canım burnum yandan da kemerli ve ucu düşük öyle bi burun işte ama doktor 3 yada 4 milim kemer çıkıntısı olduğunu kendi söyledi.yani burnum ameliyat olmaya aday bi burun..hani hiç bişeyi yok diyemicem bi burun.zaten kemik bana ağırlık hissi veriyor hafiftenda nefesime engel oluyor.kemikten kurtulmak istiyorum..doktorumu iyi seçtiğime inanıyorum ama yiinede hayatta herşey olabilir.buda bir risk ama risk almadan da olmuyor..çok dikkat ettim aynı doktordan kimi memnun kimi memnun olamayabiliyor.şans faktörünüde hiç küçümsemiyorum ben
özeline bak canım:icecream:
çok teşekkür ederim .. yardımın için.iyiki karşılaştık canım
spring canım kafan hala çok karışık gibi geldi bana çok zor biliyorum bende senin gibiydim kime olucam diye ama ben sadece Sadık beyle görüştüm ve ona karar kılmıştım dua ediyorum senin için canım
rica ederim faydam olduysa ne mutlu
senin derdine düştüm kendimi unuttum
ben de ameliyat olacağım bee ben de korkuyorum kaydirigubbakcemile3
canım ya ben bıçak altına yamaktan korkmamda sonuçtan korkumm..ya kötü olursa diye.neticede çokçok kötü bir burnum yok.bozdurmak istemem
tabii ki önce allaha sonra doktoruna güvenceksin.burun ameliyatınds zaten o küçük risk herzamn var en iyi doktorda bile.ama işteo riski aza indirmek için çok iyi araştırmak gerekir.sen de araştırmışsın zaten.bundan sonr booool şans.. a.s.[/QUOTE
canım ben birde ekol cem karaşla konuşmaya karar verdim.aklımda kalcağına gideyim kafamdan çıksın.belki o daha iyi bi tercih sen ne dersin ?? fikir veririsin
tabii ki önce allaha sonra doktoruna güvenceksin.burun ameliyatınds zaten o küçük risk herzamn var en iyi doktorda bile.ama işteo riski aza indirmek için çok iyi araştırmak gerekir.sen de araştırmışsın zaten.bundan sonr booool şans.. a.s.[/QUOTE
canım ben birde ekol cem karaşla konuşmaya karar verdim.aklımda kalcağına gideyim kafamdan çıksın.belki o daha iyi bi tercih sen ne dersin ?? fikir veririsin
cnm ben zaten ist.da olduğum için diğer şehirlerdeki doktorları araştırmadım.ama çok başarılı kulak burun boğaz doktorları var bu ameliyatı yapan.ist.da örnek: emre ilhan.onun için kendin git görüş,yaptığı ameliyatalra bak ve varsa eski hastalaryla konuş.bol şans...
bn de yarın ameliyat oluyorum acaip heyecan var
biliyormusun çok şanslısın.sadık bey burda izmirde olsa koşa koşa ona giderdim..ama napayım canım işte bunu ger dönüşü yok anlıyosun dimi beni..
canımbenim çok iyi anlıyorum seni :teselli: inşallah en kısa zamanda hayalindeki buruna kavuşursun a.s. :1hug:
ayy ianmıyoeum yarın ameliyatın var hiç heyecan yokmu ben ölürdümmm..işallah hayırlısıyla atlatırsın.burda bizde güzel burnuna bakarız işallah[/QUOTE
olmaz mı heyecan cnm hem de nasssı var...ama işte burda vakit geçirip kafamı dağıtmaya çalışıyorum ööle kendimle baş başa kalınca kuruyorum çünkü hemen:kedi:
semocan bu gün ameliyat olucaktın oldun kurtuldun işallah..umarım herşey gönlünce olur.işallah sağ salim atlatmışındır.haberlerini beklicez canım.
semocan bu gün ameliyat olucaktın oldun kurtuldun işallah..umarım herşey gönlünce olur.işallah sağ salim atlatmışındır.haberlerini beklicez canım.
semocan haberlerini bekliyoruzzz...
iyi dileklerin için teşekkürler canımcım:CüvCüv:
:lepi:.bu arada yeni ve güzel resimlerini de bekliyoruz ekle olurmu .. bakalım burnun giderek oturuyormu
kızlar bir ay doldu pilates yapabilir miymm?
Ameliyatıma 10 gün kaldıı :sinifsinif:
bol şanss inş.hayalindeki gbi olur.korkma acımıyor:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?