gamze 78: buraya giren üye olan bi çok arkadaş ameliyattan evel burda günlercee uzun uzun tartışıp yorumlar alıp tavsiyeler alıp öyle ameliyat oldular o yüzden hatta bende aynen çk az bi zamnı kaldı.yani ameliyat öncesi tecrübelerde çok önemli.ameliyat olduktan sonra girip ben oldumşu doktor süper diyince diyince doğal olarak önceni bilmediğimz için yadırgyoruz.... yine de kusuruma bakma..
ya tasarım 15 dakikalık iş yani bencede bu kadar büyütme. Dedim ya benimkini ameliyat sabahı yapıp gösterdi. Ne olacakki ha 3 gün önce ha o gün. Önemli olan senin ne istediğini en iyi şekilde ona aktarabilmen. Tasarım işin en kolay kısmı bence. Önemli olan sonuç. Biraz daha rahat ol ve güvenmeye çalış doktoruna.Ha güvenemiyorsan tümden vazgeç başkasına git. Tasarımla can teslim etmenin bi ilgisi yokki. Sen fazla sıkıntı yaptın kendine,rahatla biraz bence.Bak ben hala yaşıyorum ve burnumdanda memnunum :teselli:
canım tabiki ben tanıadığım için ve bu forumda epey zamandır varım adı geçmediği için öyle yazmak durumunda kaldım..hakikatende arkadaşlara sorabilirsin pek duymadık..ama ünlüolabilir orası ayrı konu sadece demek istediğim forumda pek adı geçen dktor değil.yine de özür dilerim..
Evet profilimde görebilirsin. 1 ay öncesi fotoğraflarım var. Yalnız fotoğraflarda önceki burnumun kemerini iyi çekememişim. Burnumda büyük bir kemer vardı ama şu anda çok şükür çok rahatım. Darısı senin başına.a.s
tatlım haklısında fikir edinmek istiyorudum.nasıl bir burunla karşılaşacağımı az çok tahmin etmek isterim.can teslim edicez derken yani burun bu.dönüşü yok.olmadı sil bştan yokkk??? o nedenle tedirginim.ama forumda ki arkadaşlar hep tasarıma göre fikir aldı fikir danıştı bak ben bunu yapamıyorum aslında bana göre önemli.tam ameliyat günü şöyle yapıcam bak diyip bi resim gösterirse telaş la kii çok yoğun bi doktor..işte sence bu çok sağlıklı olurmu??? neysekibu gün mesaj attı yarın tasarıma çağırdı..ama ben yinede pandoranın kutusu gibi son dakkada bi tasarım istemezdim..biraz ilgilensin yaa çok şeymi istiyoruz..neticede bizde o kadar para vericezz tatlım.ssk da yaptırmıyoruzki inan bana insan biraz alaka bekliyor.bu çok önemli hasta nın tercihinde..
Benim arkabalarimdan bir kac kisi bu sene izinde Fatih Dagdelen tarafindan ameliyat oldular cok memnun kalmislar.Ama duyduguma göre cok ilgisizmis.Ben Fatih Dagdelenle Ilker Manavbasi arasinda gelip gidiyorum.Keske izinim daha fazla olsaydi orda arastirma yapardim ama malesef bilgisayar basinda buna karar vermem lazim :-(
gördüm canımcım ayy inşallah benimki de seninki kadar güzel olurr :kedi:
slmm arkdaslar,ben bundan 1yil önce ankarada selim celebiogluna ameliyat olmustum,acikcasi memnun kalmadim,benim sorunum burnumun yan kisimlarinda sisliklerin hala inmemis olmasi,sanki burnumun üstü asagi egilmis yan kisimlari havada kalmis gibi,cok abartili degil tabikide,yinede belli oluyor...acaba yan taraftaki sislikler hala inermi??yoksa öyle kalirmi???onlarin inmesi icin dua ediyorum........bide bir burun bukadar gec iyilesirmi???yagli bir buruna sahibim,acaba bundan olabilirmi????
cnm biz ne olur ne olmaz diye doktora sorduk hiç bir engelinin olmadığını söyledi..şükürler olsun ben yaşamadım umarım sende yaşamazsınyerimsenibenkızlarrrr acil bir şey danışmam lazım size nolur bilenler cevap versin
ben salı günü ameliyat olacağım ya, o güne kadar regl olma ihtimalim var
eğer regl olursam, ameliyata engel bir durum teşkil eder mi bu ?
doktorum tatilde olduğu için aramak istemiyorum, pazartesi arayacağım ama sizin bilginiz var mı bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?