Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm cok üzüldüm yanık acısı kötüdür,çok geçmiş olsun...
demek gün belirlendi hadi artık hayırlısı inş..
sonuctan korkma cnm olumlu düşün,
burda hiç ameliyat olup ta eski burnunu arayan görmedim.
en kötü ihtimalle biraz dhaa söyle mi olsaydı böyle mi olsaydı durumu olur
ama ameliyat öncesi doktorunla 3 görüşme yapmışsın,tasarım yapmışsınız
istediğin gibi yada istediğine cok yakın bişi olucaktır,öyle inanıyorum bena.s

evet canm semocan dı.yakında gelir diye düşünüyorum:)

gamzecim ziyaretçi sayfasına bişeyler yazdım ...

kesinlikle haklısın canım. Benim ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem ilk 3 gün pek kalkmadan ve bilgisayar başına oturmadan dinlensinler bolbol. Kafanızı eğmemeye ve gözlerinizi yormamaya çalışın. 3günden sonra girin internete. Gerçi bizde meraklanırız biraz ama olsun siz bizi düşünmeyin:gitme: idare ederiz. kaydirigubbakcemile3ben 5gün bilgisayarı bile açamamıştım yaa üff.Sürekli yatıp uyuyordum.Fazlasıyla dinlenmiş olmalıyım ki artık saat 7 deyince ayaktayım sırnaşık şey

ben ilk günleri yatarak geçirme işini tavsiye etmiyorum, ne kadar uyursanız şişmeye o kadar yardımcı olursunuz, ayakta geçirmek, en azından arada bir evde tur atmak iyi gelir. oturacağınız zaman da yatmayın beliniz dik oturun. doktorum bunu tavsiye etti, ben de etkisini fazlasıyla gördüm

tatlım sende haklısın yatmak derken bende 24 saat ayak uzatıp yatmak değilde sık sık vücüdu ve diğer organlarımızı mesela gözümüzü dinlendirmek anlamında söyledim ağır işlerden uzaklaşmak ne kadar hareket edersek darbe alma riskimiz o kadar artar .yoksa evde tur atmak tabiki olur.ama kendimizi yormadan ve sarsmadan.malum en ufak bi darbe işi bozar.alçı halindeyken.şekil bozukluğu olur..yatmak derkende dik bişekilde çift yastıkla ve gözler kapalı göz dinlendirme şeklinde sorun olacağını sanmam.

görüyormusunuz yaa ufuk bey ben aramadı bilee.halbuki bugün mesaj attım.tasarıma çağırıcaktı saat kaç olmuş hla ses yokk.ilgisiz yani o biçimm.zaten tereddütlüyüm bide böyle olunca daha çok tereddüte düşüyorum.haksızmıyım yaa??? eğer son günü bana tasarım yapmaya çalışırsa malsef ameliyattan vazgeçerim yani.netice de can teslim edicezz.

canım sen çok önyargılı çıktın ufuk hocaya karşı:))Ben senden daha önce olucam ama beni de çağırmadı zaten o bi gün önceden yapıomuş herkese ameliyat sabahı bile yaptığı oluomuş.çünkü çok yoğun biliyosundur.ben bi gün aramıştım bi şey sormak için tam 3 kere aradım hep ameliyattaydı sonra beni kendi aradı saolsun.bence gerçekten ilgisi< bi insan değil sadece çok yoğun.keşke görüşme anında tasarlasa, bu bize de ona da kolaylık sağlar ama onu da yapmıo işte.çok panik yapmışsın canım benim yapma bu stres iyi değil inan.ameliyattan önce saç baş kalmaz sende allah korusun. sakinleş ,bi kaç gün daha düşün sakin kafayla.herşey olcağına varır.ben kimleri tanıyorum gdip hiç tanınmamış dr a ameliyat olan ama çok güzel burunları var.ne demişler gamsızı allah kayırırmış.sırnaşık şey

Merhaba,
bilginize ihtiyacim var yardimci olabilirseniz cok sevirim.
Ben almanyada kaliyorum ama ekim ayinda 2 haftaligina istanbula ucucam.Burun ameliyati olmayi düsünüyorum.Cok arastirma yaptim ama halen hangi doktorda ameliyat olacagimi karar veremedim.Bu konuda bana birazda olsa yardim edebilirseniz cok sevinirim.

Bende Almanyada yasiyorum...6 hafta önce Istanbulda Emre lhana ameliyat oldum...dogru doktoru bulmak hele bizim gibi yurtdisinda yasiyanlar icin cok zor...bir cok doktora e-mail atmistim Emre beyi bulmadan önce ama cogu doktor 3. ameliyat olacagi icin pek sicak bakmadi...kendine bu konuda güvenmeyen bir doktorda benim isime yaramazdi...
simdi tabiki iyki öyle olmus diye düsünüyorum...su an cok hos dogal ve daha önce hic hayal edemiyecegim bir buruna sahibim Emre bey sayesinde...zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:

ya tasarım 15 dakikalık iş yani bencede bu kadar büyütme. Dedim ya benimkini ameliyat sabahı yapıp gösterdi. Ne olacakki ha 3 gün önce ha o gün. Önemli olan senin ne istediğini en iyi şekilde ona aktarabilmen. Tasarım işin en kolay kısmı bence. Önemli olan sonuç. Biraz daha rahat ol ve güvenmeye çalış doktoruna.Ha güvenemiyorsan tümden vazgeç başkasına git. Tasarımla can teslim etmenin bi ilgisi yokki. Sen fazla sıkıntı yaptın kendine,rahatla biraz bence.Bak ben hala yaşıyorum ve burnumdanda memnunum :teselli:

Ben de katılıyorum sana. Benim ameliyatım haftaya salı günü, hala tasarım yapılmadı. Salı günü gittiğimde yaparız, sonra ameliyata girerim. Ayy her şeyi büyütmemek lazım bu kadar. Sakin olmalıyız değil mi :kedi:

Merhaba-
Ben 3 ay önce Cem Karas'a ameliyat oldum. Eski resimlerim profilimde var. Gün geçtikçe daha güzel olduğunu söylüyorlar. Ben çok memnunun nefes problemimde vardı. Cem Karas'ı tavsiye edebilirim ameliyatı düşünenlere. Zaten Ekol Kbb sanki o doktora :lepi:çalışıyor. Her gelen Cem beyi istiyor. Herkese bol şanslar.

Pınarcım merhaba,
Ben de haftaya salı cem beye ameliyat olacağım.
Yorumunu okuduğuma çok memnun oldum a.s.

Ben senin de mennun kalacağını düşünüyorum. İzmir'de en fazla burun estetiği yapan doktorlardan biri ve bende ameliyattan önce onun tarafından ameliyat olmuş kişiler ile görüşme fırsatı buldum hepsi çok menundu. Çok güzel olacak inan buna.:dance:

Benim de tanıdığım birkaç kişiyi o ameliyat etmiş.
Onlar yönlendirdi beni, gerçekten çok sıcak ve ilgili bir doktor
İnşallah sonuçlar da güzel olur.
Fotoğrafların var mı canım öncesi-sonrası şeklinde?

CADIARZUCADIARZU
bunu söylemek icinmi üye oldun buraya... laelaelaelaelae

burun ameliyatı ile ilgili görüşlerimi ve deneyimlerimizi anlatmıyomuyuz burda eee bende ameliyat oldum çok memnun kaldım doktor bulamayan arkadaşlara yardımcı oluyorum anormal olan durum nedir anlamadım

Evet profilimde görebilirsin. 1 ay öncesi fotoğraflarım var. Yalnız fotoğraflarda önceki burnumun kemerini iyi çekememişim. Burnumda büyük bir kemer vardı ama şu anda çok şükür çok rahatım. Darısı senin başına.a.s

bu forumda adını ilk defa duyduğum bi doktorama sanki reklam gibi olmuş lafınız.bu arada ameliyat olmadan evel bu forumdamıydınız siz..yani aşamaları burdaki insanlarla yaşamadınız sanırım

reklama ihtiyacı yok doktorun en son cumartesi ayşe arman röportajını okusan anlarsın,ayrıca ameliyattan sonra üye oldum,doktor çok önemli ameliyatlarda insanlar fellik fellik doktor aramaktan yorulmuşken memnuniyetimi söylüyorum komplikasyon yok gayet mutluyum bunu paylaşmak istedim

canım tabiki ben tanıadığım için ve bu forumda epey zamandır varım adı geçmediği için öyle yazmak durumunda kaldım..hakikatende arkadaşlara sorabilirsin pek duymadık..ama ünlüolabilir orası ayrı konu sadece demek istediğim forumda pek adı geçen dktor değil.yine de özür dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…