sevgili gamje resmine baktıçdaha çok yeni ama çok hoş görünüyorsun.zaten daha çok yeni bizaman sonra burnun dahada güzelleşir şişlerde tamamen iner galiba.burnunu sen nerde yaptırdın sorabilirmiyim.burun ucun kalkık istedin gliba.ben çk kallkık istemiyorum.sdece kemik düzelse hafifte ucu toparlansa yeterli dedim doktora.. bende ufuk hocaya 27 sinde ameliyat olucam.burda bende başka herke ameliyatını olmuş ve daha tecrübeli..işallah bende olur kurtulurum.zaten asıl sorun ameliyat sonrası yaşanacaklar..zorlu bi dönem hem fiziksel hemde psikolojik açıdan kolay geçmiyeceğa benzer.. herkeze sevgilerimi gönderiyorum..
ya kızlar daha önce de sorulmuştu galiba ama bulamadım son sayfalarda.. burun ucu, hani iki deliği birleştiren orta kısım var ya.. o böyle aşağı doğrı büyük duruyo ameliyat sonrası. hep öyle mi kalıcak.. o mu yukarı çıkıcak yoksa burun ucu mu inecek aşağı.. nasıl dengelencek yanii.. burnum inmesin daha fazla yaa zaten kırmadı .. hala kemik çıkntı var kavis de yokk ucu da inerse üzülrm. bantı çıkarıp bakıyorum arada pek sevmedim ya önden böle bi garippp daha inceydi önceden burnumm .. çok değişiyo mu bir aya felan kızlar yardm edin ya ? =(
kızlar merhaba bende doktorumla konuşmaya gidicem yaptığı hasta resimlerine bakıcam gaffar aslana ameliyat olan varmı acaba florance nigtingale in k.b.b cısı ama çok korkuyorum ya sanki ameliyat masaından hiç kalkamıycam gibi geliyor.Siz korkunuzu nasıl yendiniz?
papaxya cnm bende ameliyat olmadan önce aynı psikolojıdeydim. ya o masadan kalkamazsan diye bir dusunce beynimi kemiriyordu. hep oglumu bir daha göremezsem diye dusunuyordum. ameliyat gunu bir ara gitmekten vazgeçtım. ama sonra dusundum. ne ameliyatı olursam olayım mutlaka narkoz almayacakmıyım. mesela en basiti apantısıt ameliyatı olursam. Allah hayırlısını versin. kaderimde varsa yasarım dedim esim ve anneminde telkınlerıyle gittim oldum ameliyatımı şimdi iyıki olmusum dıyorum. korkacak bir sey yok. cnm iyi dusunkı ıyı olsun.
papaxya canım.ben de aynı durumdayım.27 temmuzda ameliyat olcam.ama şöyle düşünüyorum artıkk : korkunun ecele faydası yok.rahat olup kndini serbest bırakmak şart... yani kendini bırak.olumlu ol.bende öyle yapıyorum.. inan güzelolucak.. inanıyorum.. yani korkunu yennn.zaten ameliyat tarihi almak karar vermek en zor tarafıydı.atlattık diye düşünoldumu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?