Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu arada bende alçı da yok.Sadece bandaj ve tampon.valal doktor alçıya gerek bile duymadım dedi.

ozman çok az törpülemiştir ya da hiç törpülememiştir ki böylece burunu oluşturan kemikten çatıyı kesmek ya da kırmak zorunda kalmamıştır.yani senin burnun kemikte çok fazla değişklik yapılmadan düzeltilecek bir burundur merak etme.o kemiği kesmiş olsaydı alçısız olmazdı hralde...ozaman morluğun da çok azdır ya da hiç yoktur??? fisfisfis

Çok normal canım. Benim 9.günüm ve dün yeni nefes almaya başladım. Tamponlarım çıktıktan sonraki 4-5 günde nefes alamadım. Burun içi kuru olduğu için. Okyanus suyu kullan birde ben tatlı badem yağını pamuklu çubukla yavaşça sürüyorum burun içine o çok yumuşatıyor. Seninkide zamanla açılır meraklanma.Geçmiş olsun

Arkadaşlarım dışındakilere albümüm kapalı, ancak burnumu merak edenler için 93 günlük resimlerimden bir demet hazırladım size... :)
Bu arada hala burnum şiş, bunun ben de farkındayım, doktorum da söylüyor...
Sabır, Sabır, Sabır... Geçen biri yazmış, burun ucu 16 ayda iyileşir, son halini alırmış diye...
kabullenmem bayağı zaman aldı okuyunca

Son düzenleme:

arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen sevinirim bende resimlerini görmeyi isterim

canım eski halin nasıldı CADIARZU güzel görünüyor ama biraz fazla mı oyulmuş havalı duruyor o ayrı :kedi:

ahh tatlım ya tam bıraktım derken sigarayı dünbiyere gittim baya efkar bastı yine tüttürdüm bir iki tane.yaaa.suçluluk duyuyorum sanırım tam bırakamıcam

Bende yaptırmayı düşünüyorum burnumu,aslında kemik falan yok gayet düzgün,hatta estetik mi diye soranlar bile oluyor.Ama benim şikayetim burun kanatlarımın biraz yaygın olması,yan profilden gayet hoş ama özellikle fotoğraflarda (ön profilde) garip duruyor,normalde göründüğünden daha beter bir hal alıyor,bu da canımı sıkıyor...Kararsız kaldım,ayrıca şan bölümü öğrencisiyim,ameliyat sonrası problem yaratır da nefes sorunları yaşar okulumdan olursam diye de korkuyorum..Biraz bakındım ama burun daraltma hakkında pek birşey bulamadım..Bu tarz sorun yaşayanlar var mı acaba? Ne yapacağımı şaşırdım : /

bende ameliyat oldum geen hafta çok güzel oldu çok hoşuma gitti kısacası çok begendim tam istediğim gibi oldu

tatlım o halde resimlerin bekliyoruz.merakla.burada ameliyat olacaklara fikir vermiş olur güzel burnun.güle güle kullan darısı benim başıma.ve ameliyat için gün sayanların başına

Bu arada bende alçı da yok.Sadece bandaj ve tampon.valal doktor alçıya gerek bile duymadım dedi.

orontes ve loveyou lütfen resimlerinizi koyun kızlar.bizde görelim.fikir edinlim..neler yaşandı sonuçlar nasıl ağ4rı sızı varmı??? en önemliside doktorlarınız kim kızlar

canım işallah iyiye gidiyorsunuz varmı bi sıkıntın merak ediyorum attlatıyormusun.

orontes ve loveyou lütfen resimlerinizi koyun kızlar.bizde görelim.fikir edinlim..neler yaşandı sonuçlar nasıl ağ4rı sızı varmı??? en önemliside doktorlarınız kim kızlar

canım resim koymak istemiyorum ben yaşadıgım yerde yaptırdım devlet hastanesinde özelde yaptırmadım 600 milyon tuttu fiyatı ama doktorum çok iyiydi ve çok güzel yaptı çok begendim herkezde begeniyo çok doğal ve yüzüme çok gitti şuan agrım sızım hiçyok alçımı çıkardım bitek bantlar kaldı onlarıda perşembe çıkarcam ben çok memnun kaldım iyikide yaptırmışım

neden resim koymuyorsun CADIARZU
iyi cesaret edebilmişsin ne güzel sonuçtan memnun olman ben cesaret edenedim kötü örnek çok diye

kızlar, burnumun ameliyattan önceki orjinal hali en baştaki resimde... burnum uzundu, kanatları biraz genişti.. hem kısaltıldı hem de kanatları daraltıldı.

canım işallah iyiye gidiyorsunuz varmı bi sıkıntın merak ediyorum attlatıyormusun.

canım burnumda hafif bir tıkanıklık var tabii hala ama günden güne azaldığını hissediyorum. Yarında bantlar çıkacak dahada rahatlıycam.Merak etme çok zor bir süreç değil,korkuların varsa hafiflet.İnan çok kötü değilkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…