kavissiz sanki ya da artık komsunun tavugu komsuya kaz geliyor bilemiyorum kendimde olunca begenmiyorum belki de ama ne bileyim yaa üff ben anlamadım bu isi
sana ole gelıyor mesala ben bıle bazen begenmıyorum ama bır baskasınınkını daha cok hosuma gıdıyor bıraz bekle daha cok degıscek burnun benımde ole umarım ıkımızınde cok guzel olurr ve bu morluklardanda kurtuluruz
umarım kacakgirl'cüm umarım ikimiz de zamanla cok begeniriz ve sorunumuzdan kurtuluruzz, morluklar düzellse belki daha cok begenecegiz cünkü insan yüzüne bütün halinde bakıyor, yanılıyor muyum?
evt oyle bır butun olarak bakıyorumda ben sadece burnuma bakmıyorum benım cıldım zaten sorunluydu sımdı daha sorunlu oldu bır cıldım duzelse sısler ınse belkı daha cok begenırım yada begenmem ama genel olarak ıyı benım cunku estetık oldugu bellı hıc degıl bazen gozume guzel gelıyor bazen buyuk bakalım artık zaman nasıl yapcak burnumuzu
insallah zaman güzel yapar burnumuzu, benmkini de anlamıyorlar aslında o kadar kücüldü burnum insanlar direk burun olarak bakmıyor demek ki cok yakından tanımayanlar anlamadılar, kuzenim bile 15 dk sonra farketti degisikligin burnumdan kaynaklandıgını, ilk basta saclarımı boyattım zannetti