ben zaten ögretmenlik okumasaydim tip okuycaktim sogukkanliyim biraz delikafadulden
üstelik hayatimda ztn 4 ameliyat gecirdim korkmyuom biseycikten artik. :jeyyar:
valla ne kadar video warsa izledim sırnaşık şey
hassas arkadaslar izlemesin
merhaba kızlar
sonunda bende karar verdim 31 temmuzda naci beye burun ameliyatı olucam.:sm_cool:
sırada ben varım önce benimki 27 temmuzda:lepi:
evet canım sırayı bozmayalım lütfen:)))))kaydirigubbakcemile3
senin ameliyatını kim yapacak?
cnm çok teşekkürler içim birazcık rahatladı..fed cnm cok normal, o bahsettigin morluk bende 2 ay oldu hala var, burun deliklerin icin de henüz erken, benm suan bile sag taraf biraz daha büyük zamanla düzeliyor merak etme
:bbo: kızlar yardımmmm!!!
ameliyat olalı 12 gün oldu galiba..şu anda bandaj var..ama burun deliklerim okadar kocaman görünüyoki gözüme. tünel gibisırnaşık şey bide sağ delik sol delikten daha büyük duruyo yani orantısız gibi..doktorum çok şiş merak etme böyle kalmayacak dedi,bide ameliyatlarda genellikle sağ delikten çalıştıkları için sağ tarafın daha çok şişmiş olması normalmiş..ama ben daha önce hiç böyle bi sorunu olan kimse duymadım...
Bide şu var ben ameliyattan sonra çok morarmadım hatta çok çok azdı sadece göz altlarımda morluk vardı..bir çoğu da hemen geçti..ama şimdi 2 gözümünde 1cm. kadar altında hilal şeklinde morluklar var hani komandolar fln gözlerinin altına boya gibi bişeyler sürerler ya onun gibi (saçma benzetmeler farkındayım :1rolleyes: ama gözünüzde canlansın diye)
bakın şuraya yazıyorumiyileşeyim ilk iş burun estetiklerinin-ameliyatlarının şipşak diye olup biten hemen sonuca ulaşılan teknolojiyi icad etmeye çalışacağım:smiley-cool:
:bbo: kızlar yardımmmm!!!
ameliyat olalı 12 gün oldu galiba..şu anda bandaj var..ama burun deliklerim okadar kocaman görünüyoki gözüme. tünel gibisırnaşık şey bide sağ delik sol delikten daha büyük duruyo yani orantısız gibi..doktorum çok şiş merak etme böyle kalmayacak dedi,bide ameliyatlarda genellikle sağ delikten çalıştıkları için sağ tarafın daha çok şişmiş olması normalmiş..ama ben daha önce hiç böyle bi sorunu olan kimse duymadım...
l:
Kızlar ameliyat olanlara ve olacaklara çok geçmiş olsun. Ben de nihayet ameliyat tarihimi aldım Eylül ortasına hayırlısıysa. Yurtdışından geliyorum tarihi alırken takvimimden baktım regl dönemime denk gelmemesi için. Ama bazen belli de olmuyor, stres vs. derken regl dönemi değişiveriyor. Aklıma takılan soru şu: Tüm planlarımı bu ameliyat tarihine göre yaptım, olur da tesadüf bu ya, regl'im tam da ameliyata denk gelirse ne yaparım?:1no2: Tamam erteleteyim ameliyatı öyle birşey olursa ama sadece 2-3 haftacığına Türkiyede olacağım için, son dakikada nasıl tekrar ameliyat tarihi alırım ki? Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? :uhm:
sıradaki hrekeze şimdiden geçmiş olsunnnn
fazla yolunuz kalmadı sizde o güzel burunlara kavuşmak için ilk adımları atmışsınız ameliyat havuza atlamak gibi adıma gerek kalmıyor giriyor ve çıkıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
evet canım şimdi sizi düşünüyorum dün gibi ya 15 gün öncesi hiç gelmeyecek gibiydi nasıl geçecek o alçılı nefessiz günler diyordum ne kadar acıyacak nasıl birşey çıkacak bitti bitiyor sizede öyle olucak sağlıcakla iyi haberlerinizi alıcaz inşallah :Saruboceq: birde yeni burunlu fotolarınızı hihoyyytteşekkürr ederim canım:)en zor kısmı atlattık sanırım.:1rolleyes:
ben zaten ögretmenlik okumasaydim tip okuycaktim sogukkanliyim biraz delikafadulden
üstelik hayatimda ztn 4 ameliyat gecirdim korkmyuom biseycikten artik. :jeyyar:
valla ne kadar video warsa izledim sırnaşık şey
hassas arkadaslar izlemesin[/QUOTE
sende benim gibisin...izlemedigim video kalmamisti...oysa ameliyatta kullanan törpü...vs. gördügüm an bayilirim herhalde...hollywood korku filmleri bunlarin yaninda sifir kalir...:ecrin_bebek:
burun ameliyatı oldummmm iyi bir doktor bulmak gerçekten ameliyattan daha zor plastik cerrah ESER AYDOĞDU ya herkesin önünde çok teşekkür ediyorum beni çok iyi anlayıp isteklerime fazlasıyla cevap verdiği için yaptırmak isteyen arkadaşlar a doktorumu şiddetle tavsiye ederimmmm...
evet canım sırayı bozmayalım lütfen:)))))kaydirigubbakcemile3
senin ameliyatını kim yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?