neden resim koymuyorsun CADIARZU
iyi cesaret edebilmişsin ne güzel sonuçtan memnun olman ben cesaret edenedim kötü örnek çok diye
canım ben gidip hemen olmadım ameliyat nisanda gittim doktoruma tahlil yaptırdım baya ilgilendi bende buzamanda oldum bende kötü deneyimleri okudum burda ama onların başına geldi diye benim başıma gelecek diyedüşünmedim ben doktor farkının önemli oldugunu düşünüyorum benim doktorum çok iyiydi çok ilgilendi yani yaptırdıgıma hiç pişman değilim
canım allah pişman etmesin tabiki doktor farkı önemli her memnun kalan kendi doktorunu örnek gösterir benim demek istediğim bizimde elimizde öyle fırsatlar vardı keşke cesaret edebilseydimde bende olabilseydim sonuçta para kolay kazanılmıyor gerçi ben yinede çoğu arkadaşa göre ucuza olmuşum burda paradan çok memnıniyet ameliyat sonrası sorunların azlığı önemli allah isteyen herkese böyle sorunsuz ameliyatlar nasip etsin
yani senin burnun zaten güzelmiş..hayret neden elletinki inan vala süpermiş yani çok gerekli bişey değilmiş .. ama tabi senin memnuniyetin önemli.sen burun kanatlarım geniş diyorsun bende tam tersi burunkanatlarım çok dar ve bunun genişletilmesi mümkünoluyormu onuda bilmiyorum?? ama doktorun birine gittim burun kanatlarım dar olduğu için istediğim şekli alması pek mümkün değil gibi konuştu..burun kanatları genişse çare si kolay ama darsa daha farklı .. oraya bi ekleme yapmak dha zordur tabiki..fazlalığı alıp düzeltmek daha kolay
kızlar bişe sorcammm.buruna masj yapmanın ne gibi yararları var?ben pek yapmıorumda :S
canım ödemlerin geçmesine yardımcı oluyo ve sanırım şeklinin oturmasında etkili..
doktorum sargılar acıldıktan sonra böyle masaj yapabilirsin demişti ama ben pek yapamdim.1 ay oldu 2 gündür yapıyorum.umarım kötü bişe olmaz
benimde bantlarım çıktı bugün. Herkes çok beğendi burnumu. Tabi bende. Ama rengi bile değişik tabi hala,hafif kabuklanmış derim.Ama ona rağmen hemen alıştım burnuşumaaa...:lepi: bir kaçresim ekledim albüme kızlar,bakın bakalım nasıl olmuş
sana çokyakışmışş...uyüzünde güzel tam oturmuş yüzüne..güle güle kullan..şu ana biraz kalkık gibi ama oda şişlikten.. ben ce bi 3 ay sonra muhteşem bi burnun olucak.iyi oldu seni ördüğüm ufuk be konusunda biraz içim rahatladı ama yinede üstün basa basa söylüyorum ki birazda şans meselesi bu olay ???ve yüz anatomiside çokönemli..
slm kızlarr..ben 2 temmuz da ameliyat oldum..Hala inanamıyorum tam 1 hafta geçti..bugün alçım alındı şimdi bandaj var.rüyada gibiyim doktor alçı çıktıktan sonra bamak ister misin dedi ben heyecan içindeyim tabi sadece evet lütfen diyebildim..sonra aynaya baktım gerçekten çok farklı diyorum ya hala gerçek değil gibi geliyo..Pek anlayamadım çok mu sevdim az mı sevdim doğal mı yapay mı şoktan olsa gerek:1rolleyes: sadece istediğimden biraz daha fazla kalkık ama doktorum biraz ineceğini söyledi..bunun dışında şimdilik delikler biraz büyük göründü ama doktorum şiş olduğunu söyledi..eve geldim ve ilk işim bu siteye girmek oldu bir an önce bantlar da çıksa şişlikler de inse şeklini anlayabilsem:ecrin_bebek:
Bide daha önce ameliyat olanlar (tabii olmayanlarda olabilir :) ) ,fotoğraf koymuş olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirmi:kedi: aslında bu biraz garip bi istek oldu benim arkadaşlık teklifi göndermem daha normal olurdu sanırımyerimseniben biraz daha iyi olayım bende resim koyacağım
Ameliyat olmuş olacak herkese güzel burunlar diliyorummopuyorumnanaktan
slm kızlarr..ben 2 temmuz da ameliyat oldum..Hala inanamıyorum tam 1 hafta geçti..bugün alçım alındı şimdi bandaj var.rüyada gibiyim doktor alçı çıktıktan sonra bamak ister misin dedi ben heyecan içindeyim tabi sadece evet lütfen diyebildim..sonra aynaya baktım gerçekten çok farklı diyorum ya hala gerçek değil gibi geliyo..Pek anlayamadım çok mu sevdim az mı sevdim doğal mı yapay mı şoktan olsa gerek:1rolleyes: sadece istediğimden biraz daha fazla kalkık ama doktorum biraz ineceğini söyledi..bunun dışında şimdilik delikler biraz büyük göründü ama doktorum şiş olduğunu söyledi..eve geldim ve ilk işim bu siteye girmek oldu bir an önce bantlar da çıksa şişlikler de inse şeklini anlayabilsem:ecrin_bebek:
Bide daha önce ameliyat olanlar (tabii olmayanlarda olabilir :) ) ,fotoğraf koymuş olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirmi:kedi: aslında bu biraz garip bi istek oldu benim arkadaşlık teklifi göndermem daha normal olurdu sanırımyerimseniben biraz daha iyi olayım bende resim koyacağım
Ameliyat olmuş olacak herkese güzel burunlar diliyorummopuyorumnanaktan
..,fotoğraf koymuş olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirmi:kedi: aslında bu biraz garip bi istek oldu benim arkadaşlık teklifi göndermem daha normal olurdu sanırımyerimseniben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?