neyle karşılaşacağımız korkusu çekilen hafif bi fiziksel acıdan daha çok korkutuyor beni..hem ben geçen sene bi kaza geçirdim.yandım üzerime kaynar su döküldü7 ay acı çektim .orada çektiğim acının yanında ki çok dayanıklıyımdırr..burun ameliyatının hafif zonklamaları bana vızltı gibi gelirr..
hepimizinde ameliyat vakti giderek yaklaşıyor hepimize allah kolaylık versin..arkadaşlar ..pınarcım hani bi arkadaş vardı o gece forumda ertesi gün ameliyat olucaktı hani???? kendinden hiç ses çıkmadı ama normaldir dimi belki ağrı sızısı çokturr.onu merak ediyorum.ne oldu acabaa???
cnm cok üzüldüm yanık acısı kötüdür,çok geçmiş olsun...
demek gün belirlendi hadi artık hayırlısı inş..
sonuctan korkma cnm olumlu düşün,
burda hiç ameliyat olup ta eski burnunu arayan görmedim.
en kötü ihtimalle biraz dhaa söyle mi olsaydı böyle mi olsaydı durumu olur
ama ameliyat öncesi doktorunla 3 görüşme yapmışsın,tasarım yapmışsınız
istediğin gibi yada istediğine cok yakın bişi olucaktır,öyle inanıyorum bena.s
en iyisi birkaç gün hiç kalkmadan yatmak brun alçlıyken ve kaynaken vücudun hiç bi yerini yormamak lazım.gözler zaten açılmıcak şişlikten.ve bulanık görme halide olabilir.normaldir.bende yatıcam..tek orum sıcaklar olur..napçaz bilmem..37 derece
ben ilk günleri yatarak geçirme işini tavsiye etmiyorum, ne kadar uyursanız şişmeye o kadar yardımcı olursunuz, ayakta geçirmek, en azından arada bir evde tur atmak iyi gelir. oturacağınız zaman da yatmayın beliniz dik oturun. doktorum bunu tavsiye etti, ben de etkisini fazlasıyla gördüm
görüyormusunuz yaa ufuk bey ben aramadı bilee.halbuki bugün mesaj attım.tasarıma çağırıcaktı saat kaç olmuş hla ses yokk.ilgisiz yani o biçimm.zaten tereddütlüyüm bide böyle olunca daha çok tereddüte düşüyorum.haksızmıyım yaa??? eğer son günü bana tasarım yapmaya çalışırsa malsef ameliyattan vazgeçerim yani.netice de can teslim edicezz.
Merhaba,
bilginize ihtiyacim var yardimci olabilirseniz cok sevirim.
Ben almanyada kaliyorum ama ekim ayinda 2 haftaligina istanbula ucucam.Burun ameliyati olmayi düsünüyorum.Cok arastirma yaptim ama halen hangi doktorda ameliyat olacagimi karar veremedim.Bu konuda bana birazda olsa yardim edebilirseniz cok sevinirim.
görüyormusunuz yaa ufuk bey ben aramadı bilee.halbuki bugün mesaj attım.tasarıma çağırıcaktı saat kaç olmuş hla ses yokk.ilgisiz yani o biçimm.zaten tereddütlüyüm bide böyle olunca daha çok tereddüte düşüyorum.haksızmıyım yaa??? eğer son günü bana tasarım yapmaya çalışırsa malsef ameliyattan vazgeçerim yani.netice de can teslim edicezz.
nicin çk komikçokhoşuma gitti...ben 27 temmuzda oluyorum canım.bu arada ben cem karaşı araştırmaya çalıştım ama bu forumda kimse bişey yazmadı çok fazla ona ameliyat olanda yok gibiydi.bende tavsiye ediyorum sitesinden de etkilenerek tercihimi ufuk bilkayda yaptım..ahmet seyhnada gitmiştim ama olumlu bi elektrik alamadım.zaten acelesi vardı..tasarımda yapamadı doğru dürüst öyle olunca ufuk bilkaya karar kıldım.ama cem karaş hakkında bildiklerini duymak isterim
Pınarcım merhaba,
Ben de haftaya salı cem beye ameliyat olacağım.
Yorumunu okuduğuma çok memnun oldum a.s.
Ben senin de mennun kalacağını düşünüyorum. İzmir'de en fazla burun estetiği yapan doktorlardan biri ve bende ameliyattan önce onun tarafından ameliyat olmuş kişiler ile görüşme fırsatı buldum hepsi çok menundu. Çok güzel olacak inan buna.:dance:
bunu söylemek icinmi üye oldun buraya...laelaelaelaelae
Benim de tanıdığım birkaç kişiyi o ameliyat etmiş.
Onlar yönlendirdi beni, gerçekten çok sıcak ve ilgili bir doktor
İnşallah sonuçlar da güzel olur.
Fotoğrafların var mı canım öncesi-sonrası şeklinde?
bu forumda adını ilk defa duyduğum bi doktorama sanki reklam gibi olmuş lafınız.bu arada ameliyat olmadan evel bu forumdamıydınız siz..yani aşamaları burdaki insanlarla yaşamadınız sanırım
reklama ihtiyacı yok doktorun en son cumartesi ayşe arman röportajını okusan anlarsın,ayrıca ameliyattan sonra üye oldum,doktor çok önemli ameliyatlarda insanlar fellik fellik doktor aramaktan yorulmuşken memnuniyetimi söylüyorum komplikasyon yok gayet mutluyum bunu paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?