haha ay cnm ya
cok gecmis olsun, umarim hersey isteigin gibi olmustur!
sağol canım. Evet ucu şuan top gibi ve kalkık.Bence dokyorun iyiyse ve sen imkansızı istemiyorsan şans meselesi değil pek. Ayrıca zaten o da senin yüz anatomine göre tasarlıyor burnu.Senin yüzüne uygun sana özel bir burun olacak tabikide.Ama şişlik ve morlıuklar kişinin bünyesi ile alakalı en fazla. Sen ne zaman görüşeceksin Ufuk beyle,karar verdin mi?
haha ay cnm ya
cok gecmis olsun, umarim hersey isteigin gibi olmustur!
bende albümüme yeni resimlerimi ekledim kızlar cildim çok yağlı makyajda sıfır :)) idare edin =)
burun ameliyatı olmuş birinin başına gelebilecek en talihsiz şey geldi başımakafamçokkarıştı nezle oldum...şanslı olmadığımı bilirdim de bu kötü oldu =) gerçi hakettim ben bunu..ameliyat olacak arkadaşları uyarıyorum sakın bunaldım terledim diye pencereleri açıp cereyanda kalmayın klimayı min. seviyede kullanınyerimseniben
canım şişliklerin varmı hala
makyaja ihtiyacı yok çok tatlısın bence
benimde cildim çok yağlıydı ağır bir tedaviden sonra kurtuldum şimdi yağ oranı dengeli şükür sıcaklarda makyaj hakgetire zaten akıp gidiyor bir işe yaramıyor
merhaba cdabag...bende bikaç gündür siteye giremedim.evde değildim.döner dönmez pc başına oturdum..ben ufuk beyden gün sayıyorum işte.27 sinde ameliyat günü.aam ufuk bey beni ne aradı ne tasarıma çağırdı.16 günüm kaldı..heyecan artıyor .. burnuna gelince gün geçtikçe daha da güzelleşir şişlerin inmesi falan epey zaman alıyormuş ya aynı şey v korkular benimde başıma gelicek kendimi buna hazırlıyorum..şişliklere morluklara ve yeni görüntü psikolojisine...
canım teşekkür ederim çok a.s.
evet hala şişliklerim var ve bazen sabah fazlasıyla şişik oluyor yüzümde ve burnumda. cildim baya bir yağlandı küçük sivilceler çıkıyor cilt bakımı yaptırıcam en kısa zamanda doktora göstereceğim biraz daha zaman geçsin geçer diye umuyorum.
canım bendede bazen sabah bir kalkıyorum böyle bezelye gibi şişlikler oluyor sağ yada sol tarafta önceleri çok korktum bunlar ne diye ama sonra rahatladım oluyorlar ve geçiyorlar birde sana özellile sormak istiyordum masaj yaparken elimle kemiği hissediyorum ya böyle dümdüz değil bu normalmi geçicimi :uhm:
canım bence henüz çok yeni ve normal anormal bir durum yok bana doktorum masaj vermedi henüz çarşamba günü yine kontrolüm var bu gittiğimde verirmi bilmiyorum ama korkulacak hiç birşey yok bence opuyorumnanaktan insan korkuyor dimi birşey olucak diye panik yapıyor kaydirigubbakcemile3
pınarcım hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur a.s.
inşallah karamelcmkaydirigubbakcemile3
inanılmaz heycanlıyım.biran önce olsada görsem sonucu
sadece senmilmaz:
biran önce hayırlısıyla atlatki bizde görelim resimlerini gözlerimiz şenlensin opuyorumnanaktan gözümüz gönlümüz açılsın datlumm
kizlar delisin dieceksiniz ama ben gelcek aya ameliatolucam ve burun amelyiati videolarini izledim. ilk basta insan biraz ürküyo amaa sonra alistim, doktorlarin uyguladiklari teknik, burunun ic yapisi fln acaip ilgimi cekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?