kızlar ben de 28 temmuzda ameliyat oluyorum
çok korkuyorumm :sinifsinif:
kızlar ben de 28 temmuzda ameliyat oluyorum
çok korkuyorumm :sinifsinif:
hangi doktora karar kıldın..izmirdesin galiba.
evet izmirdeyim
dr. cem karas'a ameliyat olacağım
bende ufuk bilkaya ameliyat olucam.peki nasıl karar verdin nasıl oldu karar aşaman biraz bahsetmende sakınca varı.cem karaşı bende duymuştum ama muayene ye gidemedim.bikaç doktor gezdim en sonunda ufuk bilkayda ege ünüv.karar kıldım
ufuk bey ile de mailleştim ben
uzun araştırmalar sonucu cem beyde karar kıldım
ege üniversitesi.nde doktor tanıdıklarım da vardı, onlara da sordum
ege üniversitesi.nde yaptırmamamı önerdiler
bana yapılacak operasyon için birkaç doktor ile görüştüm ve cem bey.de karar kıldım
çok ilgili bir doktor, parada gözü olmadığını konuşmalarından anladım
gerçekçi ve ayrıntıcı bir doktor
canım sebebini sorabilirmiyim.yani buraya yazmak istemezsen özeldende mail atabilirsin..ama çok merak ettim.çünkü neticede ben egede olucam ..
nicin çk komikçokhoşuma gitti...ben 27 temmuzda oluyorum canım.bu arada ben cem karaşı araştırmaya çalıştım ama bu forumda kimse bişey yazmadı çok fazla ona ameliyat olanda yok gibiydi.bende tavsiye ediyorum sitesinden de etkilenerek tercihimi ufuk bilkayda yaptım..ahmet seyhnada gitmiştim ama olumlu bi elektrik alamadım.zaten acelesi vardı..tasarımda yapamadı doğru dürüst öyle olunca ufuk bilkaya karar kıldım.ama cem karaş hakkında bildiklerini duymak isterim
teşekkr ederim cnm dua edin tmm mı ameliyat sooası süreci anlatırım ALLAH izin verirse
teşekkür ederim :kedi:
1 gün arayla ameliyat oluyoruz desene kaydirigubbakcemile5
ufuk bey de çok iyi bir doktor ama hakkında hep iyi şeyler duydum
çevremde bir çok insan cem bey.e ameliyat oldu ve hepsi memnun
sorunsuz ameliyatlar geçiririz inşallah :Saruboceq:
senin sorunun neydi ?
inşallah canım, dualarım seninleteşekkr ederim cnm dua edin tmm mı ameliyat sooası süreci anlatırım ALLAH izin verirse
baktım fotoğraflara, çok göze batan bir görüntü yok bencedingiltere kraliçesi ..arkadaşım istersen bak benim burnuma bi fikir söyle.albümümde var şimdiki halim.bence kesinlikle ameliyatlık yani ama fikirlerinizi duymak iyi olur
bnm yrn cnm:)
inşallah canım, dualarım seninle
baktım fotoğraflara, çok göze batan bir görüntü yok bence
kadın kısmı böyle, fındık burunlu da olsa beğenmez kendini kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?