var mıdır yaabenm 1 bucuk ay oldu da bende iyilesme gec oldugu icin teredüte düstümm ne biiliiim
yaa benm bir bucuk ay oldu göz altlarım bile hala sarı sarı gecmedii, ben artık kendimde hicbir seyi garipsemez oldum millette iki haftada gecen sey bende 2 ayda gecio
bünyeyle alakalı sanırım doktorum gecer dedii ben de insallah dedim
kızlarr topuklu diyorum giyilir mi diyorum yaaa biri bana bisi desinnnn
ben de fotoğraf koydum kızlar dayanamadım.yorumlarınızı bekliyorum :kedi:
topuklu ayakkabı ile burnun ne alakası oluyor ben anlayamadımm ..çok acemiyim galiba.daha ameliyat olmayınca insan başına sonrasında neler gelecek ne sıkıntılar yaşayacak bilemiyor...
inanın bu vesileyle sigaradan kurtuluyrum galiba.10gündür sigara içmedim.aramıyorum bile..oleee..biliyorsunuz sigara çk erken kırışmaya neden oluyor hemde direkt...
Arkadaşlar,
2 temmuzda ameliyat oldum.benim sıkıntım olmadı,morluğum yok,az şişim var.arkadaşlar merak ediyorum beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Tamponlar malumunuz bugün çıktı ağızdan nefes almak zulümdü.tamponlar alındıktan sonra da arkadaşlar burnumda kan pıhtıları sanırım kurudu yine nefes almakta zorlandım.doktor okyanus suyu için erken demişti fakat nefes sorunum tamponsuz da devam ediyor diyince tamam kullan dedi.bugün 2. günüm sanırım:))sizde de nefes sıkıntısı,burun içinde aşırı kuruluk,doluluk oldu mu?beni epey geriyor nefes sıkıntısı.ama arkadaşlar şekli,morluksuz oluşu her şey güzel maşallah da işte şu burun içi de beni gerdi:)))
fikirleriniz,yaşantılarınız önemli,fotoğrafları paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?