Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm bir de fotolarının formatı ve büyüklügü uymayabilir belki, öyle bir hata veriyorsa formatları degistir

selam burnun sahane olmus güle güle kullan...

meraba kızlar ben de 19 haziran cuma günü oldum ameliyat. bütün yazılanları okuyamadımmm ama bi sorum olucak, en erken 6 ayda şekil oturur diyolar 3 ay sonra okula gidicem ben . çok kötü durur mu dışardan bakılnca yani o zamana kadar ekime kadar normal bi burun gibi görünmez mi ? =( bu arada chocochocolate , sen fotoğraf eklemişsin ama ben göremiyorum baktım sayfalara.. çok da merakk ediyorum ??

merhaba.fotoğraflarımı neden göremediğiniş bilmiyorum.bi de arkadaşım ol bakalım ozaman görürsün belki.sorunun cevabına gelince fotoğraflarıma bakman yeterli olur sanırım a.s doktorunun kullandığı tekniklere,elinin hafifliğine göre ve sana göre değişen bişey bu süreç.ama 3 aya çok çok iyi olcağını düşünüyorum.hatta doktorlar der ki zaten 3 aydan sonraki değişiklikleri ancak onlar anlayabilirlermiş.

:)) ay çok sevindimm zaten bana da 3 ay sonra yüzde 95 olur demişti. eli hafifti heralde bilmem ki törpüledi biraz da ucunu kaldırdı ağrı sızı morarma olmadı şişmedi bile burnumdan başka biyer. ben buraya ekledn sandım fotoğrafı ya =) arkdaş olalam o zaman dur

chocochocolate gördüm burnunuu ay benimki de ona benziycek galiba .. daha 5 günlük ama şekil bayaa benziyooo.. çok güselll =) güle güle kullan ben de foto eklerm bandaj çıkınca

chocochocolate gördüm burnunuu ay benimki de ona benziycek galiba .. daha 5 günlük ama şekil bayaa benziyooo.. çok güselll =) güle güle kullan ben de foto eklerm bandaj çıkınca

sen kime ameliyat oldun gamjecim.inşallah benzer benmkine eğer beğendiysen,daha en ufak kötü bir yorum almadım nazar değmesin.bide şurası şöle olsaymış diyen biri çıkmadı.ben de seviniyorum.geçmiş olsun sana da a.s.

ben düzcede oldum canım harun çöloğlu. kaç gün oldu sen ameliyat olalı? ay heyecanlıyımm.. bi de şey, ne zaman makyaj yapabilirz ki ?

21 gün oldu ben ameliyat olalı cnm.nezamn makyaj yapabilecein sana bağlı.doktorun kontrollerde söyler onu sanıyorum.ama ilk zmanlar sürekli gneş kremi sür mutlaka ihmal etme.benm doktorum sıkı sıkı bunu söyledi bana.ben de 50 faktör krem kullandım yüzüm için.

Ben de estetik yaptiracagim yaz bitene kadar ama bir sey merak ediyorum acaba burun kemerliyse kemiği kirip düzeltmek mi daha zordur yoksa kemersiz ama genis bir burnu küçültmek mi? Benim burnumda kemer yok yani profilden hiç düzeltme olmayacak ama önden bakinca genis görünüyor ameliyat sonrasi morluklardan cok korkuyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

kemik kırılmıcağı için çok morarmazsın bence.şişlik olur daha çok.ve ne yazıkki aynen öyle bi durum var,profilden daha büyük değişimler oluyo,önden daha az.ama cok basarılı doktorlar var özellikle burun ucu konusunda.

bence en güzeli iyi bir dr a danış biz burdan kırılcak yada kırılmıcak diyemeyis dersekte nekadar mantıklı olur bilemem ama seni rahatsız eden bi durumsa yaptır derim çok büyük bir eziyet yaşamıcaksın sonuçta

kbb doktoruna estetik ameliyat olmak çok mu mantıksız sizce ama çok daha uygun plastik cerrahlara göre. Ufuk bilkaya yaptırmak istiyorum ama çok pahalı

ben konyada Hakan Çepni'ye oldum.Yarınla 2 haft a oLacak. ne ağrı vardı nede sızı.Burnumu küçükken kırmıştım 4- krıık felan varmış burun ucumda 3 kırık ne kadar zor bi ameliyat oldugunu düşünün artık gecen hafta alcıyı cıkarttım 3 gün bantlı gesdim hala şiş..ilk olarak bana denilen sakın alçı cıkınca byle istememiştim deme dediler ama ben yine dedim aglama durumuna geldim şimdi baya indi şişi çok rahatım kimse tanıyamıyo beni dikiş izide yok.
yani kısaca burun ucu konusunda gercekten basarılı bi ameliyttı..rahatsızsanz olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…