canım akıntının çok fazla olmasının sebebi tamponların ilk gün alınmış olması büyük ihtimalle. Çünkü doktorumun söylediğine göre tamponun amacı kanamayı ve akıntıyı en aza indirgemekmiş.seninkiler erken çıktığı için akıntıların devam ediyodur. Benim 2.gün bitmişti akıntı.Burnunun içinin şişmesi ve akıntıların birikip katılaşması sonucundada burnun tıkandı ve nefes problemin oldu. Bu çok normal aslında.(araştıra araştıra doktor kesildim bende valla) bence korkma. Sakın şuanda burnunun içine bişeyler sokup temizleme.akıntıları ucundan sil birde ben tatlı badem yağı kullandım Burun içindeki katılaşmayı biraz engelledi.
şimdi de ben sorayım kızlar burnumun ucunun şişi geç inecekmiş tamam da şişler inince mi hissedicem anca.. hissetmiyorum yanii ne kadar zamana düzelir ki doktor 3 ay dedi.. bi de şey yüzümü yıkarken temizleyici losyon felan kullabilir miyim
bebeğim akıntılar kaşıntılar felan çok normal 3. gününde. akıntılar geçer yarına felan..temizlemek için çok uğraşma sadece ucuna gelen sızıntıyı al o kadar. burnunun içini temzkleyemediğin için henüz nefes tam alamıyosun.. o da düzelicek.. burnunu kırdıysa şiş olması da normal yüzünde. hem sakin ol yaa yardıma ihtiyacın yok =))
karamel sen hangi doktora ameliyat olmuştun.artık ben burada herkezi ve doktorları karıştırmaya başladım.belki daha evelde sorduysa kusuruma bakma.hafızam çok berbat bu aralar ameliyat stresinden sanırsam.ya çokk korkmaya başlıyorum zaman geçtikçe.diğer bi forumda arkadaşın biri ufuk bilkayın yaptığı burunların çok belli olduğunu söyledi.iyice çöktüm..cüneyt beydeburun uçları daha doğalmış diyor ameliyat tarihimi bi kenara bırakıp bir de cüneyt beye mi gitsemkki..şaşırdım artık.valla ne zormuşş
tamponlar çıkınca hapşurmama şurubu vermişti bana
kızlarr topuklu diyorum giyilir mi diyorum yaaa biri bana bisi desinnnn
valla bi 4-5 saat kalır heraldeee yüksek topuk olmasa aklıma gelmez dee yüksek olunca tereddüte düstüm
topuklunun da dert olacağı hiç aklıma gelmezdi :1shok: ona da mı dikat edicez :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?