Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım resimlerin dört gözle bekliyorum.bak senden sonra sırada ben varım biliyosun.işallah düzeliyorsundur

cnm burun ucu sisi en son iniyormus benm de sis hala inmedi ama tas gibi, fakat bende hissizlik cok fazla yok ne zmn düzelir bilemicem, bu arada yüzümü yıkarken ben her zaman burnuma bile temizleme köpügü sürüyordum foş foş yıkıyordum taa bantlar cıktıgından beri, burnumun üstüne de sürüyordum sonra yüzümü yıkıyordum burnumun üstünü de parmagımla hafif hafif dokunuyordum nolcak canım yıka sen bisi olmaz

kızlarr bende bisi sorcam yaa benm simdi 1 bucuk ay oldu ameliyat olalı daa ben yüksek topuk giyersem bisey olur mu acaba aklıma takıldı burnuma biraz baskı yapıyor gibi amaa giymem lazım yaaa

canım sağol ya ne biliyim bir görseniz kafanın yerinde bir balon var sanki :kedi:
akıntım bugün bitti sanırım şimdilik kesildi çok şükür size yazdıktan sonra doktorumla konuştum normal dedi şişliklerinde birazda sigarayı azaltmamamında etkisi var sanırım :sinifsinif: ama bugünden sonra yüzün inmeye başlıcak dedi ağrım hiç yok olmadı olmazda inş sadece burnumda basınç hissediyorum aşağı baktığım zaman ki buda çok normalmiş bulaşığımı bile yıkamayı bırakmadım düşünün yani çok takmadım kaydirigubbakcemile2
kaşıntı içinde kendimce yöntemler üretiyorum kulak çubuğuna krem sürüp kaşıyorum hihoyyyt çok iyi geldi şu şişlikler inse rahatlıcam galiba sizde olmasanız ne yapardım :uhm:

canım benim doktorum fuat yüksel burdan tanıdım kendisini dr araştırmaları yaparken bütün doktorlarla telefonla konuşabiliyordum ist dışında olduğum için önce telefonda ısındım sonra ist gelince yaptığı işler çok doğal geldi anlaştık benim deviasyonda oldu özel çağıner hastanesinde oldu ameliyatım darısı başına canım a.s.

bişey daha bu ilk 4 5 gün içinde hapşırınca noluyor 2 dir atlatıyorum çok korkuyorum dkişler zarar görmüyormu canınız yanmıyormu CADIARZU

bana doktorum,agzını açarak hapşırabilirsin demişti.ama mutlaka agzını aç kapayınca tüm basınç burunda toplanıyo çünkü.acımıyodu benimki.tamponlar varken hiç hapşırma gereksinimi duymadım ama çıktıktan sonra baya bi hapşırmıştım bi süre.

kızlarr topuklu diyorum giyilir mi diyorum yaaa biri bana bisi desinnnn

canım bence bir sorun olmaz ama sen yinede doktoruna telefon edip sor ben olsam sorardım :)
ben hep topuklu giyiyorum düz ayakkabıda rahat edemiyorum sen sormasan hiç aklıma gelmezdi eğer ters bişeyse banada haber ver :))

valla bunun icin de doktor aranmaz ki yaa, yüksek topuktan bahsediyorum hafif topuk neyse de yüksek topuk acaba zorlar mı bi sıkıntı yapar mı ki aklıma takıldıı

valla bi 4-5 saat kalır heraldeee yüksek topuk olmasa aklıma gelmez dee yüksek olunca tereddüte düstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…