Bu arada bende alçı da yok.Sadece bandaj ve tampon.valal doktor alçıya gerek bile duymadım dedi.
Arkadaşlar,
2 temmuzda ameliyat oldum.benim sıkıntım olmadı,morluğum yok,az şişim var.arkadaşlar merak ediyorum beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Tamponlar malumunuz bugün çıktı ağızdan nefes almak zulümdü.tamponlar alındıktan sonra da arkadaşlar burnumda kan pıhtıları sanırım kurudu yine nefes almakta zorlandım.doktor okyanus suyu için erken demişti fakat nefes sorunum tamponsuz da devam ediyor diyince tamam kullan dedi.bugün 2. günüm sanırım:))sizde de nefes sıkıntısı,burun içinde aşırı kuruluk,doluluk oldu mu?beni epey geriyor nefes sıkıntısı.ama arkadaşlar şekli,morluksuz oluşu her şey güzel maşallah da işte şu burun içi de beni gerdi:)))
fikirleriniz,yaşantılarınız önemli,fotoğrafları paylaşacağım.
Arkadaşlarım dışındakilere albümüm kapalı, ancak burnumu merak edenler için 93 günlük resimlerimden bir demet hazırladım size... :)
Bu arada hala burnum şiş, bunun ben de farkındayım, doktorum da söylüyor...
Sabır, Sabır, Sabır... Geçen biri yazmış, burun ucu 16 ayda iyileşir, son halini alırmış diye...
kabullenmem bayağı zaman aldı okuyunca
Arkadaşlarım dışındakilere albümüm kapalı, ancak burnumu merak edenler için 93 günlük resimlerimden bir demet hazırladım size... :)
Bu arada hala burnum şiş, bunun ben de farkındayım, doktorum da söylüyor...
Sabır, Sabır, Sabır... Geçen biri yazmış, burun ucu 16 ayda iyileşir, son halini alırmış diye...
kabullenmem bayağı zaman aldı okuyunca
canım bence çok iyi yapmışsın ben doktorunu dinlemeyip heyecandan iki katı içenlerdenim ne yazıkkiklava:
sonuçta narkozdan uyanmada zorluk ve balon şeklinde bir kafa ameliyat sonrası hiç içmedim bugün dördüncü günüm morluklarım geçti şişlerde inmaye başladı ama eminim içmeseydim çok daha hafif atlatırdım bu şişlikler sinirimi bozuyor daha kötüsü birazda kendimin sebep olduğunu bilmek :çok üzgünüm:
bırak canım bırakki kolay geçsin çabuk iğleşsin a.s.
bende ameliyat oldum geen hafta çok güzel oldu çok hoşuma gitti kısacası çok begendim tam istediğim gibi oldu
Bu arada bende alçı da yok.Sadece bandaj ve tampon.valal doktor alçıya gerek bile duymadım dedi.
Çok normal canım. Benim 9.günüm ve dün yeni nefes almaya başladım. Tamponlarım çıktıktan sonraki 4-5 günde nefes alamadım. Burun içi kuru olduğu için. Okyanus suyu kullan birde ben tatlı badem yağını pamuklu çubukla yavaşça sürüyorum burun içine o çok yumuşatıyor. Seninkide zamanla açılır meraklanma.Geçmiş olsun
orontes ve loveyou lütfen resimlerinizi koyun kızlar.bizde görelim.fikir edinlim..neler yaşandı sonuçlar nasıl ağ4rı sızı varmı??? en önemliside doktorlarınız kim kızlar
canım resim koymak istemiyorum ben yaşadıgım yerde yaptırdım devlet hastanesinde özelde yaptırmadım 600 milyon tuttu fiyatı ama doktorum çok iyiydi ve çok güzel yaptı çok begendim herkezde begeniyo çok doğal ve yüzüme çok gitti şuan agrım sızım hiçyok alçımı çıkardım bitek bantlar kaldı onlarıda perşembe çıkarcam ben çok memnun kaldım iyikide yaptırmışım
canım işallah iyiye gidiyorsunuz varmı bi sıkıntın merak ediyorum attlatıyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?