Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ikinizde geçmiş çok geçmiş olsunn!!!! ben barış çakır düşünüorum ama kimse yok mu barış çakıra yaptıran bildiğiniz falan emre ilhan ve barış çakır arasında kaldım been!!

bence barış çakır'ın sitesinde şöyle bir dolaşıp neler yaptığını ne ödüller aldığını incelersem barış çakırda karar kılarsın ben burada çok okudum ona yaptıran ve cok memnunlar bende ona yaptıracağım kesin kararlıyım

BARIŞ BEY NE KADAR FİYAT VERİYOR.....

geçmiş olsun peteluma, benimki kapalıydı, bende nefes alıp vermede sorun yaşıyordum benimde genel anestezi oldu. ama doktor durumumu iyi görünce yatırmadan eve gönderdi beni. raporluyum evde tatil yapıyorum herşey süper :)

mermaid sen açık mı oldu kapalımı?
bende nefes alamama eğrilik sorunu falanda vardı.kemiğe müdahale olduğu ve genel anestezi olduğu için beni 1 gece yatırdılar

arkadaslar ikinize de gecmis olsun. ben de insallah cumartesi ameliyyat oucam ama cok korkuyorum. kizlar dikis izleri belli oluyor mu sonra? doktor ne dedi? hic sordunuz mu bunu? bazi arkadaslarda 1 yil gecmesine ragmen hala dikis izleri var da

Kızlar ben burnumu yaptırıcam kemikli burnum kemiği törpülüyceklermiş galiba .hiç varmı böyle ameliyat olan .Çok korkuyorum yaa

hangi doktorlara yaptırıcaksınız siz????

ben devlet hastanesinde sadece küçük bi operasyon görücem kulak burun boğazcı yapıcak .Kemikli benim burnum kemiği düzelticekler yani pek fazla estetiğe girmiyomuş ama şekilde vericek Çok kararsızım ve korkuyorum .Ama doktorla görüştüm çok iyi bi doktor .gÜvendim yani

arkadaslar ikinize de gecmis olsun. ben de insallah cumartesi ameliyyat oucam ama cok korkuyorum. kizlar dikis izleri belli oluyor mu sonra? doktor ne dedi? hic sordunuz mu bunu? bazi arkadaslarda 1 yil gecmesine ragmen hala dikis izleri var da

mrh arkadaşım,

ameliayttan korkuyorum demişsin,hiç korkma inan korkulacak hiçbişey yok.ben ameliyat olalı yaklaşık 25 gün olmak üzere.bişeyi merak ettim dikiş izleri nasıl belli oluyormuş.benimde burnumda da dikiş vardı.ama içerde ben dr a sorduğumda öğrendim dikiş olduğunu.zaten 1-2 gün içerisindede kendiliğinden kayboluyormuş.ameliyat öncesinde dr uma açıkmı kapalımı yapacaksınız diye sormuştum.açık ameliyatı sevmiyorum çünkü kesi yapılan yerde iz kalma ihtimali yüksek demişti.benimki kapalı oldu ama içerdeki dikişleride dr söylemese haberim yoktu.sana şimdiden çok geçmiş olsun olup biteni anlatırsın artık.merakla bekliyorum

CANDY1 benim burnumda kemikli bunu kendinmi talep ettin doktora yoksa onlarmı yapalım dedi çünkü bildiğim kadarı ile ssk ile devlet hastanesi yapmıyordu bana geniş bilgi verebilirmisin. çünkü bende istiyorum

Kızlar ben burnumu yaptırıcam kemikli burnum kemiği törpülüyceklermiş galiba .hiç varmı böyle ameliyat olan .Çok korkuyorum yaa
benimde sadeece kemiğim törpülendi.merak etme çok basit birsey o sadece kemik törpülecekese.iz olayı da su ben dra gittiğimde burun deliklerinin küçülmesi gerektiğini söyledi ama iz kalabileceğini zamanla gececeğini söyledi doktor ben istemedim.içten oluyr dikişler ve zamanla kayboluyor.korkulacak birsey yok :)

nasıl oldu burnun peki canım kemik törpülenince ben çok meerAK ediyorumdA:sm_confused:

CANDY1 benim burnumda kemikli bunu kendinmi talep ettin doktora yoksa onlarmı yapalım dedi çünkü bildiğim kadarı ile ssk ile devlet hastanesi yapmıyordu bana geniş bilgi verebilirmisin. çünkü bende istiyorum

benim annem zaten hastanede çalışıyrda tanıdığı doktor vardı gittim gösterdim doktoraa .ben dedi kızıma güzel bi burun yaparım çok mutlu oldum ve öyle demesi güven verdi uzman doktor 500 milyona yapıyolar ssk karnemle gidicem devlet olduğu için bi tek kayıtta para alıyolar oda estetiğe girdiği için ameliyatım

merhaba benimde septum deviasyon ve konka bellüzo sorunum var benimde estetiğe girecek sanırım devlet hastanesinde ben muayene oldum ameliyat olmamı söyledi bende plastik cerraha yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde plastik cerrahlarımızda var diğer özel hastaneler gibi yüksek fiyat istemiyorlar sağlık güvencemde var.sen kbb ye mi yoksa plastik cerrahamı yaptırmayı düşünüyorsun

Herkese merhaba..öncelikle eCeCe ameliyat olmuşsun sanırım sana ve tüm operasyn geçirenlere çok geçmş olsun..
Arkdşlr acaba foto koyma gibi bi imkanınız yokmu..yani biz ameliyat olmayı düşünenlere bi fikir oluyo açıkçası..fotoları görmek.
Sğalıcakla kalın..hoşçakalın..

arkadaşlar bende ameliyat oldum 8.günüm açık ameliyattaki iz 1-2 günde geçmiyor.hala benimki bariz belli oluyor.krem kullanıyorum tahminim 15 güne kadar çok dikkatli bakılmadığı sürece belli olmayacak.alçım duruyor.zaten o iz bence önemsiz.makyajla kapatılabilir. korkulacak bişey değil :)

benim alçım çıksın fotomu da eklerim.bu arada korkmayın.bende çok korktum ama baktım öyle olmayacak kendimi motive ettim:) sonuçta eski halinden iyi oluyor.birde doktorunuzun kbb yada plastiçi olması bakmayın.beni kbb ci ameliyat etti.önemli olan gerçekten güven.içinize sinmiyorsa sakın olmayın.amleyat sonrasında zaten psikolojiniz iyi olmuyor.daha fazla kafaya takarsınız.en ince detayları kimsenin farketmediği detayları görür hale gelirsiniz.buda sizi mutsuz eder.varsa bi dr tanıdığınız onun tavsiyesinide dinleyebilirsiniz.danışabilirsiniz.

Ben bu sitede okuduklarımdan sonra ameliyat olmaya karar vermiştim yaklaşık 3-4 ay doktor araştırmalarımla geçti,daha sonra op.dok.bülent cihantimur'da karar kıldım,ameliyat öncesi bir kaç kez görüşmüştük açıkcası ben çok fazla şekline müdahale etmedim,sadece ucunun kalkık olmasını istediğimi söyledim gerisini ona bıraktım,sonuçta her insanın yüz tipi farklı oluyor,gazeteden kestiğin bir ünlünün burnunu istemek bana göre saçma.. önemli olan doğal güzel bir burun olması.
neyse 6 mart perşembe günü ameliyatımı oldum,çok morarma şişlik olmadı,yani ikinci gün biraz morarma oldu ama üçüncü günü geçmeye başladı..pazartesi tamponlarım alındı,ameliyat olduktan bir hafta sonra yani 13 mart perşembe günü de alçılarım alındı,burnumun üstüne küçük bantlar koydular,burnumun yeni haline bayıldım,elimden aynayı düşüremiyorum,üzerinde bantlar olmasına rağmen çok güzel olmuş,ucu hafif kalkık ve doğal..bunca zaman beklediğime üzülüyorum şimdi..keşke yıllar önce yaptırsaydım bunca zaman sıkıntı yapmazdım kendime..

ameliyatımın toplam maliyeti 2.500 ytl tuttu
eğer morarması çok olan arkadaş olursa ona sporcuların kullandığı arnica kremi öneriyorum morarmalara birebir bu krem...

soru sormak isteyen olursa seve seve yanıtlarım bu arada bugün ameliyat olalı 8 gün oldu işe başladım..
kendimi çok güzel hissediyorum burnumda bantlar olmasına rağmen.. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…