merhaba teşekkür ederim doktorum adına,beğenmene çok sevindim zemuszemus burnum hiç şişmedi ewt.morarmalarım biraz fazlaydı doktorumun dediğine göre,o da çok buz koymadığım içindi ilk zamanlar ve 16.günümde tamamen geçti,şuanda 19.günüm ve hiçbişey kalmadı.ameliyatım açık oldu,dikiş izim de elbette var ama çok belli olmuyo.olmadı onu çekip koyıyım kaydirigubbakcemile3 . endişelenmeyin benimkine bakıp.benimkine doktorum da şaşırdı 2. hafta kontrolümde 4. hafta desen inanırım demişti :kedi:
selam burnun sahane olmus güle güle kullan...
meraba kızlar ben de 19 haziran cuma günü oldum ameliyat. bütün yazılanları okuyamadımmm ama bi sorum olucak, en erken 6 ayda şekil oturur diyolar 3 ay sonra okula gidicem ben . çok kötü durur mu dışardan bakılnca yani o zamana kadar ekime kadar normal bi burun gibi görünmez mi ? =( bu arada chocochocolate , sen fotoğraf eklemişsin ama ben göremiyorum baktım sayfalara.. çok da merakk ediyorum ??
merhaba.fotoğraflarımı neden göremediğiniş bilmiyorum.bi de arkadaşım ol bakalım ozaman görürsün belki.sorunun cevabına gelince fotoğraflarıma bakman yeterli olur sanırım a.s doktorunun kullandığı tekniklere,elinin hafifliğine göre ve sana göre değişen bişey bu süreç.ama 3 aya çok çok iyi olcağını düşünüyorum.hatta doktorlar der ki zaten 3 aydan sonraki değişiklikleri ancak onlar anlayabilirlermiş.
chocochocolate gördüm burnunuu ay benimki de ona benziycek galiba .. daha 5 günlük ama şekil bayaa benziyooo.. çok güselll =) güle güle kullan ben de foto eklerm bandaj çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?