ikinizde geçmiş çok geçmiş olsunn!!!! ben barış çakır düşünüorum ama kimse yok mu barış çakıra yaptıran bildiğiniz falanemre ilhan ve barış çakır arasında kaldım been!!
bence barış çakır'ın sitesinde şöyle bir dolaşıp neler yaptığını ne ödüller aldığını incelersem barış çakırda karar kılarsın ben burada çok okudum ona yaptıran ve cok memnunlar bende ona yaptıracağım kesin kararlıyım
BARIŞ BEY NE KADAR FİYAT VERİYOR.....
geçmiş olsun peteluma, benimki kapalıydı, bende nefes alıp vermede sorun yaşıyordum benimde genel anestezi oldu. ama doktor durumumu iyi görünce yatırmadan eve gönderdi beni. raporluyum evde tatil yapıyorum herşey süper :)
mermaid sen açık mı oldu kapalımı?
bende nefes alamama eğrilik sorunu falanda vardı.kemiğe müdahale olduğu ve genel anestezi olduğu için beni 1 gece yatırdılar
Kızlar ben burnumu yaptırıcam kemikli burnum kemiği törpülüyceklermiş galiba .hiç varmı böyle ameliyat olan .Çok korkuyorum yaa
hangi doktorlara yaptırıcaksınız siz????
arkadaslar ikinize de gecmis olsun. ben de insallah cumartesi ameliyyat oucam ama cok korkuyorum. kizlar dikis izleri belli oluyor mu sonra? doktor ne dedi? hic sordunuz mu bunu? bazi arkadaslarda 1 yil gecmesine ragmen hala dikis izleri var da
benimde sadeece kemiğim törpülendi.merak etme çok basit birsey o sadece kemik törpülecekese.iz olayı da su ben dra gittiğimde burun deliklerinin küçülmesi gerektiğini söyledi ama iz kalabileceğini zamanla gececeğini söyledi doktor ben istemedim.içten oluyr dikişler ve zamanla kayboluyor.korkulacak birsey yok :)Kızlar ben burnumu yaptırıcam kemikli burnum kemiği törpülüyceklermiş galiba .hiç varmı böyle ameliyat olan .Çok korkuyorum yaa
benimde sadeece kemiğim törpülendi.merak etme çok basit birsey o sadece kemik törpülecekese.iz olayı da su ben dra gittiğimde burun deliklerinin küçülmesi gerektiğini söyledi ama iz kalabileceğini zamanla gececeğini söyledi doktor ben istemedim.içten oluyr dikişler ve zamanla kayboluyor.korkulacak birsey yok :)
CANDY1 benim burnumda kemikli bunu kendinmi talep ettin doktora yoksa onlarmı yapalım dedi çünkü bildiğim kadarı ile ssk ile devlet hastanesi yapmıyordu bana geniş bilgi verebilirmisin. çünkü bende istiyorum
benim annem zaten hastanede çalışıyrda tanıdığı doktor vardı gittim gösterdim doktoraa .ben dedi kızıma güzel bi burun yaparım çok mutlu oldum ve öyle demesi güven verdi uzman doktor 500 milyona yapıyolar ssk karnemle gidicem devlet olduğu için bi tek kayıtta para alıyolar oda estetiğe girdiği için ameliyatım
nasıl oldu burnun peki canım kemik törpülenince ben çok meerAK ediyorumdA:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?