Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tabii ki önce allaha sonra doktoruna güvenceksin.burun ameliyatınds zaten o küçük risk herzamn var en iyi doktorda bile.ama işteo riski aza indirmek için çok iyi araştırmak gerekir.sen de araştırmışsın zaten.bundan sonr booool şans.. a.s.

spring canım kafan hala çok karışık gibi geldi bana çok zor biliyorum bende senin gibiydim kime olucam diye ama ben sadece Sadık beyle görüştüm ve ona karar kılmıştım dua ediyorum senin için canım

biliyormusun çok şanslısın.sadık bey burda izmirde olsa koşa koşa ona giderdim..ama napayım canım işte bunu ger dönüşü yok anlıyosun dimi beni..

canım ya ben bıçak altına yamaktan korkmamda sonuçtan korkumm..ya kötü olursa diye.neticede çokçok kötü bir burnum yok.bozdurmak istemem

işte onun için doktorunu iyi seçeceksin
kararını verip arkasında duracaksın
her zaman hata olması olasılığı var
bence negatif düşünüp olumsuz şeyler yaşamamak lazım

iyi dileklerin için teşekkürler canımcım:CüvCüv:
:lepi:.bu arada yeni ve güzel resimlerini de bekliyoruz ekle olurmu .. bakalım burnun giderek oturuyormu

4.ayımda ekleyeceğim canım sonrasında eklermiyim bilemiyorum çünkü çok yoğun geçecek günlerim dersanede başlıcak ooff off :ecrin_bebek:

iyide canlı canlı ameliyat etmiyorlarki sen duymucaksın bile derin uykuda olucaksın.o narkozla insanlar beş altı saat süren ameliyatlara giriyor bizimki ne kii..haa uyandıktan sonra sızlamaların olurmuş onudazaten ağrı kesici iğneyle hallediyorlar..yada ilaçlaa korkmaaaa..bak herkezin canı tatlı burada herkez oldu bitti geçti.ozaman kimse olmazdı ameliyat ne canı tatlılar ameliyat oldu kurtuldu.ama sen şundan korkkk ben de korkuyorum çünkü ya iyi bir burnum olmazda eskisini arar hale gelirsem..işte bundan korkulurr..canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…