Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ufuk bey ile de mailleştim ben
uzun araştırmalar sonucu cem beyde karar kıldım
ege üniversitesi.nde doktor tanıdıklarım da vardı, onlara da sordum
ege üniversitesi.nde yaptırmamamı önerdiler
bana yapılacak operasyon için birkaç doktor ile görüştüm ve cem bey.de karar kıldım

çok ilgili bir doktor, parada gözü olmadığını konuşmalarından anladım
gerçekçi ve ayrıntıcı bir doktor

canım sebebini sorabilirmiyim.yani buraya yazmak istemezsen özeldende mail atabilirsin..ama çok merak ettim.çünkü neticede ben egede olucam ..

canım sebebini sorabilirmiyim.yani buraya yazmak istemezsen özeldende mail atabilirsin..ama çok merak ettim.çünkü neticede ben egede olucam ..

canım belirli bir sebebi yok, bu tür operasyonların özel kliniklerde ya da bu konuda uzman hastanelerde yapılmasını önerdi görüştüğüm doktorlar
bu nedenle ekol kbb ve cem karas.ı seçtim

kbb konusunda uzman birçok doktor ege mezunu zaten, bu nedenle ege üniversitesi.ne güvenebilirsin
ben tercihimi bu alanda uzman bir hastaneden kullandım

senin ne zaman ameliyatın ?

nicin çk komikçokhoşuma gitti...ben 27 temmuzda oluyorum canım.bu arada ben cem karaşı araştırmaya çalıştım ama bu forumda kimse bişey yazmadı çok fazla ona ameliyat olanda yok gibiydi.bende tavsiye ediyorum sitesinden de etkilenerek tercihimi ufuk bilkayda yaptım..ahmet seyhnada gitmiştim ama olumlu bi elektrik alamadım.zaten acelesi vardı..tasarımda yapamadı doğru dürüst öyle olunca ufuk bilkaya karar kıldım.ama cem karaş hakkında bildiklerini duymak isterim

dingiltere kraliçesi ..arkadaşım istersen bak benim burnuma bi fikir söyle.albümümde var şimdiki halim.bence kesinlikle ameliyatlık yani ama fikirlerinizi duymak iyi olur

teşekkür ederim :kedi:
1 gün arayla ameliyat oluyoruz desene kaydirigubbakcemile5
ufuk bey de çok iyi bir doktor ama hakkında hep iyi şeyler duydum
çevremde bir çok insan cem bey.e ameliyat oldu ve hepsi memnun
sorunsuz ameliyatlar geçiririz inşallah :Saruboceq:

senin sorunun neydi ?

canın benim sorunum şöyle bi problem var hafiften.burnumun kemiği sağa kayıkmış.bir de sağtarafta tkanıklık var.tabiki estetik açıya gelince şu kemik yokmu deli oluyorum.ağır bi beton gibi o kemikte öyle orda oldukça elim hep burnumda yaaa.takıntı yaptımm

teşekkr ederim cnm dua edin tmm mı ameliyat sooası süreci anlatırım ALLAH izin verirse
inşallah canım, dualarım seninle
dingiltere kraliçesi ..arkadaşım istersen bak benim burnuma bi fikir söyle.albümümde var şimdiki halim.bence kesinlikle ameliyatlık yani ama fikirlerinizi duymak iyi olur
baktım fotoğraflara, çok göze batan bir görüntü yok bence
kadın kısmı böyle, fındık burunlu da olsa beğenmez kendini kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…