burun ameliyatı oldummmm iyi bir doktor bulmak gerçekten ameliyattan daha zor plastik cerrah ESER AYDOĞDU ya herkesin önünde çok teşekkür ediyorum beni çok iyi anlayıp isteklerime fazlasıyla cevap verdiği için yaptırmak isteyen arkadaşlar a doktorumu şiddetle tavsiye ederimmmm...
ya ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum
ege ünüversitesinde olucam.ufuk bilkaya canım..kendisiyle 2 gün evel tekrar görüşmeye gittim.tedirginliklerim vardı.istediğim burnu uzun ca anlattım.çünkü şok bi sonuç yaşamak istemiyorum..sen bana inan güven dedi.bana bırak dedi. ben senin ne istediğini anladım dedi bende bu sefer iyice güvendim..artık kararsızlık çekmiyim yaaa..hiç güzel bişey değil.olumsuz şeyler aklıma geldikçe dünyam kararıyor..
olumlu düşünki olumlu olsnzemuszemusben mümkünkn olduğnca düşünmemeye çalışıorum bu ara:))ama heycanlamamk elde deil.hatta son 2 haftamıda denize giderek geçirmeyi planlıorm:)bende25inde tekrardan görüşmeye gideceğim.şu 3 boyutlu cihazla tasarım yapcağız
denize gitme bence hiç ....burnun yandığı zaman derisi kalınlaşıp kuruyor buda burnun ucunun istenilen şekle girmesini zorlaştırıyormuş.bence gitme derim..canım ya bşver artık diğer sezona gidersin yada ameliyattan bir ay sonra faan gidersin..doktorumun dediğine göre burun derisi ne kadar kalın ve yağlıysa o derece zor olurmuş şekl vermesi.ee denize giince o burun pelte gibi oluyor hem geriliyorhemde kalınlaşıyor..
gerçkten mibende çok istiyordum denize gitmeyi qaslında o zamn gitömiyim bari napalım bi dahki sezona artka.syada yüzümü kuruyup girsem:uhm:
bu 3 boyutlu cihaz yeni gelmiş zaten 1 aydr falan kullanılıor sanırım.burnunun her açıdan görüntüsünü kaydediyor.bende tam olarak bilgi sahibi değilim ama 25inde yapılsın ayrıntılı olarakk anlatırım canım:1hug:
3 boyutlu cihaza burnun yine profilden çizimi yaılıyor ve bu cihaz direk size önden de nasıl olacağını gösteriyor.bilg. ekrenında bir kafanızı düşünün büst gbi,360 derece dönerek her açıdan gösteriyor burnu =)) yani nasıl göründüğünü çok daha iyi görüyorsunuz.ben bu makineyle muayene olmadım ama doktorum gösterdi gittiğimde.teknoloji işte =))
benim doktor böyle bi cihazdan haberdar değilmi acaba.yada koca ege ünüversitesinde yok bu cihazdan ...çok yeni bişey olduğu içindir.pınarcım doktorun kimdi senin..
aklıma gelmişken benim doktorum baya bilgiler verdi ..mesela asprin içilmicek sarımsak kiraz yenmicek bitki çayı asla içilmicek ancak çay kahve içilebilirmiş..ameliyattan sonra en az 2 hafta bana yasakladı.senle bu konuları konuşmadı mı doktorun.
benim doktor böyle bi cihazdan haberdar değilmi acaba.yada koca ege ünüversitesinde yok bu cihazdan ...çok yeni bişey olduğu içindir.pınarcım doktorun kimdi senin..
aklıma gelmişken benim doktorum baya bilgiler verdi ..mesela asprin içilmicek sarımsak kiraz yenmicek bitki çayı asla içilmicek ancak çay kahve içilebilirmiş..ameliyattan sonra en az 2 hafta bana yasakladı.senle bu konuları konuşmadı mı doktorun.
merhaba pınara sormuşsun ama ikimizin doktoru aynı ben cevaplarsam da kabul edersin umarım opuyorumnanaktan doktorumuzun ameliyattan önce verdiği formda yazılı bunların hepsi doğru söylüyosun.kanama ihtimaline karşı önlem.kendisi de anlatıyo herşeyi.3 boyutlu cihaz yeni olabilir çünkü doktorumuz nerde yenilik hemen takpçisi gözlemlediğim kadarıyla kaydirigubbakcemile3 naci çelik bu arada kendisi a.s.
merhaba pınara sormuşsun ama ikimizin doktoru aynı ben cevaplarsam da kabul edersin umarım opuyorumnanaktan doktorumuzun ameliyattan önce verdiği formda yazılı bunların hepsi doğru söylüyosun.kanama ihtimaline karşı önlem.kendisi de anlatıyo herşeyi.3 boyutlu cihaz yeni olabilir çünkü doktorumuz nerde yenilik hemen takpçisi gözlemlediğim kadarıyla kaydirigubbakcemile3 naci çelik bu arada kendisi a.s.
bu arada profilime bi albüm ekledim.burnumun yani kendimin şuanki görüntüsü hakkında az çok fikir sahibi olmanız için.zaten bakarsanız barizkemeri görüceksiniz.birazda ucu düşük yani hatta baya düşük.sizce ameliyat olma fikrim yerindemi kızlar..fikirlerinizi bekliyorum.
slm arkadaşlar,18 gün önce izmir de ameliyat oldum.estetik,konka hipertrofisi ve septum deviasyonu.üçü bir arada yani.dr a giderken asıl isteğim estetikti.size tavsiyem aslaaa ameliyat olmayınnn.solunum probleminiz varsa tamam ama estetik amaçlı olmayın.benim solunum problemim de vardı ama çok pişmanım.ameliyat öncesi burayı takip ettim dr seçimi falan,kolay mı ağrılı mı vs. için.ağrı çok olmuyo tamam ama DEĞMEZ çok sıkıntılı günler geçiriyo insan.orada estetik yaptıran ama sonrasında nefes de alamayan biriyle karşılaştım.yani kaş yaparken göz çıkarmak gibi.ikinci ameliyatını olacaktı düşünün korkunç bişey yaa.yine kontrollerde karşılaştığım kişilerle konuştum,burun ameliyatı olduğuna pişman mısın diye sorduklarım,bana hep evet cevabı verdiler,gerçek bu.ben de oldum ama pişmanım.
cnm bence önden son derece yüzüne yakışan ve normal bir burnun var.zaten yüzün hoş ve kendine has bir ifadesi olan bir yüz.bu ifadeyi bozan bir şekli yok bence burnunun ama tabi profilden resim koymamışsın onu bilemmiyorum.profil de çok şeyi değiştirebiliyor.önemli olan insanın özgüveni,kendini mutlu hissetmesi.burun ameliyatı öyle zor bi ameliyat diil imkanın varsa.amaaa doktor çok önemli!!!! buseneye kadar 2 milyarım olsa herhangi bir doktora gidip ameliyat olabilirdim ama iiki bundan önce param yokmuş diyorum kaydirigubbakcemile3 busene kazanma imkanı buldum,biriktirdim ve içime sinerek oldum.şimdi çooook mutluyum.hiç öyle olmuş olmak için olunacak bir ameliyat diil,herşey çok daha zor hale gelebilir.görüyoruz örneklerini maalesef..doktorunu çok iyi araştır cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?