Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu forumda adını ilk defa duyduğum bi doktorama sanki reklam gibi olmuş lafınız.bu arada ameliyat olmadan evel bu forumdamıydınız siz..yani aşamaları burdaki insanlarla yaşamadınız sanırım

ya ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum

bence korkma.çok fazla doktor seçeneğin de var istanbulda...izmirde okadar çok fazla bi seçeneğin yok..hem bu fouma giren herkez burada ameliyat olmaya karra verip oldular bi çoğuda şimdi çokk mutlular.istersen geçmiş forumları oku bir..veee korkma derim.bende oluca.burda ki arkadaşlardan çok destek buldum..bu kadarı verirken.hepsinede teşekkür ediyorum..

olumlu düşünki olumlu olsnzemuszemusben mümkünkn olduğnca düşünmemeye çalışıorum bu ara:))ama heycanlamamk elde deil.hatta son 2 haftamıda denize giderek geçirmeyi planlıorm:)bende25inde tekrardan görüşmeye gideceğim.şu 3 boyutlu cihazla tasarım yapcağız

denize gitme bence hiç ....burnun yandığı zaman derisi kalınlaşıp kuruyor buda burnun ucunun istenilen şekle girmesini zorlaştırıyormuş.bence gitme derim..canım ya bşver artık diğer sezona gidersin yada ameliyattan bir ay sonra faan gidersin..doktorumun dediğine göre burun derisi ne kadar kalın ve yağlıysa o derece zor olurmuş şekl vermesi.ee denize giince o burun pelte gibi oluyor hem geriliyorhemde kalınlaşıyor..

pınarcım nasıl bi cihaz bu üç boyutlu benim doktrum böyle bişeyden hiç bahsetmedi.artı önden tasarımı ta olarak istenen netlikte yapılamadığını söyledi..yani burnumun önden görüntüsü bana net olarak gösterilemiyor şaştım kaldım.pandoranın kutusu gibi içinden ne çıkarsa

gerçkten mibende çok istiyordum denize gitmeyi qaslında o zamn gitömiyim bari napalım bi dahki sezona artka.syada yüzümü kuruyup girsem:uhm:
bu 3 boyutlu cihaz yeni gelmiş zaten 1 aydr falan kullanılıor sanırım.burnunun her açıdan görüntüsünü kaydediyor.bende tam olarak bilgi sahibi değilim ama 25inde yapılsın ayrıntılı olarakk anlatırım canım:1hug:

3 boyutlu cihaza burnun yine profilden çizimi yaılıyor ve bu cihaz direk size önden de nasıl olacağını gösteriyor.bilg. ekrenında bir kafanızı düşünün büst gbi,360 derece dönerek her açıdan gösteriyor burnu =)) yani nasıl göründüğünü çok daha iyi görüyorsunuz.ben bu makineyle muayene olmadım ama doktorum gösterdi gittiğimde.teknoloji işte =))

pınarcım o tuzlu suya bir girdinmi burnunu yüzünü korumak pek mümkün olmuyoryaa.. bence hiç riske atma kendini.zaten bilirsin burun ilk yanan, ilk gerilen , patlıcan gibi olan yerdir yüzde..yani hassas bi nokta tatlım.ama gir çık hemen belki olur.sakın güneşte kalma.tuzlu suyu da hemen at üstünden ..eger çk çok bunaldım gireyim diceksen bu şekilde gir olurmu tatlımm

benim doktor böyle bi cihazdan haberdar değilmi acaba.yada koca ege ünüversitesinde yok bu cihazdan ...çok yeni bişey olduğu içindir.pınarcım doktorun kimdi senin..
aklıma gelmişken benim doktorum baya bilgiler verdi ..mesela asprin içilmicek sarımsak kiraz yenmicek bitki çayı asla içilmicek ancak çay kahve içilebilirmiş..ameliyattan sonra en az 2 hafta bana yasakladı.senle bu konuları konuşmadı mı doktorun.

süper bi cihazmış.acaba bu cihaz aotalığa yayıldıktan sonramı ameliyat olsakkk:roflol:

merhaba pınara sormuşsun ama ikimizin doktoru aynı ben cevaplarsam da kabul edersin umarım opuyorumnanaktan doktorumuzun ameliyattan önce verdiği formda yazılı bunların hepsi doğru söylüyosun.kanama ihtimaline karşı önlem.kendisi de anlatıyo herşeyi.3 boyutlu cihaz yeni olabilir çünkü doktorumuz nerde yenilik hemen takpçisi gözlemlediğim kadarıyla kaydirigubbakcemile3 naci çelik bu arada kendisi a.s.

benim aklıma gelmedi ameliyattn sona ne yemek yasak diye sormak:))oda bişy demedi bu konuda.zaten bu bulşmada daha ayrıntılı konuşacağz herşeyi canm:)

evet aynı doktr, inşallh burunlarımızda aynı güzellikter olur canm:kedi:
gerçktn bu 3 boyutlu cihaz çok faydalı oluck sanırım.ben burnumön profilden yaptğı tasarımını beğenmiştim ama.asıl önemli olan öndende aynı güzellikte olması

canım ne demekk.teşekkür ederim cevabın için.siz pınarla istanbulda olduğunuz için oraya yeniliklerve ya teknolıjik bi yenilik daha evel geliyor sanırsam.ee izmir bukonuda biraz arkadan geliyor gibi.ordaki doktorların bazıları naci çelik barış çakır emre ilhan gibi doktorlar çok beğendiğim doktorlar ... ama malesef izmirde olduğum için bana yakın olan en iyi doktoru seçmek durumunda kaldım

bu arada profilime bi albüm ekledim.burnumun yani kendimin şuanki görüntüsü hakkında az çok fikir sahibi olmanız için.zaten bakarsanız barizkemeri görüceksiniz.birazda ucu düşük yani hatta baya düşük.sizce ameliyat olma fikrim yerindemi kızlar..fikirlerinizi bekliyorum.

cnm bence önden son derece yüzüne yakışan ve normal bir burnun var.zaten yüzün hoş ve kendine has bir ifadesi olan bir yüz.bu ifadeyi bozan bir şekli yok bence burnunun ama tabi profilden resim koymamışsın onu bilemmiyorum.profil de çok şeyi değiştirebiliyor.önemli olan insanın özgüveni,kendini mutlu hissetmesi.burun ameliyatı öyle zor bi ameliyat diil imkanın varsa.amaaa doktor çok önemli!!!! buseneye kadar 2 milyarım olsa herhangi bir doktora gidip ameliyat olabilirdim ama iiki bundan önce param yokmuş diyorum kaydirigubbakcemile3 busene kazanma imkanı buldum,biriktirdim ve içime sinerek oldum.şimdi çooook mutluyum.hiç öyle olmuş olmak için olunacak bir ameliyat diil,herşey çok daha zor hale gelebilir.görüyoruz örneklerini maalesef..doktorunu çok iyi araştır cnm...

burnunu ve doktorunu çok merak ettimm

canım burnum yandan da kemerli ve ucu düşük öyle bi burun işte ama doktor 3 yada 4 milim kemer çıkıntısı olduğunu kendi söyledi.yani burnum ameliyat olmaya aday bi burun..hani hiç bişeyi yok diyemicem bi burun.zaten kemik bana ağırlık hissi veriyor hafiftenda nefesime engel oluyor.kemikten kurtulmak istiyorum..doktorumu iyi seçtiğime inanıyorum ama yiinede hayatta herşey olabilir.buda bir risk ama risk almadan da olmuyor..çok dikkat ettim aynı doktordan kimi memnun kimi memnun olamayabiliyor.şans faktörünüde hiç küçümsemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…