Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ebru_ebru cnm resimlerini gördum. burnun çok hoş olmuş. şu an senin yuzunde şiş oldugu için burnun sana kuçuk geliyor. şişlerin inice yuzunle çok orantılı bir burnun olacagına inanıyorum. yalnız sana birsey sormak istıyorum. iki burun deliğinin ortasındaki kıkırdak kısım benimde seninki gibi düşük duruyor. doktorum en son burun ucumla duşuk olan kıkırdak yerimin duzelecegini ve o kısmın şişler inince yukarıya dogru çekilecegini ama en az 6 ay ile 1 yıl arası sabretmem gerektıgını soyledi. sen doktoruna sordunmu o kıkırdak bölümün ne zaman duzelecegini. yada duzelme ihtimali varmıdır. bana sanki benimki hiç duzelmeyecekmiş hep oyle kalacakmış gibi geliyor. sormadıysanda bir sonraki kontrolunde sorup benide bilgilendirirmisin. bakalım senin doktorunda benimki gibimi söyleyecek. senden çok rıca ediyorum.

cnm tesekkur ederim, insallah sisler inince dedigin gibi güzel bir burun olur. ben doktoruma bu konuyu sormadm ama kontrolümde sormayı planlıyorum cünkü o kısım beni de rahatsız ediyor, demek ki sen de farkettin oranın sisligini artık sislik midir nedir bilemiyecegim ama düsük gibi duruyor. cnm sorunca sana da haber veririm merak etme, cünkü ben de kafaya takıyorumm

bende ekledim resimlerimi bakabilirsiniz kızlar

sebnem66 resimlerine baktım. yuzune uygun guzel bir burun yapmış doktorun. on gunluk resimlerinde burnun hiç şiş durmuyor. buradaki resimlere bakıyorum kimsenin burnu şiş degilmiş gibi. onuncu gunde dikiş yerinde belli degil. çok çabuk ıyıleşmiş. benim bugun yırmııkıncı gunum hem burnum şiş hemde dikişlerim belli. hatta bır dikişim duşmedi cuma dr alacak. sen gercekten cok hızlı duzelmişsin.

cnm çok tesekkur ederim. haberlerını merakla bekleyecegım. çünkü benimde aklım fikrım hep orada. inşallah şişliktir ve inecektir. hayalı husrana ugramak istemiyorum.

özlem76 cnm benm resimlerimi gördün 40 gün oldu halaa sisim , hemde benm suratım da sis göz altlarım da hala sarıı, yani herkesin bünyesi farklıdır, kimseyle kendini kıyaslama bencee

bir de insan kendinde begenmiyor hicbir seyi, yani siz güzel olmus fln diyorsunuz ama sanki bana kalbimi kırmamak icin diyormussunuz gibi geliyor, yani ben begenemedim, istersen sen de bir foto koy insanlar baksınlar, insan kendi kendine objektif yaklasamıyor cok fazlaa

canım teşekkür ederim ama benim pek hosuma gitmedi burnum daha kavisli istiodum( iyilileşme sürem cok kısa sürdü bugün 15. günüm sag gözümün üstünde cok minik bi morluk var.baska bi yerimde pek bişe yok.dikiş yerimde pek belli deil sadece birazcık kızarıklık var.

sergucum artık görürsün cnmm

ee canım çok güzel olmuş burnun neyini beğenmiyorsun sen çok doğal duruyor ve ucuda kalkık olmuş yani ben çok beğendim,:lepi: ve daha çok yeniyiz sonuçta o kaba şişlikler indi ama benim bile daha kalıp gibi hissediyorum yani içi şiş onlar inecek daha canım ve daha da güzelleşecek ,a.s eski haline bak iyiki olmuşum de bence,:dance:

merhaba teşekkür ederim doktorum adına,beğenmene çok sevindim zemuszemus burnum hiç şişmedi ewt.morarmalarım biraz fazlaydı doktorumun dediğine göre,o da çok buz koymadığım içindi ilk zamanlar ve 16.günümde tamamen geçti,şuanda 19.günüm ve hiçbişey kalmadı.ameliyatım açık oldu,dikiş izim de elbette var ama çok belli olmuyo.olmadı onu çekip koyıyım kaydirigubbakcemile3 . endişelenmeyin benimkine bakıp.benimkine doktorum da şaşırdı 2. hafta kontrolümde 4. hafta desen inanırım demişti :kedi:

sagolun kızlar, sergucum alısamadım ne bileyim düz gibi geliyor burnum, insallah zamanla begenirim bendee, hepimizz dee, o kadar büyük ümitlerle oluyoruz pisman olmayız umarımm

denedim ama dikiş izini fotoğraflayamadım.fotoğraflarda belli olmamakla beraber hiç hoş olmayan bir görüntü veriyor alttan çekilmiş bir burun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…