Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence topuklununu bir zararı olmaz,yani Allah korusun düşüp burnunu çarpmadığın sürece bir sorun olucağını sanmıyorum,sonucta ameliyat olup 15 gün sonra işe başlayan ve işinde de yüksek topuk zorunluluğu olan insanlar var,yani vardır-tatlicadiarzu-

sonucta bir hafta sonra uçağa bile binmek serbest..
topuklunun sakıncası olmasa gerek.

var mıdır yaa benm 1 bucuk ay oldu da bende iyilesme gec oldugu icin teredüte düstümm ne biiliiim

ya bu yürürken burnumu zorladı gibi geldi de acaba yüksek topuk sıkıntı olustururmu ki diye korktum ne biliiim

var mıdır yaa benm 1 bucuk ay oldu da bende iyilesme gec oldugu icin teredüte düstümm ne biiliiim

bence topuklu giydiğinde hissettiğin herneyse sen onun üzerinde dur normalde olmaması gereken birşey değilmi 1 buçuk ay sonra benim sor dediğim oydu kafam karıştı benim şimdi hissettiğim basınca benziyorsa 1 buçuk ay sonra garip olucak

yaa benm bir bucuk ay oldu göz altlarım bile hala sarı sarı gecmedii, ben artık kendimde hicbir seyi garipsemez oldum millette iki haftada gecen sey bende 2 ayda gecio

yaa benm bir bucuk ay oldu göz altlarım bile hala sarı sarı gecmedii, ben artık kendimde hicbir seyi garipsemez oldum millette iki haftada gecen sey bende 2 ayda gecio

:1shok: ciddimisin
peki neden böyleymiş kansızlıkmı var bir vitamin eksikliğimi yoksa bünyemi tamamen hani ben korktum azıcık :1no2:

ben de fotoğraf koydum kızlar dayanamadım.yorumlarınızı bekliyorum :kedi:

burnunuz çok güzel olmuş..güzel iş çıkarmışlar.önden de yandanda doğal duruyor burun ucunun toparlanması çok orantılı ve kavis oranı da tam yüz yapınıza göre ayarlanmış.bu ince ayarı yapan doktorunu tebrik ediyorumm..güle güle mutlu günlerde kullanın

topuklu ayakkabı ile burnun ne alakası oluyor ben anlayamadımm ..çok acemiyim galiba.daha ameliyat olmayınca insan başına sonrasında neler gelecek ne sıkıntılar yaşayacak bilemiyor...

yürürken ani hareketler yaparken fln insanın burnuna baskı yapıyor yani vücut bir bütün yaptıgın her hareket her yerini etkiliyor ve topuklu yüksek olunca burnuma baskı yapıyor gibi hissettim burnumun kemigi sızlar gibi oldu, o nedenle sordum topuklu acaba sıkıntı olusturur mu diye

kızlar ben daha evel bi sey soruştum ama arada kaynadı kimse bi fikir yürütmedi.sigara içen ve ameliyat olmuş lan arkadaşlar sigara yı ne zaman kestiniz yada kestinizmi devammı ettiniz.sigara iyileşme sürecini uzatıyormu şişler ve ödemi atamamak açısından..be içiyordum bıraktım doktorum bırak dedi..

inanın bu vesileyle sigaradan kurtuluyrum galiba.10gündür sigara içmedim.aramıyorum bile..oleee..biliyorsunuz sigara çk erken kırışmaya neden oluyor hemde direkt...

Arkadaşlar tamponlarım alındı,ilk alçım değiştirildi.tekrar alçı yapılmadan önce doktorum aynada tam burnumu gösteriodu ki gözlerim karardı bayıldım..sonra kendıme geldım ama burnumu tam goremedim o kadarda heycan yaptım...azda olsa fikir sahıbı oldum yüzümde abest durmamış doğal geldi bu aşamayıda atlatmış oldum...endişelerim geçti..ama yüzümdekı bandajlar alındı altında çizgi halinde morluk ve şişlik var bunun için ne yapabilirim birşey sürmeliyim ki ya da geçmesini mi beklemeliyim???..malum sıcak güneşli yaz günleri cok iyi bir koruyucu aldım pc başına oturuken bıle onu sürüorum ki pcdeki ışınlar bile cilde cok zararlı güneş ışığının 2 katı zararı var...göz çevresi içinde neutrogena nın göz çevresi kremini kullansan işe yararmı arkadaşlar ?

sigara yara iyileşmelerini olumsuz etkliyomuş,hatta ben içmediğim halde dr. içilen ortamda da durma demiştiyasakkelime

inanın bu vesileyle sigaradan kurtuluyrum galiba.10gündür sigara içmedim.aramıyorum bile..oleee..biliyorsunuz sigara çk erken kırışmaya neden oluyor hemde direkt...

canım bence çok iyi yapmışsın ben doktorunu dinlemeyip heyecandan iki katı içenlerdenim ne yazıkki klava:
sonuçta narkozdan uyanmada zorluk ve balon şeklinde bir kafa ameliyat sonrası hiç içmedim bugün dördüncü günüm morluklarım geçti şişlerde inmaye başladı ama eminim içmeseydim çok daha hafif atlatırdım bu şişlikler sinirimi bozuyor daha kötüsü birazda kendimin sebep olduğunu bilmek :çok üzgünüm:
bırak canım bırakki kolay geçsin çabuk iğleşsin a.s.

Arkadaşlar,
2 temmuzda ameliyat oldum.benim sıkıntım olmadı,morluğum yok,az şişim var.arkadaşlar merak ediyorum beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Tamponlar malumunuz bugün çıktı ağızdan nefes almak zulümdü.tamponlar alındıktan sonra da arkadaşlar burnumda kan pıhtıları sanırım kurudu yine nefes almakta zorlandım.doktor okyanus suyu için erken demişti fakat nefes sorunum tamponsuz da devam ediyor diyince tamam kullan dedi.bugün 2. günüm sanırım:))sizde de nefes sıkıntısı,burun içinde aşırı kuruluk,doluluk oldu mu?beni epey geriyor nefes sıkıntısı.ama arkadaşlar şekli,morluksuz oluşu her şey güzel maşallah da işte şu burun içi de beni gerdi:)))

fikirleriniz,yaşantılarınız önemli,fotoğrafları paylaşacağım.

ben okyanus suyuna 4.gün tamponlarım ve alçım çıktıktan sonra başlamıştım.kuruluk için de terramycin ii geliyor,benim doktorum onu vermişti.ama her doktorun yöntemi farklıdır,doktoruna sormadan biye yapma.şişliklerle beraber burun tıkanması çok normal ve içerde pıhtı kalmış ta olabilir tabi.kuruluğu hallet bakalım geçecek mi..

bende ameliyat oldum geen hafta çok güzel oldu çok hoşuma gitti kısacası çok begendim tam istediğim gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…