akadaşlar herkeze selamlar
ufuk beye burun amliyatı olan arkadaşlar bana resim atmalarıı mümkünmü?? ben de korku yok ama tek merak ettiğim nasıl bir burunla karşılaşacım..yoksa ameliyatın kendisinden değil sonucundan korkuyorum.. ufukbeyle tasarım yapıcaz elbet ama ben yaptıran arkadaşları ve görünümlerini merak ediyorum..en önemliside tavsiyeden çok, bu olsa gerek..
ameliyattan sonra bebeğini emziren arkadaşlar var mı? benim bi arkadaşım ameliyat olucak ama çocuğunu emzirmesi gerekiyomuş; narkoz, ağrı kesiciler filan nasıl etkiler
eğer ufuk bilkaydan bahsediyorsan,benim ameliyatımı o yaptı.Ama daha 4 gün olduğu için alçısı bile çıkmadı. Eğer 1 hafta sabredebilirsen görürsün fotoğrafları.Bende henüz nasıl bişey olacak bilmiyorum.Umarım güzel olur :sinifsinif:
eğer ufuk bilkaydan bahsediyorsan,benim ameliyatımı o yaptı.Ama daha 4 gün olduğu için alçısı bile çıkmadı. Eğer 1 hafta sabredebilirsen görürsün fotoğrafları.Bende henüz nasıl bişey olacak bilmiyorum.Umarım güzel olur :sinifsinif:
daha önce yazılanı bilmiorum ama benm doktorumun verdiği ilaç terramycin
kabuklu yaraları geçiren en iyi merhem terramycin canım evet kullan bence..
arkadaşlar doktorla görüştüm yaptığı burunları gösterdi çok güzel doğal estetik oldukları hiç belli değildi kendine çok güveniyor.İnşallah bende sağsağlim çıkarım ama şimdide estetik olduktan sonra burnu hep korumak gerekiyor küçücük bi darbeye yamulurmu şekil değişirmi çarpmada filan biraz bahsedermi deneyimli arkadaşlarımız.
baya güzel olmuş burnun kafam karıştı hangi doktora gitsem diye senin doktorun adınıda alıyım ve nerde yeri
kızlar ben çarşamba günü ameliyat oldum yani 3.günüm çok şiş yüzüm çeneme kadar yanaklarım felaket şişti ama morluk çok yok burnumdan akıntıda çok oluyor kaşınıyor bunlar normalmi ya ben korkmaya başladım ağrım falan yok ama şu akıntı ve kaşıntı deli ediyor bide nasıl temizliyordunuz ben ucundan ucundan temizliyorum ama yinede olmuyor
tamponum ilk gün çıktı ilk gün nefeste problm yoktu ama şimdi nefes alamıyorum ben hiç buz uygulamadım doktorum istemedi morlukların az olması için gözleminin yanlarına masaj önerdi sanırım işede yaradı burda gördüğüm fotolara göre az morluklarım var nolur yardım edinnnnnnn :sinifsinif :senağlama
kızlar ben çarşamba günü ameliyat oldum yani 3.günüm çok şiş yüzüm çeneme kadar yanaklarım felaket şişti ama morluk çok yok burnumdan akıntıda çok oluyor kaşınıyor bunlar normalmi ya ben korkmaya başladım ağrım falan yok ama şu akıntı ve kaşıntı deli ediyor bide nasıl temizliyordunuz ben ucundan ucundan temizliyorum ama yinede olmuyor
tamponum ilk gün çıktı ilk gün nefeste problm yoktu ama şimdi nefes alamıyorum ben hiç buz uygulamadım doktorum istemedi morlukların az olması için gözleminin yanlarına masaj önerdi sanırım işede yaradı burda gördüğüm fotolara göre az morluklarım var nolur yardım edinnnnnnn :sinifsinif :senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?