ben de fotoğraf koydum kızlar dayanamadım.yorumlarınızı bekliyorum :kedi:
kızz senin burnun cook güzel olmus ne yorumu bekliyorsun dahaa :lepi:
ben de fotoğraf koydum kızlar dayanamadım.yorumlarınızı bekliyorum :kedi:
ebru_ebru cnm resimlerini gördum. burnun çok hoş olmuş. şu an senin yuzunde şiş oldugu için burnun sana kuçuk geliyor. şişlerin inice yuzunle çok orantılı bir burnun olacagına inanıyorum. yalnız sana birsey sormak istıyorum. iki burun deliğinin ortasındaki kıkırdak kısım benimde seninki gibi düşük duruyor. doktorum en son burun ucumla duşuk olan kıkırdak yerimin duzelecegini ve o kısmın şişler inince yukarıya dogru çekilecegini ama en az 6 ay ile 1 yıl arası sabretmem gerektıgını soyledi. sen doktoruna sordunmu o kıkırdak bölümün ne zaman duzelecegini. yada duzelme ihtimali varmıdır. bana sanki benimki hiç duzelmeyecekmiş hep oyle kalacakmış gibi geliyor. sormadıysanda bir sonraki kontrolunde sorup benide bilgilendirirmisin. bakalım senin doktorunda benimki gibimi söyleyecek. senden çok rıca ediyorum.
bende ekledim resimlerimi bakabilirsiniz kızlar
cnm tesekkur ederim, insallah sisler inince dedigin gibi güzel bir burun olur. ben doktoruma bu konuyu sormadm ama kontrolümde sormayı planlıyorum cünkü o kısım beni de rahatsız ediyor, demek ki sen de farkettin oranın sisligini artık sislik midir nedir bilemiyecegim ama düsük gibi duruyor. cnm sorunca sana da haber veririm merak etme, cünkü ben de kafaya takıyorumm
sebnem66 resimlerine baktım. yuzune uygun guzel bir burun yapmış doktorun. on gunluk resimlerinde burnun hiç şiş durmuyor. buradaki resimlere bakıyorum kimsenin burnu şiş degilmiş gibi. onuncu gunde dikiş yerinde belli degil. çok çabuk ıyıleşmiş. benim bugun yırmııkıncı gunum hem burnum şiş hemde dikişlerim belli. hatta bır dikişim duşmedi cuma dr alacak. sen gercekten cok hızlı duzelmişsin.
sergucum artık görürsün cnmm
chocochocolate cnm burnun super olmuş. senin burnun sanki hiç şişmemiş. dikiş izin yok. sen açık mı kapalımı ameliyat oldun. benim şu an çok şiş ve ödem var. seninkini görünce inanamadım. gule gule kullan cnm burnunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?