Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aa kizlar bakin ben sitede buldum, ameliyat sonrasi icin kullanilabilir mis bakin site: ENERGY SPORT-Emu Oil,emu yağı,emu oil emu kuş yağı,emu oil,emu oıl,emu oil yağı,yağ,yagı,bakım kremi,güzellik kremi,krem,yağlı krem,yağsız ,Turkish,Turkey, losyonu,masaj yağı,masaj kremi,güzellik kremi,nemlendrici krem,nemlendirici losyon,vücut bakım

yanliz bu yag, ciltteki gozenekleri kapatip daha sivilceli olma sansimizi arttirmazmi, ztn ameliyat sonrasi cilt bir sarsinti geciriyor hersey balansa girmesi iicn zaman geciyor, yani bu yag cildimizi dahada bozmasin?

birde kullananalar varmiymiski acaba?

valla aldım ben ole kullancam cıldım yaglı ve sıvılcelı bakalım ya daha beter olcak yada eıı gelıcek:))) eıı gelırsee emu yagına buyuk bır talep olur valla)))

sevgili gamje resmine baktıçdaha çok yeni ama çok hoş görünüyorsun.zaten daha çok yeni bizaman sonra burnun dahada güzelleşir şişlerde tamamen iner galiba.burnunu sen nerde yaptırdın sorabilirmiyim.burun ucun kalkık istedin gliba.ben çk kallkık istemiyorum.sdece kemik düzelse hafifte ucu toparlansa yeterli dedim doktora.. bende ufuk hocaya 27 sinde ameliyat olucam.burda bende başka herke ameliyatını olmuş ve daha tecrübeli..işallah bende olur kurtulurum.zaten asıl sorun ameliyat sonrası yaşanacaklar..zorlu bi dönem hem fiziksel hemde psikolojik açıdan kolay geçmiyeceğa benzer.. herkeze sevgilerimi gönderiyorum..

canım ben düzcede yaptırdım ki. nefes problemi için gitmiştim ucu aşağı doğruydu onu da düzeltir misiniz dedim peki dedi. tek konuştuğumuz buydu yani.. ameliyattan sonra hafif törpüledim ucunu da biraz kaldırdım dedi. ameliyat sonrasından o kadar korkma gerçekten pozitif düşün, bundan bir ay öncesini düşün mesela ozaman yaptırmş olsaydın şimdi rahat olucaktın bayaa. zaman çabuk geçiyo yani dert etme

ya kızlar daha önce de sorulmuştu galiba ama bulamadım son sayfalarda.. burun ucu, hani iki deliği birleştiren orta kısım var ya.. o böyle aşağı doğrı büyük duruyo ameliyat sonrası. hep öyle mi kalıcak.. o mu yukarı çıkıcak yoksa burun ucu mu inecek aşağı.. nasıl dengelencek yanii.. burnum inmesin daha fazla yaa zaten kırmadı .. hala kemik çıkntı var kavis de yokk ucu da inerse üzülrm. bantı çıkarıp bakıyorum arada pek sevmedim ya önden böle bi garippp daha inceydi önceden burnumm .. çok değişiyo mu bir aya felan kızlar yardm edin ya ? =(

degisiyor cnm o bahsettgin kısım da sis zamanla inecek daha cok yeni karar vermek icin erken sıkma canını hemen biraz bekle söyle bir kac ay olsun öyle sevmedim de

gamje cnm ben sormustum o soruyu. benimde iki burun deliğinin ortasındakı kıkırdak kısım hafif asagı dogru. 30 mayısta oldum ameliyatımı. ilk önceleri daha dusuk duruyordu ama zamanla sankı yukarı dogru kalkmaya başladı. cuma gunu doktoruma sordum. doktorumda burun ucunun 12 ayda kıkırdak kısımın ise 16 ayda duzelecegini soyledi. ben ebrudanda doktoruna sormasını rıca etmiştim. onun doktoruda duzelecegini soylemiş. sende merak etme burnunun ucu aşagıya dogru inmez. daha ameliyatın çok yeni. zaman geçtıkçe burnunun ne kadar çok degiştigine inanamıyacaksın. ben hala bir gun begenıyorum bır gun begenmiyorum. doktorumda daha burnumun çok degişecegini o yuzden hiçbirseyi kafama takmamamı soyledi.

kızlar merhaba bende doktorumla konuşmaya gidicem yaptığı hasta resimlerine bakıcam gaffar aslana ameliyat olan varmı acaba florance nigtingale in k.b.b cısı ama çok korkuyorum ya sanki ameliyat masaından hiç kalkamıycam gibi geliyor.Siz korkunuzu nasıl yendiniz?

papaxya canım.ben de aynı durumdayım.27 temmuzda ameliyat olcam.ama şöyle düşünüyorum artıkk : korkunun ecele faydası yok.rahat olup kndini serbest bırakmak şart... yani kendini bırak.olumlu ol.bende öyle yapıyorum.. inan güzelolucak.. inanıyorum.. yani korkunu yennn.zaten ameliyat tarihi almak karar vermek en zor tarafıydı.atlattık diye düşünoldumu canımm

papaxya cnm bende ameliyat olmadan önce aynı psikolojıdeydim. ya o masadan kalkamazsan diye bir dusunce beynimi kemiriyordu. hep oglumu bir daha göremezsem diye dusunuyordum. ameliyat gunu bir ara gitmekten vazgeçtım. ama sonra dusundum. ne ameliyatı olursam olayım mutlaka narkoz almayacakmıyım. mesela en basiti apantısıt ameliyatı olursam. Allah hayırlısını versin. kaderimde varsa yasarım dedim esim ve anneminde telkınlerıyle gittim oldum ameliyatımı şimdi iyıki olmusum dıyorum. korkacak bir sey yok. cnm iyi dusunkı ıyı olsun.

inşallah canım doktorla randevum var 5 te belki o biraz korkumu yenmemi sağlarr opuyorumnanaktan

evet tatlım gözümü kapatıp çok güzel olcak bundan sonra herşey die düşünmek gerkio sanırımmm ben senden önce olcam galiba çünkü temmuzun 20sinde yıllık iznim bitiyor. 4 ünde izne çıkıyorum o arada olmam lazım zemuszemus

akadaşlar herkeze selamlar

ufuk beye burun amliyatı olan arkadaşlar bana resim atmalarıı mümkünmü?? ben de korku yok ama tek merak ettiğim nasıl bir burunla karşılaşacım..yoksa ameliyatın kendisinden değil sonucundan korkuyorum.. ufukbeyle tasarım yapıcaz elbet ama ben yaptıran arkadaşları ve görünümlerini merak ediyorum..en önemliside tavsiyeden çok, bu olsa gerek..

arkadaşlar biri burun içi için bi ilaç ismi söylemişti. bende yara kabuğu gibi minik minik şeyler var onları temizlemek istiyorum krem gibi bişeyle. kimdi acaba o ilacı kullanan ismini yazsa bana özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…