Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben de kbb ciye oldum istanbul,emre ilhan.
gayet te memnunum,ucu cok cok az daraltıldı çünkü ben sivri bi burun istemedim
daha cok profilim rahatsız ediyodu kemerli burnum vardı.
2 ay geçti,suan memnunum,iyiki yaptırmışım diyorum.
resimlerim profilimde var.

Mesaj Linki
ya kıslar benım onden ıkı yan hafıf cokuk gıbı ucuda sıs bole yamuk gıbı duruyorr acaba sısten dolayımı anlamadım bu morluk lekesıde amleıyatın hedıyesı kaldı herhalde bende gecmek bılmıyor kahverengı leke gıbı halen duruyor bıdee burnum bana buyuk gelıyorr offf yawwwzaman gectıkce kuculuyormu yoksa ıncelıyormu burun yandan guzel duruyorda resım cekınce bellı edıyorr sankı bır tuaf ama normalde onden gayet guzell

arkadaşlar herkeze selam.bende aranıza yeni katıldım.ben buradan tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum.aranızda ufuk bilkaya ameliyat olan lar varsa bana fikirlerini yazabilirlermi.bende yarın randevuluyum kendisine muayene olucam ama sekreterinden dolayı bi türlü kendisine direk ulaşamadım.üstelik sekreter hanım 150 lira muayene ücreti diyip kestirip attı konuyu.yani ne bileyim.ama yorumlardan ufuk beyin çok sevildiğini çok güzel işler çıkardığın okudum.yinede tecrübe geçiren arkadaşlardan sormak daha mantıklı geldi.ufuk beye nedense oldukça güveniyorum kendisini daha hiç görmediğim halde.. işallah bende en kısa zamanda aameliyat olmak ve istediğim burna kavuşmak istiyorum..tabi korkuda var ama istek ön planda olunca acıya katlanılır bnce.neyse arkadaşlar lütfen ufuk beyin hastası olan arkadaşlar bana yardımcı olun doğru kararmı ?? ve izmirde olduğum için bana ufuk bey uygun geldi.istanbul uzak kalıyor..birde aşağı yukarı ufuk bein çıkardığı maliyet ne kadar oluyor gerçekten bilmem gerekiyor ki paramı denkleştireyim.elimde sadece 2000 kadar var.yetçeğini sanmam..şimdiden teşekkürler.ameliyat olanlara allah acil şifalar versin ..

lütfen ne lur bana cevap yazın.ufuk bilkaya ameiyat olan arkadaşlar lütfen.yarın muayene günüm ve ben aşağı yukarı buradan alıcağım fikirle yarın bi karara vermek durumundayım.üstelik yüzelli lira muayene ücreti vermektense direk ameliyat günü alıp ödememin en az yarısını kendine peşin vermek istiyorum.ameliyat günüde kalannı.. böyle de daha uygun değilmi.ne greği varkı o kadar muayene ücretine.hem daha evel yine bazı arkadaşlardan duyuordum kiminden alıyormuş kşmşnden almıyrmuş kafam karıştı doğrusu.neye göre karar veriyorki..

canım ister burum kemiğin kırılsın ister kırılmasın vücut bi şekild ödem yapıcaktır..yani şişlik ve morluk yine olucak ama bünyeye göre değişiyor mesela kiminin burnu kırıldığı kemer alındığı halde morluk ve şişlik az oluyor..bünye meselesi.derinin ve kılcal damarlarının yapısı.sigara kulanıp kullanmaman bile çok etkileyen faktörler ama şişlik için masaj morluklar içinse doktorlar gözaltı koruma faktörlü krem öneriyor

slm canım.Üniversite olduğu için 150 tl muayene ücreti alınıyor.Ama vermeden de halledebilirsin istersen.ben de görüşmüştüm gecen sene 150 tl bayılmıştım.Ufuk bey parayı yatırıp yatırmadığınla ilgilenmiyor zaten.Git odasını bul, sekretere falan bişey sorma.Kapısında Bekle odasında ise gir konuş.Sakın sekreterle polemiğe girme.:) sekreter odası ufuk beyin odasına cook uzak.zaten Ufuk bey çok meşgul bir doktor.Çok hastası var.150 tl ödedin diye seninle yarım saat-bir saat ilgilenmeyecek yani bunu da bil.

benim ameliyatımı cüneyt özek yapıcak eylülde.
ayrıca para filan istemedi benden görüşmek için tel gel dedi gittim bu kadar yani.
arkadaşım oldu cüneyt hocaya çok memnun ayrıca güzel de oldu.
zaten odaları yan yana.ufuk hocadansa cüneyt hoca daha çok yattı gönlüme.

peki bana iyi bir kbb doktoru önerebilir misiniz ist ank izmir yer sorun değil

aa evet emre ilhani unutmaamk lazim en onemli kisi

Gamzei resimlerini göremedim ben profilinde..ben de Emre ılhan ın hastasıyım , sen,n burnunu merak ettim benim resimlerim var profilimde...

Maniac emre bey senin için neden önemli merak ettim??

kızlar icinizden biri sormustu ama kimdi hatırlamıyorum, iki burun deligi ortasındaki kısmın düsük görüntüsüyle ilgili, doktora sordum sislikmis gecer normal dediii, haber veriiim dedimmm

kızlar tekrar merhaba.bana buradan cevap veren arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum..ufuk hocayla randevum bugü ikide.işte şimdi başladım telaşla hazırlanmaya.sanki ne istediğimi herşeyi unutmuş gibiyim.ilk defa bir estetikçiye gidip derdimi anlatıcam çok gerginim ve ne söyliceksem hepsini unuttum yani rezil olmaktan korkuyorm..neyse işallah gönlüme sinerde ameliyat tarihi alırım..bu arada amaeliyat fiatı bana normal geldi dötbin beşbin gibi bii rakam isteyenlerin yanında ufuk hocanın fiatı mütevazi geldi bana.

ebrucum doktora morluıkları sordunmu pekı ne zaman gecermıs senın gectımı benım sankı azalıyor gıbı ama ben bır yag buldum onu suruyom gercı

aa evet kacakgirl'cüm sordum canmm, dedi normal gecer, günese direk cıkma sakın dedi, günes kremi kullan dedii, ben de hic kullanmamıstım simdiye kadar kalıcı mı oldu diye korktum dedimm, o da yok gececek merak etme dedii, insallah gecerr demekki bu kadar zamana gecmemesi anormal degill
sen ne yagı buldun canımm?

meraba kızlar ben de ekledim bi iki fotoğraf. Daha 7. gün ucu felan şiş baya ama alışamamaktan mı ne bilmem.. bi tuhafım =( şişi inince severim heralde. bi de bişey sorucam ucunda ödemler geçince aşağı mı inicek burnumun ucu sizce? dikişleri de almadı doktor haftaya alıcakmış.

ebru emu yagı alldım morluklara ıyı gelıyormus ayrıca cılde faydası var daha yenı aldım ıns faydasını gorurum ozaman sende kullanırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…