tatlım yandan profilimi gördün.bak burun kemiğim kayık aslında en yakından çektiiğime bir bak kabus gibi
tatlım yandan profilimi gördün.bak burun kemiğim kayık aslında en yakından çektiiğime bir bak kabus gibi
ayy ianmıyoeum yarın ameliyatın var hiç heyecan yokmu ben ölürdümmm..işallah hayırlısıyla atlatırsın.burda bizde güzel burnuna bakarız işallah[/QUOTE
olmaz mı heyecan cnm hem de nasssı var...ama işte burda vakit geçirip kafamı dağıtmaya çalışıyorum ööle kendimle baş başa kalınca kuruyorum çünkü hemen:kedi:
burun estetiği olan arkadaşlar okyanus suyunu 3 aymı kullanıcaksınız
ya canım Allah başka dert vermesin
önemli olan sağlık bence, dış görünüş 2. planda
senin için öyle rahat edecek demekki sen ameliyat olmayı seçmişsin
hayırlısı ile geçer inşallah
burun estetiği olan arkadaşlar okyanus suyunu 3 aymı kullanıcaksınız
ya canım Allah başka dert vermesin
önemli olan sağlık bence, dış görünüş 2. planda
senin için öyle rahat edecek demekki sen ameliyat olmayı seçmişsin
hayırlısı ile geçer inşallah
canım ben senden şunu merakediyorum cem beye ameliyat olan hem çevrende yakından tanıdığın insanlarmı yoksa kulaktan dolma fikir ler ilemi seçtin cem karaş'ı.çünkü benim aklımın bi yanı da cem karaştaydı ama kimse onun hakkında bu forumda bişey söylemeyince mecbur ufuk bilkaya yöneldim.haaa ufuk bilkay kötü bi doktor mu hayır çok başarılı ama burun uçları konusunda tereddütlerim oldu.yaptıran arkadaşların resimlerine de baktım pek istediğim tarzda değildi ..ama sonra güvendim ve ameliyat tarihini kesinleştirdik.
burunlrı nasıl doğal mı??görüntüleri
hayır yüz yüze tanıdığım insanlar hepsi de
kulaktan dolma, internetten araştırma bilgilere güvenmiyorum ben kendi adıma
bence sen çok iyi yapmışsın.benim teredütlerim vardı ama çokta kurcalarsam başıma kötü sonuçlar gelir diye korkuyorum..aslında birde cem karaşa muayene olsammı diyorum..madem çevrendekiler iyi sonuç almış..sen beğendinmi burun ameliyatı olan yakınlarını burunlarını peki
doktor diyor ki bana ne derseniz onu yaparım
iddialı bir burun isterseniz onu da yaparım, doğal isterseniz onu da
zaten ameliyattan önce bilgisayarda gösteriyor sana nasıl olacağını
sen onayladıktan sonra ameliyata giriyorsun
yaptıkları doğaldı ve bana söylemeseler ben anlamazdım
google.dan ekol kbb yazarsan bulursun canım
canım ekol un sitesi çok karışık geldi bana.cem karasa nasıl ulaştın bir sürü doktor var..sen yönlendirirmisin beni.sitede e randevu talebi var ama hangi doktora diye yazmıyor.sen ne şeklde aldın randevunu
spring canım kafan hala çok karışık gibi geldi bana çok zor biliyorum bende senin gibiydim kime olucam diye ama ben sadece Sadık beyle görüştüm ve ona karar kılmıştım dua ediyorum senin için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?