Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu arada bayanlar bişey söylemeden edemeyeceğim.buradaki dayanışma ve dostluk sanalda olsaq ne kadar rahatlatıcı değilmi.keşke diyoum sanalda olduğu kadar reel dünyadada kadınlar birbirlerine böyle ılıml olabilse..dayanışmaya girse ama malesef kabul edelimki bayan milleti birbirini pek çekemiyor..hatta hiç geçinemiyorlar..etrafımızda birini görsek güzel yada başarılı gıptayla bakarız yada kıskanırız ama burda ne güzel herkez birbirine iyi dileklerde bulunuyor.. çok güzel yanii.yakında amazon toplumu olucaz gibime geliyor.bayan nüfusu zaten patlamayapmış.erkekleri amış.bu gidişle etrafta taneyle erkek kalacak..valla...

Evet canım çok haklısın sözlerinde.. Sanalda da mutlaka vardır :dilcikar: hiç hoş birşey değil aslında ama hepimiz bu hataya düşebiliyoruz kaydirigubbakcemile3 bütün kadınlara başarılar diliyorum sositososito :enbuyukkk:

kızlar ben çok sıkıldım bu iyileşme sürecinden..bandajlarımdan sonunda kurtuldum.Şu anda alışmaya çalışıyorum,çok garip bir his..Ama yanaklarım , özellikle burnumun ucu çok şiş ne zamn geçecek bunlar..Tabi bide geçmek bilmeyen göz altı morluklarım var.morluk da değil tam olarak sanki 100 yıl uyumamışım gibi duruyo.ve bu burun ne zamn tam anlamıyla benim olacak??çünkü şu anda uç kısımları biraz hissiz özellikle sağ taraf soldan daha hissiz..Bide ben yumuşak ucu her tarafa kıvrılan burnumu özledimmm..şöyle birazcık inse şişlik fotoğraf kormak için sabırsızlanıyorum ama olmuyo olmuyo:1no2: zaten şu anki şeklide pek beni böyle havalara uçuracak gibi görünmüyo..Yani benim tarafımda işler sıkıcı...

bandajların yeni çıkmış çok normal.benim tam 3 ay oldu ucu yumuşamaya basladı yine tam olarak eskisi gibi değil ama baya bi yumuşadı hareket ettirebiliyorum.ilk ay baya şişti burnum yanii.hele açık ameliyat olduysan biraz sabretmek gerekiyo.

kızlar bugün ufuk beye tasarıma gidiyorum.bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım.nasıl bi fikir edinecem çokmerak ediyorum.yaaa birde bişey sorucam doktorumdan yaptığı burunların resimlerini göstermesini istesem sizce ayıpmı olur.çünkü hiç bi doktor ufuk beyde dahil bu üçüncü görüşmem olucak hiç resim göstermeyi teklif eden çıkmadı buyurun bakın diyen yokk..neden acaba???

neyle karşılaşacağımız korkusu çekilen hafif bi fiziksel acıdan daha çok korkutuyor beni..hem ben geçen sene bi kaza geçirdim.yandım üzerime kaynar su döküldü7 ay acı çektim .orada çektiğim acının yanında ki çok dayanıklıyımdırr..burun ameliyatının hafif zonklamaları bana vızltı gibi gelirr..

son günü isteyene istersen cesaret iğnesiyapıyorlar.ben istemicem.çünkü ben daha evelde ameliyata girdim hemde tek başıma gittim.ameliyat masasına uzandım dua ederek.. uykuya daldım.yani korkmam allah büyük

spring çok geçömiş olsn ya yanık çok acı verir gerçektn.
benmde 11 gün kaldı:)

teşekkür ler canım geldi geçti..evet kabus gibiydi yanık bi başka acı diri diri canlı canlı etlerini temizliyorlar yani her gün pansuman hre gün hastane işkencesi..burun ameliyatı bana dişe dolgu yaptırmak gibi geliyor şimdi.hatta o daha zor..

hepimizinde ameliyat vakti giderek yaklaşıyor hepimize allah kolaylık versin..arkadaşlar ..pınarcım hani bi arkadaş vardı o gece forumda ertesi gün ameliyat olucaktı hani???? kendinden hiç ses çıkmadı ama normaldir dimi belki ağrı sızısı çokturr.onu merak ediyorum.ne oldu acabaa???

vallahi ben ameliyattan sonra birkaç gün girmem internete sürekli dinlenirim
gözleri yorar bilgisayar yaa
herkese başarılı, sağlıklı ameliyatlar diliyorum :Saruboceq:

vallahi ben ameliyattan sonra birkaç gün girmem internete sürekli dinlenirim
gözleri yorar bilgisayar yaa
herkese başarılı, sağlıklı ameliyatlar diliyorum :Saruboceq:

en iyisi birkaç gün hiç kalkmadan yatmak brun alçlıyken ve kaynaken vücudun hiç bi yerini yormamak lazım.gözler zaten açılmıcak şişlikten.ve bulanık görme halide olabilir.normaldir.bende yatıcam..tek orum sıcaklar olur..napçaz bilmem..37 derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…