Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tatlım yandan profilimi gördün.bak burun kemiğim kayık aslında en yakından çektiiğime bir bak kabus gibi

ya canım Allah başka dert vermesin
önemli olan sağlık bence, dış görünüş 2. planda
senin için öyle rahat edecek demekki sen ameliyat olmayı seçmişsin
hayırlısı ile geçer inşallah

ben tatlımn neticede bu burunla yaşadım ama gün geçtikçe bana dağa ağır gelen beton dökülmüş gibi donmuş bi burun istemiyorum o yüzden.hani tipimde bi bozukluk yok allaha şükür ama birde o dediğim duygu varya ondan kurtulmak istiyorum

canım ben senden şunu merakediyorum cem beye ameliyat olan hem çevrende yakından tanıdığın insanlarmı yoksa kulaktan dolma fikir ler ilemi seçtin cem karaş'ı.çünkü benim aklımın bi yanı da cem karaştaydı ama kimse onun hakkında bu forumda bişey söylemeyince mecbur ufuk bilkaya yöneldim.haaa ufuk bilkay kötü bi doktor mu hayır çok başarılı ama burun uçları konusunda tereddütlerim oldu.yaptıran arkadaşların resimlerine de baktım pek istediğim tarzda değildi ..ama sonra güvendim ve ameliyat tarihini kesinleştirdik.

hayır yüz yüze tanıdığım insanlar hepsi de
kulaktan dolma, internetten araştırma bilgilere güvenmiyorum ben kendi adıma

burunlrı nasıl doğal mı??görüntüleri

doktor diyor ki bana ne derseniz onu yaparım
iddialı bir burun isterseniz onu da yaparım, doğal isterseniz onu da
zaten ameliyattan önce bilgisayarda gösteriyor sana nasıl olacağını
sen onayladıktan sonra ameliyata giriyorsun
yaptıkları doğaldı ve bana söylemeseler ben anlamazdım

hayır yüz yüze tanıdığım insanlar hepsi de
kulaktan dolma, internetten araştırma bilgilere güvenmiyorum ben kendi adıma

bence sen çok iyi yapmışsın.benim teredütlerim vardı ama çokta kurcalarsam başıma kötü sonuçlar gelir diye korkuyorum..aslında birde cem karaşa muayene olsammı diyorum..madem çevrendekiler iyi sonuç almış..sen beğendinmi burun ameliyatı olan yakınlarını burunlarını peki

canım doktorun soyadı karaş değil, karas
eğer aklında kalacaksa bence görüş
önümüzdeki hafta izinli ama

ayy canım o zaman hemen araştırmaya geçiyorum...

spring canım kafan hala çok karışık gibi geldi bana çok zor biliyorum bende senin gibiydim kime olucam diye ama ben sadece Sadık beyle görüştüm ve ona karar kılmıştım dua ediyorum senin için canım

spring canım kafan hala çok karışık gibi geldi bana çok zor biliyorum bende senin gibiydim kime olucam diye ama ben sadece Sadık beyle görüştüm ve ona karar kılmıştım dua ediyorum senin için canım

evet karışık.ama ne diyorum biliyormusun aklımda soru işareti kalmasın birde cem karas la görüşmeyi kafaya koydum.amambunu ikihafta içinde haletmeliyim.yani net kararı vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…