Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar doktorla görüştüm yaptığı burunları gösterdi çok güzel doğal estetik oldukları hiç belli değildi kendine çok güveniyor.ınşallah bende sağsağlim çıkarım ama şimdide estetik olduktan sonra burnu hep korumak gerekiyor küçücük bi darbeye yamulurmu şekil değişirmi çarpmada filan biraz bahsedermi deneyimli arkadaşlarımız.

ameliyattan sonra bebeğini emziren arkadaşlar var mı? benim bi arkadaşım ameliyat olucak ama çocuğunu emzirmesi gerekiyomuş; narkoz, ağrı kesiciler filan nasıl etkiler

eğer ufuk bilkaydan bahsediyorsan,benim ameliyatımı o yaptı.Ama daha 4 gün olduğu için alçısı bile çıkmadı. Eğer 1 hafta sabredebilirsen görürsün fotoğrafları.Bende henüz nasıl bişey olacak bilmiyorum.Umarım güzel olur :sinifsinif:

ameliyattan sonra bebeğini emziren arkadaşlar var mı? benim bi arkadaşım ameliyat olucak ama çocuğunu emzirmesi gerekiyomuş; narkoz, ağrı kesiciler filan nasıl etkiler

canım bu konuda emin değilim, fakat zararlı olabilceğeni düşünüyorum. Arkadaşın mutlaka bir çocuk doktoruna bu konuyu danışsın, ihmal etmesin. Sonuçta annenin aldığı her türlü gıda kanına ve vücudundaki tüm dokulara, sıvılara karışıyor. Ve buradan bebeğine verecek sütüyle ona geçebilir. Ağrı kesicilerin ve antibiyotiğin dozu bebeğe zararlı gelebilir....

canım evet ufuk beyden bahsediyorum.öncelikle çok geçmiş olsun işallah en az zorluğukla atlatırsın sende.. ameliyat olmak kolayda alduktan sonrası zor değilmi..işallah umduğun gibi olur.çünkü ben artistik bi burun zaten istemedim.yüzümede yakışmaz dı..ben doğal olsun dedim.çok kalkık olmasın dedim.işallah kafasına gör takılmazda isteklerimiz doğrultusunda olur.ben bişeyi daha merak ediyorum arkadaşlarada sorucam sigara içen biriyim çok fazla olmasada.ve şu an kestim.acaba sigara içenlerde ödem oluşması daha fazlamı oluyor yani iyileşme süreci dahamı ağır oluyor bilgin vamı??

evet canı ufuk beyden bahsediyorum

daha önce yazılanı bilmiorum ama benm doktorumun verdiği ilaç terramycin

kabuklu yaraları geçiren en iyi merhem terramycin canım evet kullan bence..

kabuklu yaraları geçiren en iyi merhem terramycin canım evet kullan bence..

canı seni sıkmazsam eger bişey daha sorucam.anesteziden uyanmak nasıl bi duygu neler hissediliyor uyuşukluk bulantı hissettinmi..ben yapıolarakçok midesi bulanan bi insanım.kusmaoluyormu.eğer kusma oluyrosa yandık..ben çok kusarım yaa nolcak..ve birde sen nasıl bir burun istemiştin.ameliyat olmadan evel dktora nasıl bir burun tarif etmiştin.tasarımle ne kadar uğraşıyor doktor..burnunun ucu sivri ve dikmi yapıldı yoksa topikmi yapıldı hangini tercih ettin sen??

kızlar burun estetiği konusunda ekol kbb den cem karas mı ataman güneri mi daha profesyonel sizce iki doktor arasnda kararsız kaldımmm ?!

papaxya benim su an 11 aylık bir oglum var. ameliyat old. bebegim 10 aylıktı. ben alçılıyken, bandajlıyken çok darbe aldım. çünku oglum laftan anlayacak yasta degil ve çok hareketli. banada çok baglı sureklı kucagıma gelmek istiyor. benim korkum bandajlar çıktıktan sonra nasıl koruyacagımdı. korktugum başıma geldi. çok sert darbeler aldım burnuma. en kotusude kafa attı burnuma oglum. çok korktum kırıldı diye muthış agrıdı. ama sadece kızardı ve kısa surede kızarıklık geçtı. şeklindede bir degişme olmadı. benim sana tavsiyem çok kuçuk cocukları kucagına alma bir sure. ama ben mecburum.

kızlar ben çarşamba günü ameliyat oldum yani 3.günüm çok şiş yüzüm çeneme kadar yanaklarım felaket şişti ama morluk çok yok burnumdan akıntıda çok oluyor kaşınıyor bunlar normalmi ya ben korkmaya başladım ağrım falan yok ama şu akıntı ve kaşıntı deli ediyor bide nasıl temizliyordunuz ben ucundan ucundan temizliyorum ama yinede olmuyor
tamponum ilk gün çıktı ilk gün nefeste problm yoktu ama şimdi nefes alamıyorum ben hiç buz uygulamadım doktorum istemedi morlukların az olması için gözleminin yanlarına masaj önerdi sanırım işede yaradı burda gördüğüm fotolara göre az morluklarım var nolur yardım edinnnnnnn :sinifsinif :senağlama

bebeğim akıntılar kaşıntılar felan çok normal 3. gününde. akıntılar geçer yarına felan..temizlemek için çok uğraşma sadece ucuna gelen sızıntıyı al o kadar. burnunun içini temzkleyemediğin için henüz nefes tam alamıyosun.. o da düzelicek.. burnunu kırdıysa şiş olması da normal yüzünde. hem sakin ol yaa yardıma ihtiyacın yok =))

canım akıntının çok fazla olmasının sebebi tamponların ilk gün alınmış olması büyük ihtimalle. Çünkü doktorumun söylediğine göre tamponun amacı kanamayı ve akıntıyı en aza indirgemekmiş.seninkiler erken çıktığı için akıntıların devam ediyodur. Benim 2.gün bitmişti akıntı.Burnunun içinin şişmesi ve akıntıların birikip katılaşması sonucundada burnun tıkandı ve nefes problemin oldu. Bu çok normal aslında.(araştıra araştıra doktor kesildim bende valla ) bence korkma. Sakın şuanda burnunun içine bişeyler sokup temizleme.akıntıları ucundan sil birde ben tatlı badem yağı kullandım Burun içindeki katılaşmayı biraz engelledi.

şimdi de ben sorayım kızlar burnumun ucunun şişi geç inecekmiş tamam da şişler inince mi hissedicem anca.. hissetmiyorum yanii ne kadar zamana düzelir ki doktor 3 ay dedi.. bi de şey yüzümü yıkarken temizleyici losyon felan kullabilir miyim

karamel sen hangi doktora ameliyat olmuştun.artık ben burada herkezi ve doktorları karıştırmaya başladım.belki daha evelde sorduysa kusuruma bakma.hafızam çok berbat bu aralar ameliyat stresinden sanırsam.ya çokk korkmaya başlıyorum zaman geçtikçe.diğer bi forumda arkadaşın biri ufuk bilkayın yaptığı burunların çok belli olduğunu söyledi.iyice çöktüm..cüneyt beydeburun uçları daha doğalmış diyor ameliyat tarihimi bi kenara bırakıp bir de cüneyt beye mi gitsemkki..şaşırdım artık.valla ne zormuşş

spring.. arkadaşım bu kadar endişe etme lütfenn pozitif düşün her doktorun da memnun kalan ve kalmayan hastası olacaktır... sen kendin için en iyisini düşün en iyisini iste.. çok endişe edip olumsuz düşünürsenn ister istemez çekiceksin kendine.. rahat oll

haklısınız galiba.. ya evet her doktorun memnun hastasıda var memnun olmayan hastası da..sanırım her insandaki güzel tanımı da farklı.. pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlar olsun.tutmaya çalışıcam bu sözü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…